Bilet Konusunda Yardım

Alihan İlter

Kırmızı Üye
Sevgili renktarenktaşlar biz İzmir'den 3 arkadaş beşiktaş maçına gitmek istiyoruz.Ancak daha önce Arenaya hiç gitmedik ve farklı bir bilet alma sistemi var bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

Yok mu yardımcı olabilecek renktaslar hadi şu renktasinizin yüzünü guldurun

D

Daha önce hiç kullakullaadim bu siteyi nasıl bir işleyişi var kredi kartıyla mi alıyoruz biletleri bir kişi en fazla kaç bilet alabiliyor

Açıkçası bende burdan hiç bilet almadım ama kredi kartı ile olması lazım

internetten alan arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur

Arenadaki gişelerden de alınabiliyor diye biliyorum

bu arada Anadolu yakasından direkt stada gitmek isteyenlere haliç geçiş köprüsü açıldı

Kartaldan binen birisi aktarma ile stadın önünde inebilir

Arenaya kadar bilet kalmaz ki genel satışa çıktığı gün biletler tükeniyor diye biliyorum

doğru diyorsun gsbonus kart sahipleri daha önceden alabiliyor en iyisi verdiğim siteden almak ama biletler pahalı olabilir çünkü kale arkası büyük ihtimal yok

gs mobile hattım var öncelikli olarak maç bileti alabiliyormuyuz bu konuda yardım lütfen ????

GSCimbom üyelerine öncelik yok mu bilet konusunda, yardım lütfen ?

elinde kategori 5 veya 6 dan bıletı olan varsa bana ulasabılırse sevınırım...

Avrupadan gelmek istesek mac'a odemeyi nasil yapacagiz online bilet alirken ? Sadece KrediKarti mi ? Yoksa Paypal tarzi seyler varmi

GSBonus kartınız varsa bir ihtimal, yoksa alamazsınız.

40bin küsür kombine var, geri kalan biletler ise ilk 2 gün içib GSBonus sahiplerine satılıyor. O da 1-2 saat içerisinde bitiyor.

Kombine kiralamanız daha mantıklı olur.

klubün kombine kiralama olayı vardı o noldu bilen var mi? gs bonus var bende ama bilet direk 200 liradan satılıyor kategori 5 veya 6 dan almam gerek..

Geri
Üst Alt