Bilmece/Genel Yetenek - Soru/Cevap Çözme

Tamer Tuna

10 Numara!
hqdefault.jpg

Mesela böyle bir foto tanımlı soru veya metin halinde sorular/bilmeceler sorulacak ve ;
Tek cevap şıklı metin sorular veya bilmeceler çözülemediği sürece soran kişi tarafından 24 sattten evvel açıklanmayarak,
beyin fırtınası için gerekli zaman aralığı tanınmış olacaktır.
Doğru Cevaplayan cevaba dair tüm detayları ve gerekçeleri verecektir

Soru sahibi doğru cevap geldiğinde onaylamasını açıkça yapacaktır.
Bu rasgele soru ile başlayalım..​

Cevap A şıkkı
en dışta 3. üçgen
ortada 3. içi dolu unsur
ve ortada 3. kare şekli bir arada

İlk soruyu başlıkta olayın net anlaşılması ben sorduğum için zaten 1. cevapta da cevabı ve çözüm gerekçeşinide yazdım zaten .

Esaslı bir soru da başkasından gelsin hadi...

Soldan sağa giderken dışarıdaki şekil sonrakinde içeri geliyor.
Yukarıdan aşağı giderken de içerideki bir sonrakiden dışarı geliyor.

Soldan sağa giderken de bir öncekinde içerideki şekil dolu olsa bile bir sonrakinde hep boş oluyor ondan içerideki boş olur dedim. Ama her satır ve sütunda bir tane içi dolu şekil var mantığı da olabilir o zaman A olur.

yeni sorusu olan varsa sorsun

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soldan sağa giderken dışarıdaki şekil sonrakinde içeri geliyor.
Yukarıdan aşağı giderken de içerideki bir sonrakiden dışarı geliyor.

Soldan sağa giderken de bir öncekinde içerideki şekil dolu olsa bile bir sonrakinde hep boş oluyor ondan içerideki boş olur dedim. Ama her satır ve sütunda bir tane içi dolu şekil var mantığı da olabilir o zaman A olur.
Olaya yanlış strateji ile bakmışsın.
buradaki çözüm yolu matematikten geçiyor.
9. bölüm için nelerin eksik olduğunu bulup eksikleri tamamlayan bir kombinasyonu hedeflemelisin...
1. cevapdaki detaylar yol gösterici olabilir..

EVT 32ydi
butun sayilarin birler ve onlar basamaginin yer degistirmis hali var fakat 23un yoktu Elazigli diye olabilir

32

çünkü çaprazlarındaki sayılar hep birbirlerinin tersi oluyor orada birbirinin tersi olmayan tek sayı 23 idi

1. sn önce yazamadım ya kalkda 1 sn ile kaçırdım adam açıklamadan

ben 1 soru sorayım flood olacak ama

images.jpeg

Amaç bütün insanları nehirin karşısına geçirmek.
Küçük çocuklar yanlarında yetişkin olmadan karşıya geçemezler. Hırsız ile yalnız bırakma. Anne ile oğullarını,baba ile kızları bir arada bırakma.

Burada iki farklı yükselen/düşen akıntı var..
bana da 32 gibi geliyor.
sadece 2 tane 11 olması aklıma takıldı.. sanki o 11lerden birisi 10 diğeri ise 01 olmalı gibime geliyor.

Geri
Üst Alt