Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.733
- 8
- 343
Sportif Hoca Denizli, Teknik Direktörlüğe Hamza veya Ertugrul Hoca iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam akhisar gibi kurulu bir düzeni bırakıp ft'nin yardımcısı oldu yahu ,
ne hamzası ne bilmemnesi ft yedirirmi bize !
Bizden gecen sene takimin en kotu gittigi donemin tam ortasinda 6 gol yiyen takim yaratmayi basaran adami takimin basina getirmek isteyenler, ne dusmanliginiz var Galatasaray'a?
Evet Mancini ayrıldığından beri çokça isimle adımız anıldı ama hiç biri ile nihai aşamaya gelemedik.
Lucescu ile kalbimiz kırıldı, Tuchel ile romantik duygularımız kabardı ama o da olmadı.
Bundan sonra gördüğüm kadarı ile madem ismi geçen isimler bizi memnun etmiyor en azından Akhisar da çok iyi işler yapmış, baskılı ve tempolu bir oyun oynatmış gerçek Galatasaray'lı ve bu kulube geçmişte hizmet etmiş bu kardeşimizi kulübe kazandırmaya ne dersiniz?
![]()
Yardımcı Antrenör olarak da yine kulübün içinden yetişmiş o havayı ve Florya'yı bilen çok sevdiğimiz
Ekli dosyayı görüntüle 15699
hocamızı görmek isterim ben şahsen.
Ek olarak Abdürrahim Albayrak'da bu kulübe geri döndürülmeli.
Saygılarımla,
EDIT : Milli takım demeyin hiç. Yardımcı T.D'lüğü tercih edecekse zaten kilitletiriz başlığı zevk ile.
sportif direktör olarak hakan ünsal futbolcu olarakta emre ....sini alalım çete tamamlanmış olsun!!! sonra ne güzel anlaşırlar yabancı oyuncularla değil mi?
sportif direktör olarak hakan ünsal futbolcu olarakta emre ....sini alalım çete tamamlanmış olsun!!! sonra ne güzel anlaşırlar yabancı oyuncularla değil mi?
Hay bin çete.
O çete bu çete.
Yoksa da illa ki çete mensubu yapacaksınız oyuncuları zorla.
Senede 2.5 Milyon Euro alan adamlardan çete falan olmaz, yakınlık-uzaklık tabi ki olur aralarında ama sahaya yansıdığını düşünmek bile saçma bunların.
Selçuk-Burak-Hamit-Hakan Balta falan bu işlere zaten asla girmez.
Servet-Ümit Karan gibileri biraz konuşur sadece o da en fazla konuşur.
neden
cunku zeki
para bulamazsa ve bu sebeple bu sene basarisiz olursa karizma dagilacak ve diger mal turk td letin seviyesine dusecekti
milli takima giderek olasi bir basarisizlikta suclu gorunmek yerine akhisari yucelten adam olarak alinacak
isni eskimeyecek ve eninde sonunda tutkiyenin en iyi td u olatrak kendini digerlerinden ayiracak
bu sebeple terimin altinda 2. adam olmak ancak zeki bir insanin kariyer planlamasi olurdu
akilli derken kastettigim buydu zaten
puhahahaha selçuk ve burak bu işlere girmezmiş!!!! geçen sene olanları gördük! keşke sneijder'a sorsak da bize anlatsa olanları.
puhahahaha selçuk ve burak bu işlere girmezmiş!!!! geçen sene olanları gördük! keşke sneijder'a sorsak da bize anlatsa olanları.
genc td ler ancak kendi ulkelerinde basarili olabilirler
tuchelden medet uman zaten futbolla ilgili fazla kafa yormamali
Getir Abdürrahim'i tekrar Florya'ya, Hamza Hoca'da yapsın.
Denizli'de olur ama 1 sene sonra gidecek.
Hamza Hoca bence kıvırır bu işi ben güveniyorum.
Başkanın da egosu yüksek Terim gibi.Bence de iyi olur Hamza Hamzaoğlu ama başkanın bunu yapacağını sanmıyorum.