Bir Saat Sekse Şampiyonlar Ligi Finali!

Kadın zaten çalışıyordur erkek arkadaşı dediği de p...vengidir.

Farklı bir fantezi kurarak fiyatı 2000 euro'ya vurmuşlar.Yılın en iyi girişimci ödülüne bile layık görülebilir.

Hem 1 saat orgazm ol serotonin tavana çıksın hem de Şampiyonlar Ligi finaline sevdiğinle git. Ona bu lüksü yaşatacak varsa bayağı yardımsever biri olmalı.

Hem 1 saat orgazm ol serotonin tavana çıksın hem de Şampiyonlar Ligi finaline sevdiğinle git. Ona bu lüksü yaşatacak varsa bayağı yardımsever biri olmalı.

1 saat orgazm olmasını sağlayan bir eleman çıkarsa zaten kızın yeni 'sevdiği' olur, onunla gider finale.

1 saat orgazm olmasını sağlayan bir eleman çıkarsa zaten kızın yeni 'sevdiği' olur, onunla gider finale.

Penisi veya vajinayı sevmek ile birini sevmenin aynı olacağını sanmıyorum. Havuç ile orgazm olunca havuca aşık olan kadın görmedim veya ben sağ elime aşık değilim. Birinin birine aşkım diyebilme şartının 'aşk yoktur libido vardır' cümlesini aşması lazım bence.

Bir saattir evin içinde zıplamaktan helak oldum hala bilet falan yok inanmayın beyler.

Tamam beyler o iş halloldu, ben de vardı bi bilet.Başlığı kaldırabilirsiniz modlar.

Canım Cekdi

Cogu batı ya laf cakmis -Ama imkanlari olsa 1 dak durmaz o yerlere giderler

O 1 saat brüt mı

Uzatma dak. var mı ,,oynanmamış Zamanın"

?

Su konuya olan ragbet burdaki ergen ve abaza tayfasinin ne denli siddetli oldugunun bir kanitidir.

bi tane kokuşmuş kuku için o finali izlemekten vazgeçecek kadar salak bir hetero erkek olacağını zannetmiyorum

he kızın sevgilisinin de katılacağı bir organizasyonu cazip bulacak bir bi varsa bilete kıyar belki

ayrıca ulan maç 2 saat sürüyor 1 saat nedir

Çeptalk

1 saatlik sekse ilk cevap Türk'ten!

Atletico Madrid-Real Madrid maçını izlemek için 1 saatlik sekse evet diyen çifte ilk yanıt bir Türk'ten geldi.

İsminin açıklanmasını istemeyen futbolsever elindeki bileti 1 saatlik seks karşılığında İspanyol çifte verebileceğini belirtirken, tek şartı ilandaki kadının hayat kadını olup olmadığını öğrenmek oldu. İspanyol medyasında El Turco olarak nitelendirilen futbolsever gündeme otururken, bu çağrının sonunun nereye varacağı en az final maçı kadar merak uyandırıyor.

3Puan

Geri
Üst Alt