Bir Saat Sekse Şampiyonlar Ligi Finali!

İspanyol bayan en azından armanın aşığı ve bu aşkına kavuşabilmek için yaşamı boyunca belki bir daha göremeyeceği CL finali için, hür iradesi ile bunu yapacak.

Ya bizde 5-6 yaşında çocukları kaçırıp tecavüz eden onun bunun çocukları neyin peşinde, sanki biz toplum olarak çok ahlaklıyız da milette laf ediyoruz.

bence o bileti kimse bir seks için satmaz bir bilete (bilet 1250 euro) o parayı veren admın zaten hatunu(hatunları) vardır. ama kadın güzelmi değilmi o da önemli tabi. birde bu tür grup sekse fantezisi olanlar için fırsat olabilir o kadar:DD

Ne çıkacak yazınca

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu çıkıyor. Bayağı genişmiş faresi, adam haklı..

new-mouse-for-women.jpg

Avrupa Medeniyeti. Ar, namus olmaz bunlarda.

Hmmm evet evet we are the bestttt, we are the sampuannnnn

Once bir kendine bakican, senin medeniyetin kaç karis ondan sonra elaleme salliycan. Eyvallah su sununkinden daha iyi felan demiyorum, ama kapinin onunu bir temizle hele.

Barış Gelini’ne tecavüz etti, boğdu, çalılara attı!

• En son 31 Mart’ta Gebze’de görüldükten sonra önceki gece cesedi bulunan İtalyan sanatçı Pippa Bacca’nın katili işsiz bir sabıkalı, üstelik 2 çocuk babası çıktı.

Barış için gelinlik giyerek otostopla İsrail’e giden Bacca’yı Gebze’deki bir benzinciden kamyonetine alan cani, cinayeti soğukkanlılıkla anlattı...

O cesur bir sanatçıydı. Kanlı savaşlarla çalkalanan dünyaya barış mesajı vermek için uğraşıyordu. Sanat dünyasında ‘Pippa Bacca’ olarak tanınan 33 yaşındaki Guiseppina Pasqualino di Marineo işte bu amaçla yola çıktı. Kendisi gibi sanatçı olan arkadaşı Silvia Moro ile birlikte gelinlik giyerek, 8 Mart 2008’de Milano’dan başladı yolculuğuna. Balkan ülkeleri ve Türkiye üzerinden otostop yaparak İsrail’e gitmeyi hedefliyorlardı.

Türkler’e güveniyordu

Milano’dan İstanbul’a kadar otostopla gelen Pippa Bacca ile Silvia Moro, burada Tel Aviv’de buluşmak üzere ayrıldı. Milano’daki en iyi arkadaşları Türk olan Pippa Bacca, 19 Mart’ta “Türkleri çok seviyorum. Onlara güveniyorum” diyerek, arkadaşına ayrı ayrı yola devam edebilecekleri önerisini sundu.

120420082343067398580_3.jpg

Hmmm evet evet we are the bestttt, we are the sampuannnnn

Once bir kendine bakican, senin medeniyetin kaç karis ondan sonra elaleme salliycan. Eyvallah su sununkinden daha iyi felan demiyorum, ama kapinin onunu bir temizle hele.

Barış Gelini’ne tecavüz etti, boğdu, çalılara attı!

• En son 31 Mart’ta Gebze’de görüldükten sonra önceki gece cesedi bulunan İtalyan sanatçı Pippa Bacca’nın katili işsiz bir sabıkalı, üstelik 2 çocuk babası çıktı.

Barış için gelinlik giyerek otostopla İsrail’e giden Bacca’yı Gebze’deki bir benzinciden kamyonetine alan cani, cinayeti soğukkanlılıkla anlattı...

O cesur bir sanatçıydı. Kanlı savaşlarla çalkalanan dünyaya barış mesajı vermek için uğraşıyordu. Sanat dünyasında ‘Pippa Bacca’ olarak tanınan 33 yaşındaki Guiseppina Pasqualino di Marineo işte bu amaçla yola çıktı. Kendisi gibi sanatçı olan arkadaşı Silvia Moro ile birlikte gelinlik giyerek, 8 Mart 2008’de Milano’dan başladı yolculuğuna. Balkan ülkeleri ve Türkiye üzerinden otostop yaparak İsrail’e gitmeyi hedefliyorlardı.

Türkler’e güveniyordu

Milano’dan İstanbul’a kadar otostopla gelen Pippa Bacca ile Silvia Moro, burada Tel Aviv’de buluşmak üzere ayrıldı. Milano’daki en iyi arkadaşları Türk olan Pippa Bacca, 19 Mart’ta “Türkleri çok seviyorum. Onlara güveniyorum” diyerek, arkadaşına ayrı ayrı yola devam edebilecekleri önerisini sundu.

120420082343067398580_3.jpg

Bizim ki zorla sapıklık onlarınki gönüllü. Neyse bizim en azından kurtulma şansımız var diyerek kendimi avutmak istiyorum.

Armuta armut demek irkcilik

pezevenk adama pezevenk demek irkcilik

siyah adama zenci demek irkcilik

zenciye muz vermek irciklik

nekadar kolay insanlari yargiliyorsunuz!

Her insan irkcidir, niyemi?

