Bir Şikenin Anatomisi "YAPI" | Telif Yedi!

Fenerbahce'nin sike yaptigi acik ve net. O donem de kimse inkar edemedi. Aziz Yildirim'a bu "tarlalari surme" konusu soruldugunda sacma sapan bir cevap vermisti yok efendim biz kurban kesiyoruz da bilmem ne diye hatta. Bu insanlarin hala Turk futbolunda olmasi ise utanc verici.

Koskoca camia FETO'nun arkasina siginip savunma yapti, bir de guya belgeler usulsuz toplandi gerekcesiyle aklandi. FETO kesinlikle bu isin icindeydi, ama bir sporsever olarak belgelerin nasil toplandigi ya da telefon konusmalarining neden dinlendigi gram umrumda degil. Hala daha bu dosyanin geri acilmasi ve bu pislik camianin kume dusurulmesi gerektigini dusunuyorum.

video daha çok paylaşılıp izlenmeli

Izleyince iyi hissettirdi. Ne guzel, bizim UEFA belgeselimiz var bunlarin sike belgeseli..
Eksik kalan taraflar olmus ama ilerde daha kapsamlilari da yapilacaktir.
Ilk gozaltina alindiklari gun Bulent Uygun, "Yaktin bizi Sekip!" diye bagirmisti adliyede. Bu durumlarda hep en gucsuz ve salak olana bakacaksin. Guzel bir itiraf.
Usenmeyip iddianameyi okumustum o zaman. Capraz sorgularda bile cok bariz sekilde belliydi. Eskisehirspor'a giden bir $250k var. Toplam 8 kisiye soruyorlar, hepsi baska bir cevap veriyor. : )
Sike yapildi, carsaf carsaf ortaya dokuldu, sonrasinda kirli pazarliklar ile ortbas edildi. Zamanin basbakaninin, zamanin UEFA baskani ile uzun gorusmeleri, Aziz Yildirim'in sucu once kime atacagini bilememesi, disari cikinca ilk zamanin basbakani ile gorusmesi, sonrasinda cemaatin bu isle alakasi yok demesi, daha sonra cemaat hukumet kavgasinin sonucunu bekleyip konumunu belirlemesi...
Umarim daha kapsamlilari da gelir. Vicdanlarda gerekli cezayi aldilar ama belki kanun karsisinda da hakettikleri cezayi bir gun alirlar.
Bu arada mahkeme esastan degil usulden takipsizlik karari verdi. Yani dediler ki, bu deliller dogru ama toplanma sekilleri yanlis ve hukuga aykiri. Kilifina uydurdular anlayacaginiz.
Haa bir de bunlari balyoz/ergenekon kumpaslari ile ayni kefeye koymaya calisiyorlar. Onlar iste gercek kumpasti ve deliller sonradan yapilmisti. Mesela 2004'teki bir belgenin MS Word 2007 ile yazildigi ortaya cikmisti. Hic oraya yanlamasinlar.
Yasi yetmeyen genc arkadaslarimiz icin, iddianameyi okumalarini tavsiye ederim. Hem butun tapelere, hem de sorgu kayitlarina hakim olurlar. Sonra karsiniza bir fbli gelip bidi bidi yaptigi zaman yapistirirsiniz suratina.

Bu ulkede Fenerbahce Sike yapti ve yaptigi yanina kar kaldi. Birak kume dusurmeyi, sampiyonlugunu bile tescil ettiler. Sonuc budur.

Son düzenleme:
Fenerbahce'nin sike yaptigi acik ve net. O donem de kimse inkar edemedi. Aziz Yildirim'a bu "tarlalari surme" konusu soruldugunda sacma sapan bir cevap vermisti yok efendim biz kurban kesiyoruz da bilmem ne diye hatta. Bu insanlarin hala Turk futbolunda olmasi ise utanc verici.

Koskoca camia FETO'nun arkasina siginip savunma yapti, bir de guya belgeler usulsuz toplandi gerekcesiyle aklandi. FETO kesinlikle bu isin icindeydi, ama bir sporsever olarak belgelerin nasil toplandigi ya da telefon konusmalarining neden dinlendigi gram umrumda degil. Hala daha bu dosyanin geri acilmasi ve bu pislik camianin kume dusurulmesi gerektigini dusunuyorum.
Böyle de bir şey yaşandi ya hahajahaha. Tarla savunması kadar sacma. Ne yapacaklarını bilememişlerdi

Şike davasının 5. duruşmasında savunmasını yapan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatları ile diz üstü bilgisayarda Galatasaray'ın 2000 yılında oynadığı Strum Graz maçını izlemesi yeni bir tartışmayı beraberinde getirdi. Hatırlanacağı gibi 7 Kasım 2000 tarihinde oynanan Galatasaray - Sturm Graz maçı uzun süre tartışılmıştı. Şampiyonlar Ligi grubundaki diğer maçta Glasgow Rangers ile Monaco arasındaki maçın berabere bitmesinin ardından Ali Sami Yen Stadı’ndaki G.Saray-Sturm Graz maçındaki 2-2’lik skor her iki takımı da üst tura taşıyordu. G.Saray ve Sturm Graz’lı futbolcular da son dakikaları hiç atak yapmadan karşılıklı paslaşmalarla tamamlamıştı.

