Bir İş için Biri Yardımcı Olabilir mi?

Özel sektorde öyle kendine vakit ayıramıyorsun sömürüyorlar resmen insanı, kendime vakit ayırayım diyorsan part time olarak bir magazayada başvurabilirsin mesela mavi, koton gibi günde 4 saat çalışıyorsun 600-700 lira veriyorlar ayrıca primde alırsın satışa göre.
Simdi cikmak istiyorum desem sikinti olur mu? En sevmedigim sorulari sorarlar simdi :D niye cikiyorsun begenmedin mi isi falan filan Elemanlar ve bayan mudur yardimcisi var onlar iyi birilerde 2 kisi var biri mudure yardim ediyor buda kucuk bir hata yaptin mi hemen soyluyor 1 raf sigara paketini dusurmustum halbuki sigara paketleri saglam hicbir sey yok aynen rafa koydum hemen gitmis soylemeye sevemedim onu.Mudurde ayri yok sunu yapacan yok bunu yapacan musterilere karsi gulumseyecen gozlerine bakacan sirinlik yapacan sanki evlenme programindasin da bunlari yapacan.Mudur ve bir erkek yardimcisi haric kimselerle sikintim yok ama bakalim :D

Son düzenleme:
Simdi cikmak istiyorum desem sikinti olur mu? En sevmedigim sorulari sorarlar simdi :D niye cikiyorsun begenmedin mi isi falan filan Elemanlar ve bayan mudur yardimcisi var onlar iyi birilerde 2 kisi var biri mudure yardim ediyor buda kucuk bir hata yaptin mi hemen soyluyor 1 raf sigara paketini dusurmustum halbuki sigara paketleri saglam hicbir sey yok aynen rafa koydum hemen gitmis soylemeye sevemedim onu.Mudurde ayri yok sunu yapacan yok bunu yapacan musterilere karsi gulumseyecen gozlerine bakacan sirinlik yapacan sanki evlenme programindasinda bunlari yapacan.Mudur ve bir erkek yardimcisi haric kimselerle sikintim yok ama bakalim :D

Sana risin yapmayı öğretirim , istediğin insanın suyuna kat 2 günde öldür

Akli olan Market isinde calismasin bildiginiz amelelikten daha cok is yapiyorsunuz.Yemek saati belli degil 1 saat mola yapamiyorsun.Devamli is yapiyorsun market isi arayanlar bence hic calismayin daha iyi.Gidin saati vs belli olan islerde calisin daha iyi hic degilse herseyi resmi olan islerde calisin daha iyi.Market isinde musterilerle ilgilenmen ayri bir dert arkadas.

Polariste satis gorevlisi olursan yazin parmak arasi, kisin yun topagi hayvanli terlik satmak zorunda kalirsin.. Terlikle is yurumez yedirmezler sana o sirketti ayrica

+giriş çıkış saatinin belli olmaması

biz buna özel sektör diyoruz marketle ilgisi yok. :D

Benim calistigim yerinin muduru ayri cins bizi robot saniyor galiba herseyde seri olmamizi istiyor sanki 4 elimiz varda seri olmuyoruz.4 palet mali 1 saatte bitirmemizi isteyen bir bayan mudur.Birde 1 saat domalmamizi istese tam olacak.

Polariste satis gorevlisi olursan yazin parmak arasi, kisin yun topagi hayvanli terlik satmak zorunda kalirsin.. Terlikle is yurumez yedirmezler sana o sirketti ayrica
Vatan Computerden aradilar is gorusmesi icin tamda ise girdigim gun aradilar calisiyorum diye reddettim :(

Benim calistigim yerinin muduru ayri cins bizi robot saniyor galiba herseyde seri olmamizi istiyor sanki 4 elimiz varda seri olmuyoruz.4 palet mali 1 saatte bitirmemizi isteyen bir bayan mudur.Birde 1 saat domalmamizi istese tam olacak.

her yerde böyle. ağzında kus tutsan hicbirine yaranamassın. yüzüne gülüp arkandan katkısı falan yok diye atıp tutarlar..

özel bahane, kamu şahane. bence sabah aksam ders calısıp kpss ile bir kamu kurumuna kapak atmaya bakın..

Çalışmak ağır gelmiş delikanlı.
Hayat işte tam bundan ibaret.
Aktivite diyor birde :D

Ben sana birşey deyimmi, senin yapacağın iş belli aslında git bir hotel'de animatör ol.
Bol bol aktivite yaptırırlar sana.

Bu yazdıklarımda ciddiyim bir abi tavsiyesi gibi gör, üslup onu anımsatmasada...

BlueTapa

Çalışmak ağır gelmiş delikanlı.
Hayat işte tam bundan ibaret.
Aktivite diyor birde :D

Ben sana birşey deyimmi, senin yapacağın iş belli aslında git bir hotel'de animatör ol.
Bol bol aktivite yaptırırlar sana.

Bu yazdıklarımda ciddiyim bir abi tavsiyesi gibi gör, üslup onu anımsatmasada...

BlueTapa

Ben daha once Bir istede calistim patronum ustam falan hepsi anlayisliydi.İs gayette iyi isti ama universite sinavindan dolayi ciktim.Belki Market isi kapi koluna gore daha rahattir dedim de bildiginiz daha beteri cikti.Tabi ki calisacaksin ama biraz anlayis biraz insanlari da dusunun be kardesim robot degil bunlar.

Alinteriyle calisip helal para kazanan herkese selam olsun :)

HTC One cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt