Bir Gençlik Aşısı Önerisi-Hamza Hamzaoğlu

Sportif Hoca Denizli, Teknik Direktörlüğe Hamza veya Ertugrul Hoca iyi olur.

Adam akhisar gibi kurulu bir düzeni bırakıp ft'nin yardımcısı oldu yahu ,

ne hamzası ne bilmemnesi ft yedirirmi bize !

neden

cunku zeki

para bulamazsa ve bu sebeple bu sene basarisiz olursa karizma dagilacak ve diger mal turk td letin seviyesine dusecekti

milli takima giderek olasi bir basarisizlikta suclu gorunmek yerine akhisari yucelten adam olarak alinacak

isni eskimeyecek ve eninde sonunda tutkiyenin en iyi td u olatrak kendini digerlerinden ayiracak

bu sebeple terimin altinda 2. adam olmak ancak zeki bir insanin kariyer planlamasi olurdu

akilli derken kastettigim buydu zaten

Evet Mancini ayrıldığından beri çokça isimle adımız anıldı ama hiç biri ile nihai aşamaya gelemedik.

Lucescu ile kalbimiz kırıldı, Tuchel ile romantik duygularımız kabardı ama o da olmadı.

Bundan sonra gördüğüm kadarı ile madem ismi geçen isimler bizi memnun etmiyor en azından Akhisar da çok iyi işler yapmış, baskılı ve tempolu bir oyun oynatmış gerçek Galatasaray'lı ve bu kulube geçmişte hizmet etmiş bu kardeşimizi kulübe kazandırmaya ne dersiniz?

images

Yardımcı Antrenör olarak da yine kulübün içinden yetişmiş o havayı ve Florya'yı bilen çok sevdiğimiz

Ekli dosyayı görüntüle 15699

hocamızı görmek isterim ben şahsen.

Ek olarak Abdürrahim Albayrak'da bu kulübe geri döndürülmeli.

Saygılarımla,

EDIT : Milli takım demeyin hiç. Yardımcı T.D'lüğü tercih edecekse zaten kilitletiriz başlığı zevk ile.

sportif direktör olarak hakan ünsal futbolcu olarakta emre ....sini alalım çete tamamlanmış olsun!!! sonra ne güzel anlaşırlar yabancı oyuncularla değil mi?

6 gol yiyip guruptan çıktık bizde ne var.

Tek maça göre değerlendirmelere hastayım cidden.

6 yediğimiz sene son 2 haftaya kadar şampiyonluk şansı ile gitmiştik.

City'de United'a 6 attığı sezon hem de deplasmanda son maçta son dakika da mucizevi bir şekilde şampiyon olabildi ona bakarsan.

sportif direktör olarak hakan ünsal futbolcu olarakta emre ....sini alalım çete tamamlanmış olsun!!! sonra ne güzel anlaşırlar yabancı oyuncularla değil mi?

Hay bin çete.

O çete bu çete.

Yoksa da illa ki çete mensubu yapacaksınız oyuncuları zorla.

Senede 2.5 Milyon Euro alan adamlardan çete falan olmaz, yakınlık-uzaklık tabi ki olur aralarında ama sahaya yansıdığını düşünmek bile saçma bunların.

Selçuk-Burak-Hamit-Hakan Balta falan bu işlere zaten asla girmez.

Servet-Ümit Karan gibileri biraz konuşur sadece o da en fazla konuşur.

Hakan Ünsal'ı mı önerdik sanki ayrıca, Emre ile Arif'i de aynı kefeye koyuyorsan diyecek sözüm yok daha kardeş.

Hay bin çete.

O çete bu çete.

Yoksa da illa ki çete mensubu yapacaksınız oyuncuları zorla.

Senede 2.5 Milyon Euro alan adamlardan çete falan olmaz, yakınlık-uzaklık tabi ki olur aralarında ama sahaya yansıdığını düşünmek bile saçma bunların.

Selçuk-Burak-Hamit-Hakan Balta falan bu işlere zaten asla girmez.

Servet-Ümit Karan gibileri biraz konuşur sadece o da en fazla konuşur.

puhahahaha selçuk ve burak bu işlere girmezmiş!!!! geçen sene olanları gördük! keşke sneijder'a sorsak da bize anlatsa olanları.

neden

cunku zeki

para bulamazsa ve bu sebeple bu sene basarisiz olursa karizma dagilacak ve diger mal turk td letin seviyesine dusecekti

milli takima giderek olasi bir basarisizlikta suclu gorunmek yerine akhisari yucelten adam olarak alinacak

isni eskimeyecek ve eninde sonunda tutkiyenin en iyi td u olatrak kendini digerlerinden ayiracak

bu sebeple terimin altinda 2. adam olmak ancak zeki bir insanin kariyer planlamasi olurdu

akilli derken kastettigim buydu zaten

Senin anlattığın kafa yapısı doğru olabilir ama benim gözümde zekilik değildir tatlı su kurnazlığıdır , ülke futbolunun bu hale gelmesine sebeblerden de biridir ,

mevcut düzende gayet iş görür bir yoldur ama hiçbir zamanda büyük olamazsın .

Cidden bu kafadaysa da zaten bizden uzak ft 'ye yakın dursun !

çok isterim gelmesini ama tek korkum yıldızlarla nasıl baş edebilir akhisarda 3 yabancı oynattı onun dışında hem efendi hemde çok iyi taktisyen terimin yanında 2 yıl pişsin sonra rahatlıkla koltuğu veririz.

puhahahaha selçuk ve burak bu işlere girmezmiş!!!! geçen sene olanları gördük! keşke sneijder'a sorsak da bize anlatsa olanları.

Maçların hepsini izledim refleks olarak Selçuk Burak'ı arıyor bu doğru ama çete mete asla görmedim ben.

34 maç

8 Şampiyonlar Ligi

+

Türkiye Kupası maçları

birini bile kaçırmadım.

Selçuk zorladı çoğu zaman doğru çünkü Burak çok eleştiri alıyordu ve ona sürekli gol attırma derdine düştü.

Baskıyı kaldıramama diye bir şey var, Selçuk-Burak gibi isimler hassas isimler ve bunu yaşıyorlar.

Arda'nın bizden giderken ki duygusal yapısı ile şu an geldiği noktaya bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

Şimdi 2.BÜYÜK HATA DA YAPILDI.

Bu adamlara SENELİK 3'E YAKIN PARA VERİLDİ, BİR DE ŞİMDİ ORADAN VURACAK HERKES, ÇOK TECRÜBESİZ BİR YÖNETİM VAR.

Ayrıca kimi istiyorsun söylersen burada sevinirim madem onu da görelim.

O kötü, bu olmaz demek ile olmaz bu işler.

Milli takımdaki görevine devam etmek için Akhisar i bıraktı bildiğim kadarıyla gelmeyeceği kanaatindeyim gerek de yok bence

bencede yabancı td para vermektense Hamza hocaya şans verirdim güzel olacağınada inanıyoırum

Getir Abdürrahim'i tekrar Florya'ya, Hamza Hoca'da yapsın.

Denizli'de olur ama 1 sene sonra gidecek.

Hamza Hoca bence kıvırır bu işi ben güveniyorum.

aslında aysal yaşadıkların ders almaya başlayan ve zaman mekan ne gerektiriyorsa onu yapan bi adam,

takımın kurtuluşu ve başarısı için gerekirse albayrağı bile getirecektir..

Geri
Üst Alt