Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı; 3 Polis Şehit Oldu!

3 soysuzu gebertip birini de yarali halde yakalamislar

öldürmeyin eziyet cektirin

Malum iki parti memleketin anasını belledi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

BziF0LWIAAASkr0.jpg

İşte bu beni korkutuyor. Bu manzara, ülkenin şu an 1970 li yılların sonu, 80 li yılların başı yani 12 Eylül darbesinin öncesindeki Türkiye manzarasına bürünmeye başladığını gösteriyor. Bu gerçekten bir felaket senaryosu ve belimizi bu sefer kolay kolay doğrultamayız. Hükümetten bugüne kadar hiçbir konuda sağlam icraat görmedim ve düzgün bir şey yapmalarını da beklemedim ama bu kez gerçekten şu işi halletmelerini bekliyorum. Ya da UMUYORUM diyeyim.

Allah şehit yakınlarına sabır versin.Bakalım pek kıymetli devlet büyüklerimiz bu sefer ne diyecekler.

Işid bahane provakasyon şahane.

polise yetki versen katil diye ortaya çıkarlar bu sefer ama ne olursa olsun artık o yetki verilmeli . bu şerefsiz köpeklerin temizlenmesi şart oldu artık .

Bunlar "çözüm sürecini baltalamak isteyen provakasyondur/provakatörlerdir" kesin. Çünkü baktığımız zaman devletin iç ve dış politikası şahanedir. Devletimiz hükümetimiz şahane iç ve dış politikalar üretirken, iç ve dış güçler bu provakasyonlara destek olmaktadırlar. Ülkedeki herhangi bir kötü durumda hükümetimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Hükümetimiz sadece güzel icraatlerin sahibidir.
Yani bize bu şekilde söylendi/söyleniyor. Ben sayın ülke büyüklerinin ve medyanın yalancısıyım.

Ver vur emrini inceldiği yerden kopsun diyesim geliyor ...

Amerika'da mesela kıytırık bir eyaletin kasabasının şerifi vurulsa, Dünya ayağa kalkar ancak bizim ülkede bir şehrin Emniyet Müdürü vuruluyor ve ortada ses seda yok. Veya medya yoluyla yalandan ''3 terörist ele geçirildi'' diye haber sadece.

Esad,Mursi diye vik vik ötüp milletin iç işlerine karışanların şuan suspus olmasından anlaşılması gereken=>> bu ülkede 3 şehit polis=3 ölü terörist

Selam dostlar..
Bersanin herkese selami var.bu baslikta kufretmis sanirim.banlanmis.

Bira once gorustum netten.dun gece silopide biber gazi senlikleri duzenlemisler.yakaladiklarini sopalamislar.sonra polise teslim etmisler.

Ve sehitler icin de ilginc bir cumle sarfetti.

Mermi bile atmasinin yasak oldugu Turk Askeri ve Polisinin kallesce sehit dusurulmesi, gorevlerinin fitratinda var dedi.ilginc bir cumleydi not ettim kenara..

Belliki birilerine vurdu lafi.

Gorusmeyi sonlandirirken hitler candir dedi.

Amerika'da mesela kıytırık bir eyaletin kasabasının şerifi vurulsa, Dünya ayağa kalkar ancak bizim ülkede bir şehrin Emniyet Müdürü vuruluyor ve ortada ses seda yok. Veya medya yoluyla yalandan ''3 terörist ele geçirildi'' diye haber sadece.

Az önce haberler de Sayın Cumhurbaşkan'ımız sağ duyu çağırısı yaptı. Trabzon seyahati sırasında galiba.

acilim acilim derken bu itleri tepemize cikarttilar rezil herifler

Bunu daha simdi gördüm... Allah sehitlerimizin topraklarini bol etsin, günahlarini affetsin insallah.

Geri
Üst Alt