- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
şu fifa 14'deki 80 pace'li olandır diye düşündüm sallamış olabilirim başka da bilmiyorum o adam gerçek mi onu bile bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatirladim, onceki sezonlarda ben de cok isterdim ama Kasim 2014 de agir bir sakatlik gecirmisti ve tam 1 yil top oynamadi. Ondan sonra da eski formunu yakalayamamis diye duydum.şu fifa 14'deki 80 pace'li olandır diye düşündüm sallamış olabilirim başka da bilmiyorum o adam gerçek mi onu bile bilmiyorum
Hocam iki üç senedir aynısını söylüyordum da hep yedeğe adam alıyoruz.
Gürlerin Yasinden çok fazlası yok ne yazıkki özellikle oyun zekası düşük.
Gümüşün beyni olsa ikisinden de iyi
İlk 11de oynayacak topçuların alınmasına katılıyorum da sağ kanatta doğru dürüst topçumuz yok.
Yasin Garry ve Bruma sadece sol kanatta verimli oynayabiliyorlar, Poldi kanat için ağır, Sinan tüm sezondur verimli değil.
Yanılmıyorsam Gürler bu sezon genelde sağ kanatta oynadı.
1. tercih Ghezzal, 2. tercih Gürler olsa güzel olur bence. Sinanı da Brumayla yaptığımız gibi yurtdışı takima kiralarız kendisini geliştirmesi için.
3 kulvarda yarışan bir takım 40-50 maç aynı topçularla oynayamaz, bunu bazı çomar arkadaşlarımız da anlaması lazım artık.
nando
*sabri serdar pepe tremoulinas
veloso xxx
taison sneijder bruma
balotelli
güzel birseye benzer
Bizimkiler 4-2-3-1 ile bile bukadar defansif sorun yaşıyor ise, 3-4-3 de artık "-18" olur.Şimdi kıyas yapacağımız adam Carole ise evet kesinlikle.Ama öyle aham şaham mükemmel ötesi bir sol bek değil kesinlikle sistem adamı diyelim daha çok
Ben 3-4-3 sistemini istiyorum ciddi ciddi orda kullanılabilir
Kolasinac-Transfer-Tolga-Linnes mesela
şu fifa 14'deki 80 pace'li olandır diye düşündüm sallamış olabilirim başka da bilmiyorum o adam gerçek mi onu bile bilmiyorum
Bizimkiler 4-2-3-1 ile bile bukadar defansif sorun yaşıyor ise, 3-4-3 de artık "-18" olur.
İlk 11de oynayacak topçuların alınmasına katılıyorum da sağ kanatta doğru dürüst topçumuz yok.
Yasin Garry ve Bruma sadece sol kanatta verimli oynayabiliyorlar, Poldi kanat için ağır, Sinan tüm sezondur verimli değil.
Yanılmıyorsam Gürler bu sezon genelde sağ kanatta oynadı.
1. tercih Ghezzal, 2. tercih Gürler olsa güzel olur bence. Sinanı da Brumayla yaptığımız gibi yurtdışı takima kiralarız kendisini geliştirmesi için.
3 kulvarda yarışan bir takım 40-50 maç aynı topçularla oynayamaz, bunu bazı çomar arkadaşlarımız da anlaması lazım artık.
Geçen seneki ve önceki seneki kadar göze çarpan isim yok bu sene.