bir galatasaray taraftarı değerinin 25₺ olması

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri

bir poşet yağmurluk = 25₺

fenerbahce-galatasaray-yagmurluk-3.jpg

donan taraftarların sadece gaziantep maçında kulübe verdiği değer (sadece 1 taraftar)

9060cb720ca045208c27bb36efed77f9.jpeg

ya onu geçtim buz gibi havada şu rezilliği izlemeye gittim bugün , ufoların bile hepsini açmamışlardı dondum

Sefası da bizim cefası da lafını bunlar yanlış anladı herhalde

böyle taraftara böyle muamele

taraftar koyun değilse gerekeni yapsın

biz de neden sesleri cıkmıyor diyorduk

donmuşlar

nba tarifesi bilet satıyorlar karşılığındaki futbola ve taraftara verilen değere bak. Unuttular yine kulübün sahibinin taraftar olduğunu hepsinin ego tavan görüşürüz o zaman.

Taraftar bilet alsın, sokuk bir Osimhen kutusuna 10000TL versin, Store'dan deli gibi alışveriş yapsın ama sen taraftarını aciz durumda bırak her fırsatta.

Defolup gidin artık ulan Allah'ın cezası hainler.

Hepiniz “Fan”sınız haddinizi bilin…

Taraftar bilet alsın, sokuk bir Osimhen kutusuna 10000TL versin, Store'dan deli gibi alışveriş yapsın ama sen taraftarını aciz durumda bırak her fırsatta.

Defolup gidin artık ulan Allah'ın cezası hainler.
Yav daha dün kendime,kardeşime,pedere 2000 formaları aldım 3er tane değişik değişik giysinler diye elimden geldiğince Store'dan bir şeyler almaya çalışıyorum vallahi bizde kabahat bunlar taraftarı adam yerine koymuyor biz hala yarar saglama peşindeyiz. Bu yönetim gitmeden 1 kuruş harcarsam gözlerim kör olsun.

Anasının örekesinden o aletler ısıtıyor mu harbi yav.
Benim ofiste var götümün dibinden 30 cm öteye koysam donuyorum. Orijinal Ufo hemde çakma desem değil.

Geri
Üst Alt