Cunku her insanin kendi dusunce ve idealleri var oldugu icin

asil irkcilik ne biliyormusun

senin gibi bazi insanlarin kendi dusuncelerini yada kendi inadiklari seylerden rahatsiz olup ve yargilamasidir

herkez ozgurce fikrini soyleyebilir, bende kendi fikrimi ortaya attim

sevmediysen sikayet buttona bas, yada okuma

okuyacaksan ozaman bir argumanla gelki tartisalaim

oyle irkci demekle olmuyor

buna dupe duz korkakliktir denir

kapppissssssss

Gavur, Müslüman olmayan kişilere denir, sende mesajında Müslüman olmayan herkes ahlaksız'dır demeye getirmişsin ki bu yaklaşık olarak 5 küsür milyar insan ediyor, yani sen 5 küsür milyar insana ahlaksız derken sıkıntı yok, lakin benim bunu eleştirmem senin özgürce fikrini beyan etmene saldırı oluyor öyle mi? Güzel hikaye...

Önce ne anlatmak istediğimi anlaman da fayda var diyorum ki, sen böyle başka toplumlar için yaftalar yapıştırırsan, onlar da sana yafta yapıştırdığın da kendini savunamazsın diyorum. Kendi kültürün ile başka kültürleri yargılamak zaten yanlıştır hele hele bu olayda olduğu gibi kötü bir örnek üzerinden koca toplumları kötülemek daha da beterdir. Şu son günlerde ne yazık ki pek çok çocuk cinayeti işlendi Türkiye'de ve bunlar yurtdışında da haber oluyor, bu haberleri okuyan bir yabancının bu habere bakarak, tüm Türkleri veya Müslümanları kapsayacak şekilde hakaret etse nasıl hissedersin? İşte burda olanda farklı bir şey değil... Ayrıca şu kapişş mapişş nedir yav ağzından gavur lafı düşmüyor, kapişş diye geziyosun ortalıkta

Bizim ki zorla sapıklık onlarınki gönüllü. Neyse bizim en azından temizleme şansımız var diyerek kendimi avutmak istiyorum.

Iyide ben bu yaptigi sey iyi demiyorumki, gerizekaliligin, igrençligin daniskasi. Ama sen boyle nadir gorulen bir ornegi alipda bak avrupalilar medeniyet nedir bilmezler dersen, bende boyle birsey demek için "yalnis ulkede yasiyorsun" derim. Once bir kendine bak ondan sonra digerlerine laf et. Senin gazetelerin hergun igrenç çocuk tecavuzleri haberleri, ulkene gelen turist tecavuzleri haberleri doluyken hangi kafayla yabanciya laf atiyorsun.

Ha bir bilet için vucudunu satan kisiye bende lanet okurum orasi ayri.

5 dakika önce edep falan diye sallayan adamın kurduğu cümlelere bak. :2aloh1:

Gavur, Müslüman olmayan kişilere denir, sende mesajında Müslüman olmayan herkes ahlaksız'dır demeye getirmişsin ki bu yaklaşık olarak 5 küsür milyar insan ediyor, yani sen 5 küsür milyar insana ahlaksız derken sıkıntı yok, lakin benim bunu eleştirmem senin özgürce fikrini beyan etmene saldırı oluyor öyle mi? Güzel hikaye...

Önce ne anlatmak istediğimi anlaman da fayda var diyorum ki, sen böyle başka toplumlar için yaftalar yapıştırırsan, onlar da sana yafta yapıştırdığın da kendini savunamazsın diyorum. Kendi kültürün ile başka kültürleri yargılamak zaten yanlıştır hele hele bu olayda olduğu gibi kötü bir örnek üzerinden koca toplumları kötülemek daha da beterdir. Şu son günlerde ne yazık ki pek çok çocuk cinayeti işlendi Türkiye'de ve bunlar yurtdışında da haber oluyor, bu haberleri okuyan bir yabancının bu habere bakarak, tüm Türkleri veya Müslümanları kapsayacak şekilde hakaret etse nasıl hissedersin? İşte burda olanda farklı bir şey değil... Ayrıca şu kapişş mapişş nedir yav ağzından gavur lafı düşmüyor, kapişş diye geziyosun ortalıkta

Döveriz? :D Yalnız çocuk cinayetlerinin son zamanlarda bu kadar haber olmasının altından başka bir şey çıkacak gibi geliyor. Çünkü idam diyerek ve bunu hiçbir insanın karşı koyamayacağı çocuk masumiyeti üzerinden aktararak dikkatleri iyice yoğunlaştırdılar oraya. Yine ne oyunlar dönüyor bakalım..

Iyide ben bu yaptigi sey iyi demiyorumki, gerizekaliligin, igrençligin daniskasi. Ama sen boyle nadir gorulen bir ornegi alipda bak avrupalilar medeniyet nedir bilmezler dersen, bende boyle birsey demek için "yalnis ulkede yasiyorsun" derim. Once bir kendine bak ondan sonra digerlerine laf et. Senin gazetelerin hergun igrenç çocuk tecavuzleri haberleri, ulkene gelen turist tecavuzleri haberleri doluyken hangi kafayla yabanciya laf atiyorsun.

Ha bir bilet için vucudunu satan kisiye bende lanet okurum orasi ayri.

Önceki mesajı ben yazmadım la :)

Avrupa'da kız arkadaşı falan çokta önemli değil. Bugün biri yarın öbürü mantığında takılıyor adamlar.

Brooklyn-Decker-wallpaper-.jpg

Haa teklifi değerlendirecek olursak, kadın eğer böyle biriyse, değil bilet varsa kombinesini bile verir adam :D

Geri
Üst Alt