BIM 9 Mart'ta iPhone X'i 4.999 TL'ye (18% daha ucuza) Satacak

Doların çok yüksek seviyelere çıkmasından ötürü 6000 tl'nin üzerinde absürt bir rakam ile başlamışlardı satışa. Dolar ne olursa olsun 6000-7000 tl arası bir fiyat Türkiye koşullarının çok üzerindeydi. Bim'in sonrasında diğer taraflarında bu fiyatlara düşürmesini bekliyorum kısa zamanda.

şimdi kardeşim j7 şöyle oluyor.Bunun bi düz j7 si var sonra j7 2016 sı var j7 prime ı var j7 prosu var sen hangisini diyorsun ben j7 prime kullanıyorum ve çok memnunum.
Ben j7 max ' i diyorum . Aslinda Pro'yu alacaktim ama Kibris'ta yasiyorum ve kalmami ve benim acilen almam lazim . J7 MAX hakkinda bilginiz var mi ?

Ben j7 max ' i diyorum . Aslinda Pro'yu alacaktim ama Kibris'ta yasiyorum ve kalmami ve benim acilen almam lazim . J7 MAX hakkinda bilginiz var mi ?

karşılaştırmasını yaptım j7 max baya bi önde belleği ve işlemci hızı falan gayet iyi bence düşünebilirsin fiyatı makul görünüyor j7 prime ile özellikleri bakımından makul bir fiyat farkı var alınabilir telefon.

şimdi kardeşim j7 şöyle oluyor.Bunun bi düz j7 si var sonra j7 2016 sı var j7 prime ı var j7 prosu var sen hangisini diyorsun ben j7 prime kullanıyorum ve çok memnunum.

Yav arkadaş Samsung u anlamıyorum kaç segment telefonu var bir de 4 tane farklı versiyonunu mu yapmışlar.

Nasıl para kazanıyor bu adamlar bıraksınlar sadece amiral gemisine enerji harcasınlar

Orta segmenti xiaomi falan dolduruyor zaten

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav arkadaş Samsung u anlamıyorum kaç segment telefonu var bir de 4 tane farklı versiyonunu mu yapmışlar.

Nasıl para kazanıyor bu adamlar bıraksınlar sadece amiral gemisine enerji harcasınlar

Aynen her telefonun bir segment yelpazesi çok geniş.Aslında kötü birşey de değil.Yeni bir telefon çıkarmak yerine özelliklerini adım adım arttırarak her kullanıma ve maddiyata uygun telefon seçenekleri sunuyor.

Orta segmentte deli satmaya başladılar son dönemde, çok garip bir strateji geliştiriyorlar ama işliyor da.

Bim çalışanları eş,dost ve akrabalardan gelecek olan bana ayır birtane mesajlarına hazırlıklı olsun ...

dolduralım ceplerimizi IFOR X ile fırsat bu fırsat

ne kadar üç kağıtçı da olsa yerli alırım hocam o para burda kalacak, sen ithale yönelirsen cari açık artacak o artıkça kur artacak kur arttıkça enflasyon artacak, çok kalitesiz olmamak şartıyla özellikle teknoloji ürünlerde yerli tercih etmek lazım
Tüm yabancı telefonlara, hükümete gidip ağlayarak ekstra %15 vergi getirten Vestel'den toplu iğne bile almam, geçin o işi.

ne kadar üç kağıtçı da olsa yerli alırım hocam o para burda kalacak, sen ithale yönelirsen cari açık artacak o artıkça kur artacak kur arttıkça enflasyon artacak, çok kalitesiz olmamak şartıyla özellikle teknoloji ürünlerde yerli tercih etmek lazım

Hamza hoca sen misin?

bu indirim icin yüzlerce fakir nöbet tutacaktir
ben almanya'da sözlesmeli aldim telefonu, 2.sim karti +telefon kilifi dahil hepsi icinde 600 euro tuttu aylik 25 euro yani. türkiye'de adamlar 3-5 bin lira veriyor daha sim karti falan yok. türkiye'de ben asla su kullandigim telefonu alamazdim bile

Yerli değil o telefonlar. Ekranı işlemciyi ve diğer tüm parçaları başka firmalar üretiyor. Sen yerli komisyonculara haketmedikleri ekstra avanta parası veriyorsun

Iphone x i begenmedim , kullaniyorum ama iphone 8 daha iyi diyebilirim

telefonun her seyi tamam da en boy orani , bir de bunun uyumsuzlugundan oturu izlenen seyler iphone 8 ekranina gore oldukca kucuk

sadece bu sorun yuzunden telefondan sogudum

cevremde baska telefon kullanirsam garip karsilanacagi icin aldim kullaniyorum , fakat tavsiye etmiyorum

benzer bir oranda indirim iphone 8 e de gelirse , yurt disi seceneginiz de yoksa, onu alabilirsiniz

Iphone x i begenmedim , kullaniyorum ama iphone 8 daha iyi diyebilirim

telefonun her seyi tamam da en boy orani , bir de bunun uyumsuzlugundan oturu izlenen seyler iphone 8 ekranina gore oldukca kucuk

sadece bu sorun yuzunden telefondan sogudum

cevremde baska telefon kullanirsam garip karsilanacagi icin aldim kullaniyorum , fakat tavsiye etmiyorum

benzer bir oranda indirim iphone 8 e de gelirse , yurt disi seceneginiz de yoksa, onu alabilirsiniz
Cevrende garip karsilayan insanlara agir sovdum.

Bana dg hediyesi alinmasi icin fiyat dusmus. Alpay Asma admirim hediye edecektir diye dusunuyorum.

Geri
Üst Alt