Bir Efsanenin Portresi: Stéphane Lasme

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Kimler geldi kimler geçti bu takımdan.

Arroyo'lar, N'dong'lar, Dawkins'ler, Taurasi'ler, Sancho'lar ama su an bu koca yürekli adamın yaptığı katkıyı ve bıraktığı izi bırakabilen bir isim daha hatırlamıyorum ben.

Tek başına mücadele ederek pota altını domine etti. Asla pes etmedi, hep fazlasını istedi.

Avrupa şampiyonu olarak tac giyen takımın ruhani lideri oldu.

2.02 lik uzun için kısa cussesini mangal yüreği ve azmi ile dev yaptı.

Yeri geldi Kusanagi kadar mücadele edip ezeli düşman Karşıyaka gibi hazımsızlık abidesi bir taraftarin bile alkışını aldı.

Bu adam 10 yıl bizde oynamadi belki ama basketbol tarihimizin en önemli 2-3 ve hatta bana göre ilk figürü olmayı da başardı.

İmkansız görünüyor belki ama sezon sonu elinde yükselecek bir lig kupasi ne kadar da yakışır bu Gabon Aslanı yürekli adama.

Bu sezon olmayacak belki ancak gelecek sezon Lasme'nin onderliginde lig bizimdir.

Dünkü fedakarlığı maçı getirdi. Veda etmediysek bu koca yürekli adamın sayesinde.

Fb küçülecek büyük ihtimal adam gibi bütçe verilse şampiyonluk imkansız değil.

Lasme çok kral oyuncu dün 9 dk 4 faulle oynadı son hücumda bide blok yaptı üstüne bide kustu artık ne kadar yorulmuşsa adam kustu be o serefsiz dorsey lasmeye kurban olsun.

Sancho reis efsaneler efsanesidir. Ondan sonra Lasme gelebilir tabi.:DD

Lasme kraldır adamdır aldığı parayı sonuna kadar hakk ediyor...

Sancho ve N dong da onlara dahildir ama Lasme bu kulübün efsanesi olmuştur kesinlikle hep bizle olmalidir.

CgWh6spW8AMbL_g.jpg

#Respect :005:

Geri
Üst Alt