Bir Gençlik Aşısı Önerisi-Hamza Hamzaoğlu

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Evet Mancini ayrıldığından beri çokça isimle adımız anıldı ama hiç biri ile nihai aşamaya gelemedik.

Lucescu ile kalbimiz kırıldı, Tuchel ile romantik duygularımız kabardı ama o da olmadı.

Bundan sonra gördüğüm kadarı ile madem ismi geçen isimler bizi memnun etmiyor en azından Akhisar da çok iyi işler yapmış, baskılı ve tempolu bir oyun oynatmış gerçek Galatasaray'lı ve bu kulube geçmişte hizmet etmiş bu kardeşimizi kulübe kazandırmaya ne dersiniz?

images

Yardımcı Antrenör olarak da yine kulübün içinden yetişmiş o havayı ve Florya'yı bilen çok sevdiğimiz

[attachment=11236:upload_2014-6-24_15-50-9.jpeg]

hocamızı görmek isterim ben şahsen.

Ek olarak Abdürrahim Albayrak'da bu kulübe geri döndürülmeli.

Saygılarımla,

EDIT : Milli takım demeyin hiç. Yardımcı T.D'lüğü tercih edecekse zaten kilitletiriz başlığı zevk ile.

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-24_15-50-9.webp
    upload_2014-6-24_15-50-9.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 418
Fatih Terim ile yolları ayıran yönetimin Hamza Hamzaoğlu'nu getirmesi pek ihtimal dahilinde değildir bence.

Başkan Terim'in yardımcısını hoca yapmaz bence.

muthis olur gence yatirim yapacaksak

Ligi tanıyor.

Bizi biliyor, Florya'yı koklamış ikisi de.

Oynattığı futbol Avcı gibi sıkıcı değil.

Sadece büyüklere karşı oynana maçlarda değil çoğu maçta pozitif oynayan bir takım yarattı.

Gayet önü açık bir hoca.

Tek sıkıntısı tecrübe onu da çabuk kazanacaktır.

Önyargı olabilir ama ben bu yeni nesil hocaları yıldız oyuncularla anlaşabilcek yönetebilecek kapasitede görmüyorum

Hamza Hoca,sırf Terim istiyor diye Akhisar'ı bıraktı.Yardımcı hoca olarak yoluna devam etmeyi kabul etti.Şimdi yine aynı Hamza Hoca,Ünal Aysal ve Galatasaray için Fatih Hocasını yarı yolda bırakmaz.O yüzden muhtemel hoca adayları arasında görmüyorum kendisini.

hamzanin futbolculugunu bilenler hatirlayanlar daha cok umit baglar

sakin ve disiplinli olup kafasida cok calisan bir topcuydu

yeni yetmelerin gorusu kesinlikle birsey ifade etmiyor bu konuda zaten cunku ne gozle baktiklarini bilemiyorum

Sneijder, Melo ve Muslera gibi oyunculari yönetecek kapasitede biri mi bilemiyorum.

Sneijder, Melo ve Muslera gibi oyunculari yönetecek kapasitede biri mi bilemiyorum.

Ligi tanıyor.

Bizi biliyor, Florya'yı koklamış ikisi de.

Oynattığı futbol Avcı gibi sıkıcı değil.

Sadece büyüklere karşı oynana maçlarda değil çoğu maçta pozitif oynayan bir takım yarattı.

Gayet önü açık bir hoca.

Tek sıkıntısı tecrübe onu da çabuk kazanacaktır.

genc td ler ancak kendi ulkelerinde basarili olabilirler

tuchelden medet uman zaten futbolla ilgili fazla kafa yormamali

Ligin 2.döneminden beridir isterim gelmesini.Olursa kendi adıma çok sevinirim.

Sevgili alpay sana % 1 milyon katılıyorum, geleceğimiz adına böyle bi yapılanma on numara olurdu ama,

şu an itibariyle bu mümkün görünmüyor, çünkü bizim seneye çok acilen şampiyon olmamız lazım,

dolayısıyla bizi net sonuca götürecek biri lazım ve bu da denizli gibi biri olmalı,

gelmeli ve takmı şampiyon yapıp gitmeli :D

sonraki süreçte senin bu projen uygundur;)

Sevgili alpay sana % 1 milyon katılıyorum, geleceğimiz adına böyle bi yapılanma on numara olurdu ama,

şu an itibariyle bu mümkün görünmüyor, çünkü bizim seneye çok acilen şampiyon olmamız lazım,

dolayısıyla bizi net sonuca götürecek biri lazım ve bu da denizli gibi biri olmalı,

gelmeli ve takmı şampiyon yapıp gitmeli :D

sonraki süreçte senin bu projen uygundur;)

Getir Abdürrahim'i tekrar Florya'ya, Hamza Hoca'da yapsın.

Denizli'de olur ama 1 sene sonra gidecek.

Hamza Hoca bence kıvırır bu işi ben güveniyorum.

Adam akhisar gibi kurulu bir düzeni bırakıp ft'nin yardımcısı oldu yahu ,

ne hamzası ne bilmemnesi ft yedirirmi bize !

hamza reyizde sampiyon yapar bizi adam gibi yonetim kurulumuz olsa

Şükrü Ergün, saygı duysam da bu iş için çok yaşlı olan Özkan Olcay, futbol ile bizden fazla ilgisi bile olmayan çok sevdiğim bir sanatçı olan Candan Erçetin ile imkansız tabi bir de işin orası var.

Abdürrahim Ali Dürüst bir şekilde aktif rol almalı bu kulüpte.

Bizden gecen sene takimin en kotu gittigi donemin tam ortasinda 6 gol yiyen takim yaratmayi basaran adami takimin basina getirmek isteyenler, ne dusmanliginiz var Galatasaray'a?

Geri
Üst Alt