Üye Görüşü Bilic Türevi Teknik Direktörler

Talha Çift

What a come back!
Büyük Kaptan
Şuan ihtiyacımız olan aslında Bilic tarzı bir isim..Şayet boşta olsaydı , bu görev için biçilmiş kaftan olurdu bence.

112710_bilic_1.jpg

Harika bir sistemi var ve istediklerini yapıldığında inanılmaz keyif veren futbol oynatıyor , oyunculardan maximuma yakın verim alıyor.Geçen sene Almeida'ya rağmen takımı oynattı ve adam gibi bir santrafor geldiğinde performans ortada. Veli gibi Necip gibi Olcay gibi Atiba gibi kalburüstü ortalama adamlardan maximum verim alırken , gençlere önemli fırsatlar sağlıyor

Tabi ki Beşiktaş gibi bir kulübün başında olduğu için yapabildikleri,gösterebildikleri sınırlı son 10 senedeki Beşiktaş 3.büyük gibi değilde bir kez şampiyonluk almış Bursa gibi bir karaktere büründü küçülüyorlar bu yüzden istikrar yakalanamıyor asla.

Sanırım sezon başında Tuchel'i bu yüzden bu kadar istedi taraftar . Takımı oynatma stili ve mantalitesi her açıdan Bilic'i çok andırıyor. Yerli olarak böyle bir isim var mı pek akılda yok tabi ki. Ama bence böyle bir isim getirilmeli

new_61043_394_b.jpg

Ya bu Tuchelde Tuchel diyenleri anlayamıyorum .
Alman ligini izlerim mainz ide çok defa izledim.

Ya ne yapmıs bu Tuchel ? Allah Aşkına

2.ligden çıkarmış.
ilk senesinde 9. olmus 2. senesinde 5. olmus 3.senesinde 13.olmus 4. senesinde 13.olmus 5. senesinde 7. olmus ?

Bumu sizin başarı kıstasınız ?

Allah aşkına hayır oyun olarakda oynattıgı çok birşey yok.

Türkiye liginin hikmet karamanı abdullah avcısı shota sı falan adam ya sıradan bir hoca nedir bu Tuchel aklı siz nasıl bu adamı GS a yakısdırıyorsunuz..

Yılmaz Vural bile bu adamdan kat be kat iyi hocadır ya ..

Ne dir bu bir adamı hemen yüceltiosunuz gelincede böyle prandelliden beter oluyoruz işde

Bilic adamdır. O tarz bir hocaya sahip olmak bizim için bulunmaz bir nimet.

Bilic bana gore bos hoca. Tuchel degil ama.

ulan bu takima bu taraftara bu yonetime anca Fatih Terim gibi adam laik .. kimse birsey demesin .

Bilic iyi bir hoca. Ama tabi Tuchel ile kiyaslanmaz. Tuchel cok baska bir boyutta, Tuchel bana göre Almanyanin en iyi Teknik Direktörü. Tuchel hem müthis bir egitim almis, hemde cok hirsli ve basariya ac bir TD. Kisaca tam bir Wonderkind. :D

Bilic iyi bir hoca. Ama tabi Tuchel ile kiyaslanmaz. Tuchel cok baska bir boyutta, Tuchel bana göre Almanyanin en iyi Teknik Direktörü. Tuchel hem müthis bir egitim almis, hemde cok hirsli ve basariya ac bir TD. Kisaca tam bir Wonderkind. :D

Yılmaz hoca da hem müthiş bir eğitim almış hem de çok hırslı ve başarıya aç bir hoca.

Bilic in ve beşiktaşın en büyük şanssızlığı eksikliği bir stadlarının olmaması.
Adamlar 2 senedir göçebe gibiler bir orada bir burada.

Şu BJK nin 2 yıldır stadı olsa kimseye bırakmazdı şampiyonlugu o kadar iddialıyım...

Adamlar güzel zemin buldumu mükemmel top oynuyorlar birde yeni stadlarının bittiğini sahaya 5m bile uzak olmayan o taraftarın ÇARŞI grubunun baskısını düşünün.
Dizleri titrer anadolu takımlarının dizleri. İnönüde bile o taraftar bu baskıyı yapıodu ki ;

Vodafone arena gibi tamamlandıgında muhteşem olacak bir stadda neler yaparlar..

Adamlar zaten çok iyi takım üstüne birde stadları olsaydı ahh vallaha üzülüyorum BİLİC e..

Bu BJK yönetimi aptallık yapıp bilic i ellerinden kaçırmazlarsa seneye o stad bittiğinde içeride derbiler haricinde kimseye puan kaybetmezler kolay kolay..

Şu an kadrolarının en büyük sorunu stoperleri. Defansa Şöyle şampiyonlar ligi , DK tecrübesi yaşamız 27-30 yaş arası taş gibi bir stoper bulurlarsa eksik tamamlanır.

Tabi şu an havada kalıyor bu söylediklerim stadları yok bilemeyeceğiz.

Fikret orman azıcık akıllı adamsa Biliç ile 5 yıllık sözleşme yapar hemen.
Çünkü geç kalırsa premier ligden aklını çelerler bu hocanın..

yahu şu Biliç abartmayın daha şu ligde puan arkı koymayan adamdan iyi td olmaz ki kadro derinliği iyi takım, forveti sayesinde kötü fener ile aynı, çok kötü Galatasaray ile 1 puan fark var

Bilic in ve beşiktaşın en büyük şanssızlığı eksikliği bir stadlarının olmaması.
Adamlar 2 senedir göçebe gibiler bir orada bir burada.

Şu BJK nin 2 yıldır stadı olsa kimseye bırakmazdı şampiyonlugu o kadar iddialıyım...

Adamlar güzel zemin buldumu mükemmel top oynuyorlar birde yeni stadlarının bittiğini sahaya 5m bile uzak olmayan o taraftarın ÇARŞI grubunun baskısını düşünün.
Dizleri titrer anadolu takımlarının dizleri. İnönüde bile o taraftar bu baskıyı yapıodu ki ;

Vodafone arena gibi tamamlandıgında muhteşem olacak bir stadda neler yaparlar..

Adamlar zaten çok iyi takım üstüne birde stadları olsaydı ahh vallaha üzülüyorum BİLİC e..

Bu BJK yönetimi aptallık yapıp bilic i ellerinden kaçırmazlarsa seneye o stad bittiğinde içeride derbiler haricinde kimseye puan kaybetmezler kolay kolay..

Şu an kadrolarının en büyük sorunu stoperleri. Defansa Şöyle şampiyonlar ligi , DK tecrübesi yaşamız 27-30 yaş arası taş gibi bir stoper bulurlarsa eksik tamamlanır.

Tabi şu an havada kalıyor bu söylediklerim stadları yok bilemeyeceğiz.

Fikret orman azıcık akıllı adamsa Biliç ile 5 yıllık sözleşme yapar hemen.
Çünkü geç kalırsa premier ligden aklını çelerler bu hocanın..

Soyad mesaj uyumu

Geri
Üst Alt