bim

Cevap: bim

düşük fiyata kaliteyi bulamazsın diyenlere tepki olarak doğmuş market ilginçtir fiyat-Quality bakımından hazımsanmayacak kadar iyiler :D

Konuyla alakasız ama A101'in X'ir adlı enerji drinki bayağı sağlam deneyen varsa :D

Bizim burdaki lidl, aldi gibi birşey sanirim Avcılar parsellerde durağın arkasında vardı diş fırçası almıştım 2009 da yanlış hatırlamıyorsam kasada çalışan kız baya tatlıydı.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

sattığı yoğurt cirosu, şok marketin günlük toplam cirosu kadar olan market :)

bunu almak için arada gittiğim market

[GG]
buono_nuts_%281%29_article_image.jpg
[/GG]

Alanında en uzman benim diyen profiterolcununkinden bile daha iyi kıvam olarak.. Osmanoğlu profiterol..

Süpermarket fiyatlarını bakkal ortamında sunan ve en düşünemediğiniz yerde bile şubesi olan marketler zinciri

osmanoğlu sütlaç birde yağlı gevreğini sevdiğim bakkaldan çok uğradığım marketler zinciri

not:adamlar nasıl bir ciro yapıyorsa artık mağazaya 1 kamyon yogurt indiriken görmüşlüğüm var

bknz:dost yogurt

bimdeki kaju fıstığının kokusunu, tadını en kaliteli markalarda, k.yemişçilerde bulamadım...

Son 6-8 aylık dönemde abartı zamlar yaptılar, biraz abarttılar bu durumu.

Geçen afiş asmışlar bisiklet satıyolardı baya ucuzdu markasına bakiyim dedim bide ne göreyim. Le bisiklet :D

Bir Amerikalı bimden geldikten sonra şöyle feryat etmiştir

Hayatımda gördüğüm en kötü marketti, soğuk içecek yoktu kolalar ise koli şeklindeydi.(koliyi almış gelmiş)Umarım tadı kötü değildir.

Geri
Üst Alt