- 23 Aralık 2008
- 60.325
- 57.939
- 4.933
Izlerken kanım dondu. Fenerin bu kadar pislik bir camia olduğunu bilmezdim@Doruk Ata TANRIVERDİ sen ne diyosun bu olaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Izlerken kanım dondu. Fenerin bu kadar pislik bir camia olduğunu bilmezdim@Doruk Ata TANRIVERDİ sen ne diyosun bu olaya
Hep yuvarlak politik cevaplar. Bizimle değilsin dostumIzlerken kanım dondu. Fenerin bu kadar pislik bir camia olduğunu bilmezdim
Mind vortex bu konularda iyi bir belgesel kanalı. Sorsan dursun başlan falan bilmez bu videodaki detaylarıÜmit Karan'ı sonradan plaket vs verilmek için neden çagırmadıklarını anladım.. Ayrıca bu videoyu bizim yaptırmamız gerekirdi..
Reis şaşırmıyoruz. Unutanlara göstermeye çalışıyoruz. Hala bu şerefsizleri savunan sempati duyan arkadaşlar renktaşlar var aramızdaŞaşılacak hicbirsey yok ,masum olsalardı zaten uefa ve casta aklanirlardi ,korkudan casa gidemediler, sonucu bildikleri için
Bize saldırdıkları zaman arada bunları yüzüne vuracak bir yönetici başkan olmaması bizim ayıbımız
Bu videodan sonra Adnan Polata olan nefretimi tekrar hatirladim, unutmustum ne guzel.olayı hatırlamayan gençler için iyi özet olmuş
bunların gerçeklikten kopuş ve şizofrenisi bu süreçle başladı.