Bilim İnsanları Uyardı: Küresel Deniz Seviyesindeki Artış Hızlanıyor

bilimsel konularda kafam pek çalışmaz bilen arkadaşlar yeşiilendirsinler.

su seviyesi yükselince , norveç , isveç almanya hollanda gibi ülkelerde artık denize girilebilecek mi?

öyleyse bu sevindirici bir gelişme değil mi?

Gerçekten çok mu kötü? Ben bu adamı gördükçe okudukça huzur buluyorum. Allah uzun ömür versin.
Kitaplarını okumak huzur veriyor olabilir itirazım yok lakin avatar olarak başka bir görsel kullanmanı rica edeceğim veya en azından aynı adamın farklı bir görseli olabilir.

Kitaplarını okumak huzur veriyor olabilir itirazım yok lakin avatar olarak başka bir görsel kullanmanı rica edeceğim veya en azından aynı adamın farklı bir görseli olabilir.

Senin değerin var abi. Buyurunuz. Değiştirdim.

Ancak önceki fotonun ne sıkıntısı vardı ki? Halbuki çok sevimliydi.

Bayağıdır bunu söylemek istiyor ama korkumdan söyleyemiyordum. Kitlelerin sesi oldunuz yine Erman Bey, teşekkürler.

Bayağıdır bunu söylemek istiyor ama korkumdan söyleyemiyordum. Kitlelerin sesi oldunuz yine Erman Bey, teşekkürler.
Aynı tedirginliği ben de yaşadım lakin en nihayetinde birinin kaçınılmaz olanı yapması ve kral çıplak demesi gerekiyordu. Ben teşekkür ediyorum Keramettin Bey.

İyi forumlar.

Geri
Üst Alt