Berke Cüce
Kırmızı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 2.398
- 1.728
- 973
Şeref Yoksunu Camianın YAPI'sı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi bitirdim belgeseli sonunu güzel bağlamasalarda daha vurucu bir final olmasada bunların pislikleri mide bulandırıcı ve yapı diye algıları komik. Fakat bunlara hala inanan fenerbahçeli taraftarlarıda (bunlara derken yönetimine ve temiz olduklarına) Allah akıl fikir vermesin bu eşşeklikleri ile kalsınlar. Biz çok daha yıldız takarız bunların bu kafada olmaları sebebi ile.
Tamamen tapeler ses kayıtları ile direk futbolcu anlaşmalarını anlatıyor. Siyasette demirkırat belgeseli ne ise futbolunda demirkıratı bu videodur. Tüm Galatasaraylılar izlemeli.Renktaş ne anlatıyor? Fbnin pisliklerini anlatıyorsa izleyeceğim fbyi aklayan "ama" ile bağlanan cümlelerle dolu leş bir video falansa kanalı engelleyeceğim.
Kesinlikle izlemelisin üstad. Şike bu kadar net anlatılamazdıRenktaş ne anlatıyor? Fbnin pisliklerini anlatıyorsa izleyeceğim fbyi aklayan "ama" ile bağlanan cümlelerle dolu leş bir video falansa kanalı engelleyeceğim.
Zaten yayınlanma tarihi bugün, 4 5 saat önce. O yüzden tüm forum izlemeli ve izlettirmeli. Adnan Polatında nasıl bir fener dostu olduğunu görüyoruz. Sinan engin denen zevatta ortalık malı gibi azizenin emrinde.bu video tüm sosyal mecralarda tekrar yayılmalı ve trabzonspor ile tekrar ortalık alevlendirilmeli
savefrom yaz google'a sonra siteye gir yutup linkini yaz indir butonu çıkacak virüsüyle beraber ham yap fordaşBu videoyu nasıl indirip yedekleyebiliriz kaldırılabilir çünkü youtubedan ?
Şaşırılıyor çünkü çabuk unutuyoruz. Buna rağmen hala fener güzellemesi yapan tipler var içimizde. Böyle pislik bir camia rezaleti hatırlatmak için paylaştım. Yıllar sonra da olsa yapılmış olması güzel. Ne kadar insan izler tabii orası muammaOlm neye şaşırıyorsunuz 2011de gün be gün yaşadık takip ettik olayları. Yeni duymuş gibi garip yani.
Benim bu mevzuda hiç anlamadığım şey ki Aykut da radar vs dediğinden bir şeyler olduğu net ama şöyle bir örnek vericem.
Fener Niang’ı 15 milyon dolara aldı, ben biliyorum o dönem bu şekilde açıklanmamıştı. Santos vs çılgın paralar vererek aldılar. Oyunculara verilen paralar 100-200 bin dolar ve o zaman dolar/TL 1 küsürdü yani.
Mesela Ümit Karan yıllarca bizde oynadı o para için kariyerini riske atmaya bile değmez düşününce. Bir de paralar geri isteniyor falan saçma olaylar.
Android kullanıyorsan snaptube uygulamasını indir linki kopyala sonra programı aç otomatik İndirmek için sana geliyor istediğin formatta indirBu videoyu nasıl indirip yedekleyebiliriz kaldırılabilir çünkü youtubedan ?