Bir İş için Biri Yardımcı Olabilir mi?

Ozel sektorde olur ole seyler atar tutar bisey kazandirmaz. Isine bakacaksin. Normal surec.
Allahtan calisagim yer degil staj goruyorum.Calisagim yer farkli yerde bakalim orada ne tur insanlar olacak :D Su an Staj aldigim yerde 2 bayan var ikiside iyi bayan.Bir erkek var paso is yaptirir yapamadigimizda kizar kendini bir sey sanar :D birde bir bayan ve erkek mudur var.İste insanlarda bir kisi haric kimseden sikintim yok bakalim calisacagim yer nasilmis :)

CaliŞafağı mağazayı ve adresini uluorta internette paylaşma sadece, biriyle nette tartisirsin gelir maydonoz olur..hayırlı olsun.

Kovacaklar tabi ama şimdi kış dönemi elemana ihtiyaçları vardır devam edersin her türlü
Renktas Stajim bitti.Sinav gunu dedikleri yere gittim harbi kagittan soru sordular toplam 40 soru magaza ile ilgili sorular sordular kasa vs sorular sordular gectim ama simdi benim staj gordugum magaza MJET'ti.Ama calisacagim yer Normal Migros sence hangi migros daha iyi calisma bakimindan.

Bir fark olmaz mjet dedikleri şok magazaları aslında ismi değiştirdiler sadece,sen aynı şekilde çalışırsın maaş falan değişmez magazadan magazaya.

Renktaş MJET te kasada bile sorumlusun.M Migrosta bilmiyorum kasa nasil oluyor.Kasadan pek anlamam ama Calisma olarak ikiside ayni degeri mi goruyor.

Renktaş MJET te kasada bile sorumlusun.M Migrosta bilmiyorum kasa nasil oluyor.Kasadan pek anlamam ama Calisma olarak ikiside ayni degeri mi goruyor.
Mjetin olayı farklı o zaman, m migrosta herkesin görevi bellidir,her işten sorumlu olmassın,reyon görevlisi olarak girdiysen sadece reyonlara bakarsın

Mağaza Personeli olarak girecegim ama nerelerden sorumlu olacagimi biliyor musun? :) Sana soruyoruz ama sen bilirsin belki :)

Magazadan sorumlu olursun herhalde xd

Full Time Mağaza Personeli olarak görev yapacak kişiler;

Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,
- Mal Kabul Görevlileri'ne destek vermekten,
- Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamaktan,
- Müşteri ilişkilerine destek vermekten,
- Mağaza kasalarıyla ilgili tüm işlemleri yerine getirmekten sorumlu olacaklardır.

- Mağaza kasalarıyla ilgili tüm işlemleri yerine getirmekten sorumlu olacaklardır.

ulan müdür olurum daha iyi kriterlere bak :D Sanki Devlette calisiyon.

Yalniz kriterlere bakarsak sanki Mağazayi sen kurmussunda bu kriterler bana dusuyor :D Bu görev sikintili gelir bana ya bakalim nasilmis.

Renktas su an calisiyorum Migros Jette reyon onluk cekiyorsun.Mal vuruyorsun ustune kasaya bakiyorsun.Saatler belli olmuyor.Sabah 7.30 dan 4.30 a veya 12.30 tan 9.30 a kadar calisiyorsun.Musterilerle ugrasiyorsun bildigi insani fena yoruyor.Eve geldiginde vaktin olmuyor.Haftada 1 gun tatil veriyorlar hic begenmedim bu isi ilk hafta kasamda 80 TL acik cikti.Maasimdan kesecekler kasayi iyi bilmedigimizden kasada bir hata maasina bedel oluyor boyle sacma is goruyorum.Bugunde VATAN BİLGİSAYAR'dan aradilar keske o migrosa girmeseydim diyorum simdiden Vatana calisiyorum diyip kapattim.Bana gore is degil sanki sabahtan beri ayaktasin bir bayan mudur var oda sert biri gunde 10 is yaptiriyor acayip bir is.

