Bir cüneyt çakır anatomisi

Murat KILIÇ

10 Numara!
Türkiye'nin en iyi hakemi diye pohpohlanan zattır kendisi türkiye'nin en iyi eyyamcısı olabilir ama bu şeref yoksunu insan müsvettesi zat için dünya kupasına gidicek diye gurur duyuyoruz bide bir maç 90 dk ile en az 25 milyar kazanan ve o parayı gram hakketmeyen adalet duygusundan uzak şeref namus haysiyet kavramlarına tepki olarak doğmuş yalayarak bi yerlerw gelen sözde adamdan bahsediyorum

Çok uzağa gitmicem 1 hafta arayla bizim maçı ve bu maçı nasıl yönettiğini daha dogrusu yönetemesiğini herkes gördü yapamıyacaksan bu işi kardeşim git.simit sat limon sat şerefinle helal para kazan son sözüm budur emek hırsızı cüneyt çakır

Türkiye'nin en iyi hakemi diye pohpohlanan zattır kendisi türkiye'nin en iyi eyyamcısı olabilir ama bu şeref yoksunu insan müsvettesi zat için dünya kupasına gidicek diye gurur duyuyoruz bide bir maç 90 dk ile en az 25 milyar kazanan ve o parayı gram hakketmeyen adalet duygusundan uzak şeref namus haysiyet kavramlarına tepki olarak doğmuş yalayarak bi yerlerw gelen sözde adamdan bahsediyorum

Çok uzağa gitmicem 1 hafta arayla bizim maçı ve bu maçı nasıl yönettiğini daha dogrusu yönetemesiğini herkes gördü yapamıyacaksan bu işi kardeşim git.simit sat limon sat şerefinle helal para kazan son sözüm budur emek hırsızı cüneyt çakır

Fenerbahce´nin TFF´deki lobbysi cok güclü, zaten bu nedenle Türk Futbol´u 2000´den sonra tavan yapacagina, bir duraklama yasadi. Aziz Yildirim zaten kendisi ciktigi NTV Spor´da anlatti, Senez Erzik gibi üstün makamdaki insanlari Hakemlere baski unsuru olarak nasil kullandigini ama bizim medya körleri ve sagarlari oynuyor. Adam hakemleri nerdeyse cinayet ile tehdit ediyor, aldigi ceza 90 gün hak mahrumiyet. Selcuk Dereli zaten Denizlispor maci sayesinde hakemlikten oldu, bana göre Türkiye´nin en iyi hakemiydi odönemler. Ama Denizlispor karsilasmasinda görevini yerine getirememisti ve bileti kesildi.

Ben daha Fenerbahce-Ankaragücü 6:0 lik maci hatirliyorum. Alex ilk yarida hattrick yapmisti, 12 dakika icinde 3 tane penalti calan Cüneyt Cakir galiba bir dünya rekoru kirmayi basarmisti. EEEE TFF´nezdinde böyle böyle yükselirsin tabi... Sistemin Adami Cüneyt Cakir.

Dürüst geçinen biri olduğuna eminim. Lakin baskıyı kaldıramadığı yada bu konuda hissiyatına yenik düştüğü bir gerçek.

Fenerli futbolcular ne istediyse verdi Kadıköyde. Rakibin göğsüne çarpıp dönen topa frikik verdi geçen yıl, sırf Kuyt ellerini yana açıp itiraz etti diye. Basit görünebilir ama değil, hakemler bir pozisyonu görmeyebilir ama görmediğini asla çalamaz. Cüneyt fener maçlarında görmediklerini çalarak, bizim maçlarımızda ise gördüklerini çalmayarak büyük suç işliyor.

Bu etiketten kurtulamaz, biz onu uzun süredir bu yönde eleştiriyoruz, o ise hala Fener'e yaranma peşinde.

Yetişkin Yalaka bir Cüno alakasız bir maçta 2 penaltı verebilmektedir.

Geri
Üst Alt