- 20 Ağustos 2017
- 18.980
- 12.707
- 1.653
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apartment hayatini sevmem ama burada yasayabilirdim en azından belli bir sure. Sadece resme bakarak neresi oldugunu kim bilecek bakalim? Malum konu basligi Istanbul.
Ekli dosyayı görüntüle 99899
Beyoglu? Yada eminonu taraflari
Birinci tahmin dogru ama burasi ozel ve tarihi bir yer dolayisiyla ismiyle bilinen bir bina.
Yakin fazla uzak degil. Biraz daha bekleyelim bakalim bilen cikacak mi yoksa soylerim. Bu arada daha once actigim bir konu basligina davet edeyim seni. Bilmiyorum katilmis miydin.Galatasaray lisesi mi yav emin olamadığım için beyoglu dedim zaten
Yakin fazla uzak degil. Biraz daha bekleyelim bakalim bilen cikacak mi yoksa soylerim. Bu arada daha once actigim bir konu basligina davet edeyim seni. Bilmiyorum katilmis miydin.
İstanbul Dışında Yaşayanlar İstanbul Hakkında Ne Düşünüyor?
Merhabayın, Hep merak ettigim bir seyi sormak isterim. Ben Istanbul'da dogup büyüdüm. Turkiye'nin diger illerini de gezdim gordum. Acaba Istanbul dışında yaşayanlar Istanbul hakkinda ne dusunuyorlar? Her anlamda genel bir soru. Tesekkurler.www.gscimbom.com
Eski İstanbul fotoğrafları paylaşan bir twitter hesabı
su tam kalpimden vurdu ha ne trump var ne fairmont. murat muhalebicisi acaba orda mi bu resim de :b
Al ustat hicbirsey yokken
giderdim levendte evet asdadas cevahire felanda giderdimKanyon veya ozdileke gider miydin sjsjsjs
Ekli dosyayı görüntüle 99933
giderdim levendte evet asdadas cevahire felanda giderdim
evt kucuk 1 arabistan orasiCevahir bae ve suudlarla dolu ya
Her gidisimde tuhaf hissediyordum
evt kucuk 1 arabistan orasi
turkiyede insanlar daha saygisiz zaten ilk ayim baya bunu ogrenmekle gecti kaosun icinde yasamayi ogreneceksin dediler ilk basta cok zor gelmisti ama sonradan o kaousu o lanet metrobusu sevmeye basladim haha eglenceli geliyordu sonradan.Ustat suan yine yurtdisindasin galiba
Konuyla alakasiz sana bir soru sorayim
Gozlemlemissindir sen de mutlaka turkiye ve yabanci ulke insanlarinda ki goze carpan en buyuk farklilik ne sana gore?
Yurtdisindan kim gelse buradaki ilk yorumu insanlar neden bu kadar sinirli falan oluyor
ihtiyac olursa o zaman donerim de su durumda donmem reis. turkiyenin bir buyuk derdide zaten cok insanin olmasi. cok dusundum hatta donme sansimda oldu ama geri cevirdim teklifi.rahmi yön sever beyi vatana dönmesi için davet ediyorum.