Bilic: "Ligin En İyi Kadrosuyla Oynayacağız"

öğrenmişsin kime biad edeceğini ama baş kaldırmaak yok haddini bileceessin

türkiyedeki takımların böyle hocalara ihtiyacı var

terim ersun hikmet karaman fln bunlar boş adamlar

Doğru demiş, belki taktikte yapıyor olabilir.

Bilic en son Bursaspor macinda Turk Telekom Arena'daydi galiba.

Sezon basindan beri uc kez geldi Arena'ya mac izlemeye sanirim.

Sempatik adamdir, onunda Galatasaray'i sevdigine eminim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derbilerin favorisi olmaz, bjk bu aralar iyi gidiyor dikkatli olmak lazım! Bu kargaları güzel bir oyunlar yenersek saf dışı bırakmış oluruz...

Hasta mısınız siz iyice antuya çevirdiniz forumu adam bişey dememiş. Sempatik adam Bilic zaten nefret edilecek bi tarafı yok. Sormuşlar söylemiş taktik falan olduğunu da sanmıyorum yabancı t.d'ler daha realist bu konuda.

Hasta mısınız siz iyice antuya çevirdiniz forumu adam bişey dememiş. Sempatik adam Bilic zaten nefret edilecek bi tarafı yok. Sormuşlar söylemiş taktik falan olduğunu da sanmıyorum yabancı t.d'ler daha realist bu konuda.

Hani Beşiktaş bizim seviyemize yakın bir takım olur da akıl oyunu oynuyor dersin.Ama adam takımını biliyor son derece doğru bir açıklama yapmış.

Neden bu kadar kızılıyor anlamadım...

ya arkadaş adama sormuşlar cvplamış ne kadarda küçük görüyorsunuz ... kibriniz dağları aşıyor helal ..:)

Su Antalya macini kazasiz belasiz bi atlatalim da, ilgilenecegiz sonra

Adam işini biliyor. Rakibi rehavete sürüklemek için konuşuyor

Bu adam ceketi alıyor, bizim taraftarların arasında korkmadan oturup maçını izliyor. Bu iki şeyi gösteriyor, bir adamın kendisine olan özgüvenini ve kalitesini. 2 Bizim taraftarımızın nekadar adam olduğunu ve diğer takımlar üzerinde bile iyi biz izlenim bıraktığını.

bunları yarmamız lazım bir tarafımız kalkmasın maça kadar maçtan sonra istediği kadar kalkabilir chelsea maçı diye sıkmazlarsa rezalet olur lig bitebilir aman diyeyim

bjk ye karsi kosntrasyon eksigimiz cok oluyor nedense, cok gevsek oynuyoruz ...

oyle yadaboyle suan bizim icin stress yapan bir takim ,3 basli bir lig daha stresli olacagindan bunlari yenmek farz.

Geri
Üst Alt