Bir GSC Klasiği: Sezon Sonunda Sözleşmesi Bitecek Olan Futbolcular

şu fifa 14'deki 80 pace'li olandır diye düşündüm sallamış olabilirim başka da bilmiyorum o adam gerçek mi onu bile bilmiyorum

oha fernando gago daha 30 yaşındaymış ben onu yaş haddinden vefat etti sanıyordum

olm nasıl gago bildiğimiz gago mu 30 yaşında yok michel salgado

şu fifa 14'deki 80 pace'li olandır diye düşündüm sallamış olabilirim başka da bilmiyorum o adam gerçek mi onu bile bilmiyorum
Hatirladim, onceki sezonlarda ben de cok isterdim ama Kasim 2014 de agir bir sakatlik gecirmisti ve tam 1 yil top oynamadi. Ondan sonra da eski formunu yakalayamamis diye duydum.

Acil bir sekilde bu takima en az 5 tane yeni ilk 11 oyuncusu lazim. Hatta takimin iskeletinin Muslera ve belki Sneijder disinda tamamen degismesi lazim.

Hala rotasyon futbolcusu pesinde kosan varsa agzina kürekle vurmak lazim. Rotasyon oyuncusu ala ala icimiz disimiz cöplerle doldu. Elimizdeki ilk 11 oyuncularinin cogu zaten rotasyon futbolcusu olur. Bu rotasyon olayi bizim ülkede oldugu kadar abartilmiyor hic bir yerde.

Rotasyon yaparken yedekleri veya gencleri oynatirsin al sana rotasyon. Ne diye rotasyon icin ekstra futbolcu ariyorsun gerizekali misin sen? Hadi elinde yeterince futbolcu olmasa neyse de takim cöpten gecilmiyor.

Hocam iki üç senedir aynısını söylüyordum da hep yedeğe adam alıyoruz.

Gürlerin Yasinden çok fazlası yok ne yazıkki özellikle oyun zekası düşük.

Gümüşün beyni olsa ikisinden de iyi

İlk 11de oynayacak topçuların alınmasına katılıyorum da sağ kanatta doğru dürüst topçumuz yok.

Yasin Garry ve Bruma sadece sol kanatta verimli oynayabiliyorlar, Poldi kanat için ağır, Sinan tüm sezondur verimli değil.

Yanılmıyorsam Gürler bu sezon genelde sağ kanatta oynadı.

1. tercih Ghezzal, 2. tercih Gürler olsa güzel olur bence. Sinanı da Brumayla yaptığımız gibi yurtdışı takima kiralarız kendisini geliştirmesi için.

3 kulvarda yarışan bir takım 40-50 maç aynı topçularla oynayamaz, bunu bazı çomar arkadaşlarımız da anlaması lazım artık.

İlk 11de oynayacak topçuların alınmasına katılıyorum da sağ kanatta doğru dürüst topçumuz yok.

Yasin Garry ve Bruma sadece sol kanatta verimli oynayabiliyorlar, Poldi kanat için ağır, Sinan tüm sezondur verimli değil.

1. tercih Ghezzal, 2. tercih Gürler olsa güzel olur bence. Sinanı da Brumayla yaptığımız gibi yurtdışı takima kiralarız kendisini geliştirmesi için.

3 kulvarda yarışan bir takım 40-50 maç aynı topçularla oynayamaz, bunu bazı çomar arkadaşlarımız da anlaması lazım artık.

akpli tanıdıklarım bundan hoşlanmayacaktır şürkü kendine dikkad et !!!

Şimdi kıyas yapacağımız adam Carole ise evet kesinlikle.Ama öyle aham şaham mükemmel ötesi bir sol bek değil kesinlikle sistem adamı diyelim daha çok

Ben 3-4-3 sistemini istiyorum ciddi ciddi orda kullanılabilir

Kolasinac-Transfer-Tolga-Linnes mesela
Bizimkiler 4-2-3-1 ile bile bukadar defansif sorun yaşıyor ise, 3-4-3 de artık "-18" olur.

Bizimkiler 4-2-3-1 ile bile bukadar defansif sorun yaşıyor ise, 3-4-3 de artık "-18" olur.

Reis o oynatan Hocaya sahadaki adama bağlı

Ahmet-Semih-Hakan gibi defansın önüne Bruma-Sneijer-Selçuk filan koyarsan defans yıkılır tabiki

çift yönlü bir ortasaha alınır Linnes-Transfer-Tolga-Garry yapılırsa ortasaha götürür her türlü tabiki sağlam 3 stoper'in önünde

Kadronda 29 futbolcu var ise ve bunlarin cogu gereksiz adam ise sen de hala rotasyon futbolcusu diye konusuyorsan ya malsindir ya gerizekali bu kadar kolay.

Mal geldin mal gideceksin. Comar diyerek hakaret ettigini saniyorsun o kücük kus beyninle. Allah akil fikir versin.

Balotelli, Ghezzal, Corentin Jean, Kranevitter, Seferovic, Deyverson, Duvan Zapata, Diego Reyes ve Kolasinac'tan bir kaçını alarak hem takım gençleşir hem de potansiyeli iyi ama kendini gösterememiş bir iki oyuncumuz olur. Buna ek olarak tecrübeli kontenjanından Zabaleta, Veloso ve belki Gago güzel isimler. Az akıllı olsalar beleşe şampiyonluğa rahat rahat oynayacak takım kurulur.

Normal şartlar altında mevcut oyuncularımızın bir kaçı dışında geriye kalanlar Galatasaray takımının rotasyon oyuncusu olmalı zaten.

Balotelli
Leivanin yaninda defans icin hangisini alirlar ise alsinlar bizim capsizlardan kotu olamaz

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Hala bunlara mi kafa yoruyorsunuz :)

2006'dan beri bu forumdayim, eger taraftarin onerilerine kulak verselerdi kulup bugun Avrupa'dan ceza almamis, bilakis Mart ayinda Avrupa kupalarinda oynayacagi turu dusunuyor olurdu.

Haceridi, Ghezzal, Balotelli..

Geri
Üst Alt