Bir Sezonluğuna Küme Düşme Kaldırılıyor İddiası!

Zaten lig bitse fb dusse siz saniyor musunuz akp-tff dusmesine izin verir ?

Ya aleni şike ve mevcut kurallara gore dusmesi gerekiyordu kanun 2 kere degistirildi dusurmemek icin .

Gecin onu. He fb ilk 8 de bitirir ligi zaten ama dedigim gibi ligi 18. bitirsin dusurmezler!

Ben aksine bunu o kadar kolay yapamayacaklarını düşünüyorum. Hem çok alay konusu olur. Hem de yer yerinden oynayabilir. Diğer düşen kulüplerin hakları vs.
Hiç bir şey bile olmaz, bu ülkede neler neler yapıldı, sadece futbol ile ilgili de demiyorum bunu. Adamlar bir gece içinde şike ile ilgili kuralları bile değiştirdi.

Yaw fb once bir dussun de sonra kaldirsalar da olur.Bunun da dalgasini geceriz.

Bence fener sonuncu olduktan sonra ister dussun ister dusmesin ellerinden tutarlarsa daha tatlis bile olabilir yani

Yav bu olayi yanlis hatirliyormusum galiba emin olamadim simi
Ben hatırlıyorum. Ankaragücü Türkiye kupasını kazandığı için Lige yükseltilmişti. Mareşal Kenan Evren diye dalga geçerdik Ankaragücü ile o zamanlar tabi çocuğuz fazla aşina değiliz darbeye marbeye yahu. :D

Bu gercek olursa onumuzdeki sezonun adini da Ali Sami Alkis Sezonu koymalilar cuk oturur

Yav sanki fb düşecek mi dalga falan geçiyoruz ama geçin bunları. Kaldırılsa bile fbyi etkilemez bu durum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hani oyun oynanırken kural değiştirilmezdi ? Ben bu TFF'den herşeyi beklerim. Tüpçüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

ABV

Diyelim ki federasyonda böyle bir şey gündeme geldi, acaba play offun geldiği sezon müsabaka oynanırken kural değişmez diye itiraz eden Ali Dürüst'ün tepkisi ne olur ?

Diyelim ki federasyonda böyle bir şey gündeme geldi, acaba play offun geldiği sezon müsabaka oynanırken kural değişmez diye itiraz eden Ali Dürüst'ün tepkisi ne olur ?

Destekler bu kararı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt