- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
herşey olabilir lutfen seffaf olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben senin hep masturbasyon bağimlisi birisi olduğunu düsünüp duruyorumstresli olduğum zamanlar ara sıra nükseden bir tikim var. bağımlılığım da sigara. daha önce bırakıp maalesef tekrar başladım.
Dünyada şuan beni en çok ne mutlu ederdi derseniz şimdi bir yatakta ya da içinde sıcak su dolu bir küvette güzel ve seksi bir veya iki Rus, Ukrayna ırkından bayanla birlikte bir elimde puro, bir elimde viski bardağı, içkimi yudumlarken Galatasaray'ın Rize karşısında 5-0 önde olduğu maçın son dakikalarını izlemek derdim.Alkol, Seks ve Galatasaray
ben senin hep masturbasyon bağimlisi birisi olduğunu düsünüp duruyorum
Gsc Milf Sevdalıları adında ayrı bölüm kurma vakti geldi.Sigara, alkol ve milf bağımlılığım.
Arada bir sol gözüm de sinyal atıyor o kadar.
Haftada 2-3 kez spor çalışmadan duramam.Spor çalışma olsun ister ağırlık kaldırma isterse koşu illa ki birini yapmak isterim..
Usta bu milf denen şey nasıl oluyor ya bizim mature dediğimiz +40 yaşında olgun bayanlar mı?Sigara, alkol ve milf bağımlılığım.
Arada bir sol gözüm de sinyal atıyor o kadar.
Olmaz mıBaklava var mi
amfetamin nedir hayatımda bir kez kullanmayı düşünüyorum nerede bulurum bir de dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?Dönem dönem değişti, erken yaşta mastürbasyon, sonra alkol, amfetamin, sigara, şimdi bildiğim hiç bir şey e bağımlılığım yok. Ama çay ve Nescafe yi seviyorum. Tik olarak arabayı kilitleme tuşuna 2 kere basarım 3 - 5 sn ara ile ve çocukken çizgilere basmamaya çalışırdım.