Böyle de bir şey yaşandi ya hahajahaha. Tarla savunması kadar sacma. Ne yapacaklarını bilememişlerdi

Şike davasının 5. duruşmasında savunmasını yapan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatları ile diz üstü bilgisayarda Galatasaray'ın 2000 yılında oynadığı Strum Graz maçını izlemesi yeni bir tartışmayı beraberinde getirdi. Hatırlanacağı gibi 7 Kasım 2000 tarihinde oynanan Galatasaray - Sturm Graz maçı uzun süre tartışılmıştı. Şampiyonlar Ligi grubundaki diğer maçta Glasgow Rangers ile Monaco arasındaki maçın berabere bitmesinin ardından Ali Sami Yen Stadı’ndaki G.Saray-Sturm Graz maçındaki 2-2’lik skor her iki takımı da üst tura taşıyordu. G.Saray ve Sturm Graz’lı futbolcular da son dakikaları hiç atak yapmadan karşılıklı paslaşmalarla tamamlamıştı.
Küçük bir düzeltme yapayım, Graz maçında paslaşmalar karşılıklı değildi. Takım olarak defansta paslaşmıştık, üzerimize gelmemişlerdi.

2011de trabzonun şampiyonluğunun gasp edilmesi kanıtlandığı halde tüm ülke sustu. o senelerde türk futbolu öldü.

fenerliler kudurmuş gözlerine sokmaya devam

Yayındaki tüm küfürlü konuşmaları yazıya dökerken sansürlü yazıp azizin skerim böyle fenerbahceyi derken açık açık yazmaları şahane yav.

Ts ye yakın bir kanal mı bunlar kimdir
Rica etsek te 2001 de şampiyonluğumuzu azize satan vatan haini namussuz şerefsizleride yeni nesil cimbomlulara afişe etseler keşke

Ne şike bitti ne sevdam diye bir kitap almıştım o dönemler. Bu kitap aklıma geldi videodaki konuşma kesitlerini görünce.

belgeseli yeni izledim

fb yine alexin attıgı penaltı ile beraberligi ya da galibiyeti almış

o dönemın tffsi kimdi?

Kara propaganda taktikleriyle yaşananları unutturacaklarını sananlar...

Yahu bu tapeleri Aziz Y. ve diğer sandıklar bile mahkemede kabul etti. Neyi neden tartışıyoruz anlamış değilim hala.

Hatırlatma olması açısından çok iyi oldu bu. Öyle bir kafadalar ki herkes kirli, herkes pislik bunlar melek anasını satayım. Kimse temiz değil ayrı konu da kimse de bunlar kadar şike, teşvik, hile, yalan dolan işlerini aleni ve b.kunu çıkaracak kadar yapmamıştır.

Gerçi bugün Ali Koç'un TFF'yi ve MHK'yı kölesi yapmasına bakıyorum, Anadolu kulüpleriyle olan sponsorluk ilişkileri, kulüp başkanlarıyla olan ahbaplığı, Kulüpler Birliği'ndeki anlamsız ağırlığı, Beşiktaş gibi doğrudan rakibi olan kulübün bile bir önceki yönetimine hükmedecek kadar bağlantılarına bakıyorum, acaba şu son 2 yılda Aziz Yıldırım'dan aşağı kalır yanı var mıdır merak ediyorum. Telefon kaydı falan yoktur muhtemelen, yarın öbür gün yazışma falan da çıkmaz karşımıza ama belki en az o şike dönemindeki kadar pislik tezgahlar dönüyor ve biz muhtemelen hiçbir zaman bunları öğrenemeyeceğiz, o kısım kötü. Keşke diyorsun içlerinde bir iki tane namusu şerefi olan birileri çıksa, biraz pişmanlık duysa da bir dökse ortaya ne var ne yok ama o adamı da öyle bir yok ederler ki intihar etme noktasına getirirler, o yüzden olmayınca da neden olmuyor diyemiyorsun.

Bayağı unuttuğum mesele de vardı iyi oldu bu videoyu izlemek. Ben mesela Emenike'nin bu seviyede şike yaptığını unutmuşum. Mehmet Yıldız puştunun nasıl maç sattığını ya hiç görmemiştim ya da unutmuşum. Ama en çok Ümit Karan'a sinirlendim. Ulan hiç mi kafan yoktu, onurun yoktu da böyle iğrenç işlere girdin? 100-200 bin Dolar için oyuncuları oyuncak ettin? Acayip düştü gözümde.

Videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum. İzletin izlettirin. Gerçekten kenef gibi camia bunlar. O yüzden NKFVAS

video telif yemiş

Geri
Üst Alt