Markette kasiyer haricinde bir görevde calısacaksan, yük bosaltmaktan, koli tasımaktan, paspas yapmaktan kurtaramassın.

Bu arada Kasiyerlikte baslı basına bir derttir. Kasa acık verdimi öperler hocam :)

İyi bir mağazada satıs sorumlusu ol derim, mağaza sektöründe iyi yerlere gelebilirsin ama markette ancak hamallık yaparsın.

Renktas su an calisiyorum Migros Jette reyon onluk cekiyorsun.Mal vuruyorsun ustune kasaya bakiyorsun.Saatler belli olmuyor.Sabah 7.30 dan 4.30 a veya 12.30 tan 9.30 a kadar calisiyorsun.Musterilerle ugrasiyorsun bildigi insani fena yoruyor.Eve geldiginde vaktin olmuyor.Haftada 1 gun tatil veriyorlar hic begenmedim bu isi ilk hafta kasamda 80 TL acik cikti.Maasimdan kesecekler kasayi iyi bilmedigimizden kasada bir hata maasina bedel oluyor boyle sacma is goruyorum.Bugunde VATAN BİLGİSAYAR'dan aradilar keske o migrosa girmeseydim diyorum simdiden Vatana calisiyorum diyip kapattim.Bana gore is degil sanki sabahtan beri ayaktasin bir bayan mudur var oda sert biri gunde 10 is yaptiriyor acayip bir is.

80 lira açık mı:oley: kasa olayı zor iş dikkatlı olmak lazım,ben reyon için başvurmuştum kasa işine girmedim hiç,sistem değişti demek ki her işe koşturuyorsun artık, bak duruma göre olmadı vatan bilgisiyara başla,satış deneyimi kazanırsın.

80 lira açık mı:oley: kasa olayı zor iş dikkatlı olmak lazım,ben reyon için başvurmuştum kasa işine girmedim hiç,sistem değişti demek ki her işe koşturuyorsun artık, bak duruma göre olmadı vatan bilgisiyara başla,satış deneyimi kazanırsın.

Vatan icin calisiyorum dedim ama alirlar mi bilmiyorum.Kasada bir tane musterinin money kartindan odeme alacaktik aldim ama biz yanlis islem yapip gecmisiz yani musteri bedavaya alisveris yapmis gibi oldu.Bu is bana gore degil gibi ya vaktin olmuyor.Sabah 7.30-4.30 surekli olsa amennnada 12.30-9.30 gibi Aksamlari sevmiyorum vaktin olmuyor yaw gezmek veya dolasmak gibi firsatin olmuyor.Sali gunleri tatil veriyorlar ne yapayim o gunu ben.Haftasonu avktivitelerim var onlari yapamiyorum.Maclari bile izleyemiyorum.

Vatan icin calisiyorum dedim ama alirlar mi bilmiyorum.Kasada bir tane musterinin money kartindan odeme alacaktik aldim ama biz yanlis islem yapip gecmisiz yani musteri bedavaya alisveris yapmis gibi oldu.Bu is bana gore degil gibi ya vaktin olmuyor.Sabah 7.30-4.30 surekli olsa amennnada 12.30-9.30 gibi Aksamlari sevmiyorum vaktin olmuyor yaw gezmek veya dolasmak gibi firsatin olmuyor.Sali gunleri tatil veriyorlar ne yapayim o gunu ben.Haftasonu avktivitelerim var onlari yapamiyorum.Maclari bile izleyemiyorum.

Özel sektorde öyle kendine vakit ayıramıyorsun sömürüyorlar resmen insanı, kendime vakit ayırayım diyorsan part time olarak bir magazayada başvurabilirsin mesela mavi, koton gibi günde 4 saat çalışıyorsun 600-700 lira veriyorlar ayrıca primde alırsın satışa göre.

Geri
Üst Alt