Bilic:''Emre bana 5 kez üst üste küfür etti''

Melih Akan

Berlin Panteri
Beşiktaş Teknik Direktör Slaven Bilic, Fenerbahçe maçından sonra değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçeli bir oyuncunun kendisine küfrettiği ifade eden Bilic, "Bana o kelimeyi 5 kez söyledi, tekrar etti. İsim söylemeyeceğim, bunun kimseye faydası yok" şeklinde konuştu.

Safça bir gol yediklerini belirten Bilic: "Hayal kırıklığı içindeyiz. Safça bir gol yedik. Sonrasında bir şok yaşadık. Rakibe baskı yapmaya çalıştık. Rakip hızlı hücumlar buldu. Oyuna denge getirdik ama hakem bizi 10 kişi bıraktı. Oyuncularımı takdir ediyorum. Olcay'ın gördüğü ikinci sarı kart doğru değildi. Eğer o sarı kart ise Demba Ba'ya yapılan penaltı ve kırmızı kartı nereye koyacağız. Çok top kaybettik. Olcay'ın oyundan atılması böyle bir derbide kabul edilebilir bir şey değil. Saha içinde bazı oyuncular istediğini söyleyip davranabiliyor ama benim oyuncularım ağızlarını açınca kart görüyorlar. Bunun pratiğini de bugün görmüş olduk."

Bana neden küfür ediyorsun

Fenerbahçeli bir oyuncunun kendisine küfrettiği ifade eden Bilic, "Fenerbahçe'den kimseyle tartışmadım. Onların oyuncularından birine şunu sordum; senden yaşca büyüğüm neden bana küfrediyorsun, senden yaşca büyüğüm dedim ama dinlemedi. Demek ki Türkiye'de böyle oluyor. Bana, ben istediğimi yaparım dedi, böyle demek ki... Bana o kelimeyi 5 kez söyledi, tekrar etti. İsim söylemeyeceğim, bunun kimseye faydası yok" şeklinde konuştu.

B1dz5MYIMAEDl0y.jpg:large

Ağlamasın boşuna Necip denen malı kim koydu 11'e fener maden gibi işledi orayı kenardan resmen seyrettin ,
Kendi oyuncularından Oğuzhan'a baksın bi 2 haftadır sahada kalması mucize ama kartlar " lütfen " çıkıyor ,
Fener'in ve oyuncularının ne mal olduğunu zaten tüm dünya biliyor ,

Ama o melek gibi çocuk. Sen de Biliç... İftira atıyon şimdi.

Onu biliyoz. Başka bir şey şöyle bilo..

eder o ırkçılıkta yapar her pıslıgı yapar ama ona nedense her sey serbest.

:D köpeklerin kardeşliği önlerine kemik atılana kadar oldu yine :D

Saha dısında melek gibidir.Tanısanız cok seversiniz.

Emrenin arkasında kim varsa katıksız.. çoğuğudur

Irkçı değil mi işte ne bekliyorsunuz.Hatta şunu belirteyim babası azize olandan bugüne dek ne hayır gelmiş ki şimdi de gelsin.

İki tane yapıştırsaydın koridorda bir daha edebilirmiydi.
Olimpiyatta bunları yapan emre Kadıköyde iç çamaşırınızı bile indirir....

Eder Bilic reyiz eder.. Onun yüksek yerler de tanıdıkları var her şeyi yapar.. Çıkışta döverler bile seni sen en iyisi bulaşma onlara..

Daha düne kadar tüm camianız emre diye övüp duruyorlardı. Alın size emre...

Özgürlüğün de , suçun da tanımı değişti.
Özgürlük de suç ta birilerine göre özgürlük veya suç...
Kanun nizam kural birilerinin menfaatini korumak için; Herkesin değil...

Geri
Üst Alt