Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı; 3 Polis Şehit Oldu!

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, kent merkezinde olaylar nedeniyle tahrip edilen işyerlerinde inceleme yaparken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Emniyet Müdürü Ürker yaralanırken, beraberindeki Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve koruma polislerinden Komiser Hüseyin Hatipolu şehit oldu, polis memuru Uğur Atlı ise yaralandı.
bingol-de-il-emniyet-muduru-ne-saldiri-2-sehit-4857196.Jpeg
Olay bugün saat 21.30 sıralarında kent merkezindeki Cenk Caddesi üzerinde meydana geldi.
Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ülker, beraberinde emniyet görevlileri ile birlikte Kobani'ye düzenenlenen saldırılara tepki gösteren protestocuların tahrip ettiği işyerlerde inceleme yaparken, silahlı saldırı düzenlendi.

Bir otomobilden otomatik silahlarla açılan ateş sonucu kurşunların isabet ettiği Emniyet Müdürü Ürker ile koruma polisi Uğur Atlı yaralandı, Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile koruması Komiser Hüseyin Hatipoğlu şepit oldu.

Saldırganlar aynı araçla olay yerinden kaçarken, yaralılar Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emniyet Müdürü Ürker'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olayın hemen ardından Bilgöl Emniyet Müdürlüğü alarma geçti. Polis, saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıken, kentin giriş ve çıkış noktaları kontrol altına alındı.

Atalay Ürker, geçen mayıs ayında görevinden istifa ederek dikkatleri üzerine çeken eski Bingöl İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin'in yerine atanmıştı.

CNNTürk

Son düzenleme:
Pisi pisine sehit dusmek Turk Askerinin Turk polisinin fitratinda var.

Rte

Olayı kim üstüne alacak, bekleyip görmek lazım ama ben bu kez Hizbullah'dan şüpheleniyorum. IŞİD, Türkiye'nin Kobani'ye girme ihtimaline karşı Türkiye'ye gözdağı vermiş olabilir.

sasirmistim zaten bingöl nasil eksik kaldi diye!!elazig ve erzurum haricinde dogunun her yeri yaniyor..

☆$☆

Allah Rahmet Eylesin, Mekanlari Cennet olsun.

Olayı kim üstüne alacak, bekleyip görmek lazım ama ben bu kez Hizbullah'dan şüpheleniyorum. IŞİD, Türkiye'nin Kobani'ye girme ihtimaline karşı Türkiye'ye gözdağı vermiş olabilir.
isid salak mi türkiye'yi kendine düsman etsin durduk yere irak ve suriye'de catismalar devam ederken?

kesinlikle pkk'nin isi bunlar

Olayı gerçekleştiren pekaka denen foseptik çukuru. Arkadan vurmak hep bunların işi zaten. Alayının annesini becereyim ben bunların.

GT-I9300 Tapatalk

isid salak mi türkiye'yi kendine düsman etsin durduk yere irak ve suriye'de catismalar devam ederken?

kesinlikle pkk'nin isi bunlar
Yapar kabahati Kurtlere yigar.

Birinin cani Turk-Kurt savasi istiyordur vurur ustune atar.

Dogrudan Pkk nin klasik itligidir vurur gecer.

Oyle igrenc donemler yasiyoruz ki her kotu olayin sayisiz faili olabilir. Devletimiz de elini kolunu bagladi izliyor.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Bu Pkk yanlilarini gözünü kirpmadan öldürmen lazim. 1 günde 100 tanesinin leşini yere ser, öbür gün dogru dürüst sokaga çikan olmaz. Bunlari boşuna yaşatiyoruz. Hepsi vatan haini.

Yakinlarina baş sagligi diliyorum.

Sehit sayisi 3'e yukseldi deniyor.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Vaziyet hiç iyi gözükmüyor. Allah milletimizi, vatanımızı korusun. Başımız sağolsun, vatan sağolsun.

cözüm süreci hicbir zaman yoktu ve olmadi

ne pkk'lilar ne de türkler buna inanmadilar, destek vermediler, kabullenemediler ve samimi bulmadilar

siyaset havayi pompaladi pompaladi ve balon patladi artik

Türkiye'yi Suriye'ye sokup, savaş bataklığına çekmek istiyorlar.

bu olaylar amerika'da yasansa amerikan polisi takir takir vurur bu itleri

ayni sekilde almanya, fransa, ingiltere

nedense bir bizim polisimiz su sIkIyor bu teröristlere

3 cocuk birakmis ardinda polisimiz huseyin hatipoglu. Yazik degil mi bu canlara, yazik degil mi bu cocuklara, yazik dgil mi arkada kalanlara, sizin yapacaginiz politikayi da, baris surecinizi de...........
Nasi vereceksiniz bu canlarin hesaplarini???? nasi odeyeceksiniz bosu bosuna biten hayatlari???? O cocuklarin hakkini nasi odeyeceksiniz????
Kelimeleerin bittigi yerler vardir ya bu giden canlarin ardida ayni o sekilde kfur etsen de bagirsan da cagirsan da icindeki ofkeyi atamiyorsun.
Allah rahmet eylesin bosu bosuna canindan olan vefat eden canlarimiza, kalanlara Allah sabir versin, ates cidden dustugu yeri yakiyor! Cok ama cok uzucu bi durum.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt