Bir İş için Biri Yardımcı Olabilir mi?

Migrostada insanlarla muhatap oluyorsun renktaş,özellikle teyzeleri memnun etmek çok zor,bunun fiyatı niye pahalı,şu ürün nasıl yok migros değil mi burası vs gibi sorularla sıkça muhatap oluyorsun
Öncelikle -da ayrı olmalı. Onu bir belirteyim :coffee:

Migros'ta en azıdan kendi işinle uğraşacağı bir alan bulacak. Tabi ki diyalog kuracaklar. Ama diğer alternatife göre daha az ve sakin olacaktır.

Kişisel gelişim için "sales" yani satış iyi olur bence ilerisi için. İnsanlarla anlaşmak zor ama bu da bir ekstra tecrübe ve gelişimin için faydali.

"Soft-skills"leri kücümsememek gerek, cok isine yarar ilerisi icin.

Migrostada insanlarla muhatap oluyorsun renktaş,özellikle teyzeleri memnun etmek çok zor,bunun fiyatı niye pahalı,şu ürün nasıl yok migros değil mi burası vs gibi sorularla sıkça muhatap oluyorsun
SA kardeş Migrosa gittim Eğitim günüymüş falan filan gittim.Sabah 10 dan akşam 5 e kadar projektorle sunum gösterdiler bir iş güvenlğini biri Sağlığı biri Kasa ile ilgili sunum anlattılar sınav yaptılar elimize Evrak verdiler 1 Hafta Staj görecekmişsin sonra Sınav yapacaklar sanki Müdür olacağız bana Mağaza Personeli görevi verdiler.Acaba iyi görev midir?? Bu Sınav dedikleri ne oluyor.Okula mı gidiyoruz Staj veriyorlar bize.Hemen işe başlarız dedim yok Staj varmış ondan sonra sınav böyle bir şeyi de ilk defa duydum :)

Son düzenleme:
SA kardeş Migrosa gittim Eğitim günüymüş falan filan gittim.Sabah 10 dan akşam 5 e kadar projektorle sunum gösterdiler bir iş güvenlğini biri Sağlığı biri Kasa ile ilgili sunum anlattılar sınav yaptılar elimize Evrak verdiler 1 Hafta Staj görecekmişsin sonra Sınav yapacaklar sanki müdür olacağız bana Mağaza Personeli görevi verdiler.Acaba iyi görev midir?? Bu Sınav dedikleri ne oluyor.Okula mı gidiyoruz Staj veriyorlar bize.

1 hatfa stajyer olarak magazanın açılıştan kapanışına kadar çalışacaksın bahsetmiştim gecen gün,ort 14-16 saat arasıdır tahmini :) deneme süresi gibi gör memnun kalırlarsa devam edersin 8 saat çalışırsın ondan sonra,magaza personeli: raf düzenleme,raflarda biten ürünlerin yerine yenilerini koyma,etiket güncelleme vs,dediğim gibi başlangıçta böyle olur ,sınav derken ben sınava girmemiştim sanmıyorum sınav yapacaklarını.

1 hatfa stajyer olarak magazanın açılıştan kapanışına kadar çalışacaksın bahsetmiştim gecen gün,ort 14-16 saat arasıdır tahmini :) deneme süresi gibi gör memnun kalırlarsa devam edersin 8 saat çalışırsın ondan sonra,magaza personeli: raf düzenleme,raflarda biten ürünlerin yerine yenilerini koyma,etiket güncelleme vs,dediğim gibi başlangıçta böyle olur ,sınav derken ben sınava girmemiştim sanmıyorum sınav yapacaklarını.
Yok Renktaş bana evrakta 06.11.2014 Staj 12.11.2014 Staj bitiş Sınav saati 13:00 yazmışlar :) Bakalım inşallah hallederiz bunları.

2 sene migrosta çalıştım. 2 ay önce işten ayrıldım. Şartlar günden güne kötüleşiyor personel açısından tavsiye etmiyorum.

sales kadar iyi bişi yok öğrenirsen aç kalmazsın yani migrosta ne işin var polaris flo fln at kapağı tecrübe kazanmaya bak sen
ha dahada yorulmak istemiyosan yine satışla ilgili farklı sektörler var internetten bak ama tabi kabiliyetin olucak

Sistem değişti demek ki,ilk günler sıkıcı olur,sonra normal düzene girince rahat edersin bir zorluğu yok işin
Renktas Migros Jet te Staj aliyorum hala bir Magazada bir eleman bana habireGorev kosturuyor ama kendisi anca oturuyor her isi bana yaptiriyor mudurde degil paso gorev yaptiriyor bize bizde yeniyiz ya paso kekliyor bizi.Yok sunu yap sunu yapma gibi ikilemlerde kaliyor bana bende ne yapacagimi bazen bilmedigim icin arada kiziyor.Ulan yeniyim diyorum ne bileyim sunun yeri nerede olup olmadigini artik dayanamayacagim patlayacagim oradaki elemana.Eleman is yaptiriyor ama kendisi is yapan gibi gorev veriyor.Cöp,Temizlik gorevleri bana yaptiriyor eleman.

Renktas Migros Jet te Staj aliyorum hala bir Magazada bir eleman bana habireGorev kosturuyor ama kendisi anca oturuyor her isi bana yaptiriyor mudurde degil paso gorev yaptiriyor bize bizde yeniyiz ya paso kekliyor bizi.Yok sunu yap sunu yapma gibi ikilemlerde kaliyor bana bende ne yapacagimi bazen bilmedigim icin arada kiziyor.Ulan yeniyim diyorum ne bileyim sunun yeri nerede olup olmadigini artik dayanamayacagim patlayacagim oradaki elemana.Eleman is yaptiriyor ama kendisi is yapan gibi gorev veriyor.Cöp,Temizlik gorevleri bana yaptiriyor eleman.

Kendini ezdirme.
Necisin sen birader diye bir çıkış yap.
Bundan sonra herkes işini yapsın sen yoluna ben yoluma de.

BlueTapa

Yönetici söylemiş olabilir o elemana,şu arkadaş ile ilgilen gibisinden ama çöp temizlik işi senin işin değil,yöneticine söyle gerekirse kaç gün kaldı stajın bitimine?

Yönetici söylemiş olabilir o elemana,şu arkadaş ile ilgilen gibisinden ama çöp temizlik işi senin işin değil,yöneticine söyle gerekirse kaç gün kaldı stajın bitimine?
1 gün kaldi.Yarinda aynisini yaparsa patlayacagim ona artik isten kovarlar mi artik orasi Allaha emanet :)

Staj bitsin öyle patla:k19:,stajdan sonrada izin verirler sana 1 gün, döndüğünde normal diğerleri gibi 8 saat çalışırsın
Evet staj bitsin calismaya baslariz artik yerim baska yerde tabi orada calisacagiz Staj yaptigimiz gun icinde para verecekler mi ? Şu Sınav ne varmis ona girecegiz Sinavda ne soruyorlar ki ?

Ozel sektorde olur ole seyler atar tutar bisey kazandirmaz. Isine bakacaksin. Normal surec.

git cöpcü ol daha iyi..10 senedir insanlarin agiz kokusunu cekmekten sinüzit oldum anasini satayim!!
migros ta calismiyorum ama büfem oldugu icin insanlarin ne kadar nankör,serefsiz olduklarini cok iyi biliyorum..

Evet staj bitsin calismaya baslariz artik yerim baska yerde tabi orada calisacagiz Staj yaptigimiz gun icinde para verecekler mi ? Şu Sınav ne varmis ona girecegiz Sinavda ne soruyorlar ki ?

Para alıyorsun tabi staj süresince, sınav olayını bilmiyorum açıkçası, ben sınava girmedim bence formalitedir sınav dedikleri,memnun kalmışlarsa senden direk magazanda başla derler.

Geri
Üst Alt