Bir Şikenin Anatomisi "YAPI" | Telif Yedi!

Gerçekten şimdiki yönetim olsaydı bize ceza verselerdi yine seslerini çıkarmazlardı bu beceriksizler.
İşte o yüzden Ünal Aysal’ı çok seviyordum ilk sezon dışında kulübü kötü yönetmesine rağmen. Ama Şampiyonluğun en önemli şey olmadığını mevcut yönetim sayesinde de anladık.

15 IQ sahibi tivitır malları diyor ki , bu zamanda ses kaydını yapabiliyorsun filan.
Ulan takip var, tape var, vidyo var, itiraf var, UEFA nezdinde ceza var, var oğlu var,

bu beyinsizlere anlatamazsın.

FETÖ bu yavşaklara kılıf oldu. Her boku FETÖ'ye at kurtul zaten.

Şike yaptınız ve şerefsiz ŞİKECİ olarak anılacaksınız ömür boyu.

İbrahim Akın'ın o maçta gol kaçtıktan sonra o yüz hareketini yaptığı futbolcu kim? 29 numaralı forma gibi gördüm ama öyle bir numara görünmüyor o sezon. 28 mi acaba dedim Marcin Kus diyor, o hem olmaz hem de oyuna girmemiş zaten (edit: düzeltme). Belki çok alakasız bir numara da kayıttan anlayamadım.

O hareketi yapıyorsa bence karşısındaki eleman da biliyor neyin ne olduğunu ondan merak ediyorum.

Digiturk bin yıl önceki maçlara telif mi istemiş. İstetilmiş mi acaba?

15 IQ sahibi tivitır malları diyor ki , bu zamanda ses kaydını yapabiliyorsun filan.
Ulan takip var, tape var, vidyo var, itiraf var, UEFA nezdinde ceza var, var oğlu var,

bu beyinsizlere anlatamazsın.

FETÖ bu yavşaklara kılıf oldu. Her boku FETÖ'ye at kurtul zaten.

Şike yaptınız ve şerefsiz ŞİKECİ olarak anılacaksınız ömür boyu.

insanlar günahlarını yüklemeleri için şeytan diye 1 profil oluşturmuştur.

hafife almamak lazım

neler çıkıyor neler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hepsi neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ama fetönun patlaması bunlara kamuflaj oldu ,gerçekten inanmayan saf düşünen kitlede var ama yıllar içinde şundan emin oldum bunların kitle koyun kitle güdülmeye meyilli ,başkanları ne derse inanıyorlar asla sorgulama yok

hadi herşeyi geçtim şu sesler montaj olsa aziz yıldırım gibi godaman bir herif hapis yatar mı lan sade vatandaş mı bu herif

Trabzonspor resmi hesapları daha paylaşmamış mı?

Sadece İbrahim Akın olayı bile yeterlidir şike için daha neler neler var tabi

Daha ne desin;

"Bana okuduğunuz fiziki takipler doğrudur. Yusuf Turanlı bana Fenerbahçe’ye gol atmamam için 100 bin TL teklif edildiğini söyledi. Önce sıcak bakmadım. Bana bu parayı kabul etmemin dinen de günah olmadığını söyledi. İstersen “Hocaya danış” dedi. Ben de Erzurumlu Ahmet hoca ile konuştum. Bana bu parayı alabileceğimi söyledi. Maça çıktım. Gol atmadım. Ama psikolojik olarak rahatsız olmaya başladım. Sonra iyi olmaya çalıştım. Zaten maçın 60. dakikasında oyundan çıkarıldım. 1 hafta sonra Yusuf Turanlı ile aynı restaurantta buluştuk. Bana poşet içinde para getirdi. Poşetin içindekiler için kollukla (poliste) İbrahim Toraman’ın forması demiştim. Aslında Yusuf Turanlı’nın vaat ettiği paraydı."

Hepsi neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ama fetönun patlaması bunlara kamuflaj oldu ,gerçekten inanmayan saf düşünen kitlede var ama yıllar içinde şundan emin oldum bunların kitle koyun kitle güdülmeye meyilli ,başkanları ne derse inanıyorlar asla sorgulama yok
Herkes biliyor geminin su aldığını,
Herkes biliyor kaptanın yalan söylediğini,
Ve herkes biliyor zarların hileli olduğunu.

Geri
Üst Alt