bimeks

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
resmi websitesi o denli leş olan , alışveriş yapması imkansıza yakın websitesine sahip teknomarket..

2 günü aşkın farklı kaynak (ipad , iphone , android , pc ..)lardan denememe rağmen bir türlü alışveriş yapmayı başaramadığım websitesidir .

resmi websitesi o denli leş olan , alışveriş yapması imkansıza yakın websitesine sahip teknomarket..

2 günü aşkın farklı kaynak (ipad , iphone , android , pc ..)lardan denememe rağmen bir türlü alışveriş yapmayı başaramadığım websitesidir .

Problem nedir ? Bende aksine çok memnun kaldım o siteden, özellikle ''bi dakka'' hizmeti gayet başarılı.

Problem nedir ? Bende aksine çok memnun kaldım o siteden, özellikle ''bi dakka'' hizmeti gayet başarılı.
Site sepet kısmına kadar sorun çıkarmazken , sepet ve ödeme aşamalarında sürekli çevrim dışına düşüyor , dakikalarca bekletiyor.
Ayrıca her adımda sayfayı tekrar yüklemesi tam bir tasarım hatası.Örn : milesnsmiles aktif edeceksin sayfa refresh ediyor , bipara ekleyeceksin gene refressh , bir süre sonra erişim hatası veriyor site..

beceriksizliğini tekrar kanıtlamış olan site , binbir güçlükle iade aldığım biparayla aldığım ürünlerin faturası elime ulaşmasına rağmen ürünler teslim edilmedi , üstelik site telim edildiğini iddaa ediyor , teslimat raporu istedim 2 hafta oldu geri dönüş yapan yok.
18 martta satın almışım , pes !

illa ki mahkemeye vereceksin , zoraki yaptığım son alışveriş bu mal siteden..

bknz. biat etmiş şirketler

hiçbir sıkıntı yaşamadım en az 10 sefer alışveriş yapmışımdır

Geri
Üst Alt