Bir İş için Biri Yardımcı Olabilir mi?

Yasin Paçavra

10 Numara!
Arkadaşlar ben internetten Kariyer.netten iş başvurusu yaptım iş Başvurusu yaptığım Firmalar Polaris ve Migros 2 firmada beni çağırdılar.Polariste ayakkabı satışı yapacaksınız Migrosta ise Raf vs. işlerle uğraşacaksınız.İki firma beni görüşmeye çağırdılar gittim.Her ikiside olumlu geçerse çağıracağız dediler.İlk Migros firması aradı Evraklar için bir sonraki gün Polaris aradı şimdi benim rahat çalışabileceğim hangi firma olabilir.Belki Aramızda Mağazada yada buna benzer firmalarda çalışan arkadaşlarımız vardır.Bilgilendirme yaparsanız sevineceğim.

ben ileriye dönük olarak polaris' in daha iyi bir cv olacağı kanaatindeyim ..

migrosa gir,hem çalışma saatleri az,hem de sosyal hakları daha fazla,üniyi de bitirirsen kesin yükselirsin
polariste de insanlarla çok uğraşırsın,migrosta rafını dizer,makarana bakarsın.

Migros daha iyi olur. Iş yaparsın, işine bakarsın. Polaris'te insanlarla ugrasacaksin, boş boş saatlerce ayakta bekleyeceksin vs.

-Tapatalk-

Arkadaşlar ben internetten Kariyer.netten iş başvurusu yaptım iş Başvurusu yaptığım Firmalar Polaris ve Migros 2 firmada beni çağırdılar.Polariste ayakkabı satışı yapacaksınız Migrosta ise Raf vs. işlerle uğraşacaksınız.İki firma beni görüşmeye çağırdılar gittim.Her ikiside olumlu geçerse çağıracağız dediler.İlk Migros firması aradı Evraklar için bir sonraki gün Polaris aradı şimdi benim rahat çalışabileceğim hangi firma olabilir.Belki Aramızda Mağazada yada buna benzer firmalarda çalışan arkadaşlarımız vardır.Bilgilendirme yaparsanız sevineceğim.

Migrosda tezgahtarlık sanırsam yapacağın iş gecen sene çalışmıştım ben,migrosu tavsiye ederim,çalıştığın saatler belirli sonuçta, maaşını gününde alırsın,öğrencimisin bu arada?

Evet arkadaşlar her yazdığınız yorumları değerlendiriyorum yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

''rahat çalışabileceğim hangi firma olabilir'' derken : daha az terleyip calismak mi oluyor :D

Migrosda tezgahtarlık sanırsam yapacağın iş gecen sene çalışmıştım ben,migrosu tavsiye ederim,çalıştığın saatler belirli sonuçta, maaşını gününde alırsın,öğrencimisin bu arada?

Evet öğrenciyim Dışardan 4 Yıllık İşletme okuyorum 2 senem kaldı bitmesine :)

Yalniz soyle de bişey var. Satış işinde bulunmus olman mezuniyet sonrası yolunu daha bi acar. Ama müşteri ile uğraşmak zordur yasin da genç yipranirsin yani. Yok ben yorulmam yipranmam diyorsan satış tecrübesi önemlidir. Migrosta daha rahat edersin ama dönüşü de ona göre.

-Tapatalk-

Daha iyi hemen başla derim migrosa kurumsal bir firma sonuçta,son sınıfta geçtiğinde part time yöneticilik için başvurursun,okul bitince direk magaza yöneticisi olarak başlayabilirsin ,yapacagın iş,raf düzenleme,haftada bir ürün etiketleri güncellenir onları eski ile değiştirme vs kolay iş kısaca zorlanmassın.

Bu arada şunu da eklemek istiyorum Migros Firmasına ilk gittiğim gün evrakları hazırlayın Mail ile yollayın dediler.Evrakları hazırladım yolladım yarın Eğitim günü varmış 9'da Eğitim gününde ne oluyor orasını pek anlayamadım.

Bu arada şunu da eklemek istiyorum Migros Firmasına ilk gittiğim gün evrakları hazırlayın Mail ile yollayın dediler.Evrakları hazırladım yolladım yarın Eğitim günü varmış 9'da Eğitim gününde ne oluyor orasını pek anlayamadım.

Sunum yapıyorlar size magazada müşterileri nasıl karşılayacaksın vs gibi konuları işliyorlar, 3-4 saat sürüyor ertesi günde çalışacagın magazada başlıyorsun,tek kötü yani ilk hafta stajyer olacaksın yani seni denemeye alacaklar magazanın açılışından kapanışına kadar çalışacaksın:) (İzmirde böyleydi sistem ben gecen yaz calışmıştım belkide değişmiştir) çoğu kişi bu sürede bırakıyor işi, gayretli olursan devam ediyorsun.

Sunum yapıyorlar size magazada müşterileri nasıl karşılayacaksın vs gibi konuları işliyorlar, 3-4 saat sürüyor ertesi günde çalışacagın magazada başlıyorsun,tek kötü yani ilk hafta stajyer olacaksın yani seni denemeye alacaklar magazanın açılışından kapanışına kadar çalışacaksın:) (İzmirde böyleydi sistem ben gecen yaz calışmıştım belkide değişmiştir) çoğu kişi bu sürede bırakıyor işi, gayretli olursan devam ediyorsun.
Bana Bir başka bir Migrosta çalışacaksın dediler de iş başvurusu yaptığım Migros ise ayrı yerdeydi şimdi Eğitim günü için iş başvurduğum yere gideceğim galiba Telefon açıp öğreneyim.

Bana Bir başka bir Migrosta çalışacaksın dediler de iş başvurusu yaptığım Migros ise ayrı yerdeydi şimdi Eğitim günü için iş başvurduğum yere gideceğim galiba Telefon açıp öğreneyim.

Eğitim nerdeyse oraya git yarın,çalışacagın magazayı onlar belirliyor bende istediğim magazada calışmamıştım ama cidden okul bitene kadar degerlendir derim bu fırsatı,çünkü migros bünyesinden yetiştirdiği elemanları yükseltiyor,adamlar bakıyor 2-3 yıl en alttan başlayıp çalışan elemanını yükseltmeyi tercih ediyor.Benim magazadaki yöneticiler öyleydi mesela, adamlar mal indirip yerleri süpürerek başlamışlar bu işe.

Mağaza işi önermiyorum.Raf düzeltme gibi işlerin senin cv'ne hiç bir getirisi olmaz.Zamanında öyle bir hata yaptım 1.5 yılımı yalan etmeme neden oldu.Şimdi ise kariyer.net gibi büyük bir firmada bilgilerime yenisini ekliyorum.Belki ilginç gelecek ama herkese :)

Bir ayakkabıcı olarak diyorum ki..

Migrosta çalış..

Nedenlerini de yukarıda arkadaşlar çok güzel özetlemiş..

İnsanlarla anlaşmak çok zor. Bunu göz önünde bulundurarak kararını ver.

Migros daha mantıklı duruyor gibi.

Satış tecrübesi daha olumludur kariyer planın varsa.

İnsanlarla anlaşmak çok zor. Bunu göz önünde bulundurarak kararını ver.

Migros daha mantıklı duruyor gibi.

Migrostada insanlarla muhatap oluyorsun renktaş,özellikle teyzeleri memnun etmek çok zor,bunun fiyatı niye pahalı,şu ürün nasıl yok migros değil mi burası vs gibi sorularla sıkça muhatap oluyorsun

Geri
Üst Alt