Bir Şikenin Anatomisi "YAPI" | Telif Yedi!

Ve halen şike yapmadıklarına inanan sözde taraftarımız var.
Haydi bizim taraftarımızı geçtim. Bu yaşananlara rağmen ve o kupa şikecilerin müzesinde olmasına rağmen bizden daha fazla nefret eden hamsi kafalılar var. Pazar günü maçı satıp Galatasarayın Şampiyonluğunu engelleyelim diyorlar forumlarında.
Paraya ve siyasete sattılar o kupa mücadelelerini. Bunun en büyük örneği haciosman şerefsizi. En çok havlayan herifti ama o geldikten sonra davalarından vazgeçtiler.

Bunları şaka maka ilk defa görenler, duyanlar var herhalde. Boşuna tescilli şikeci denmiyor bunlara futbol tarihinin en bariz ve en organize şikesini yapıp ceza almadan sıyrıldılar sonra neden herkes bizden nefret ediyo diye ağlayıp dururlar. Yahu aziz denen ahlaksız sadece şikeyi organize etmesi için yönetici atamış böyle şey olabilir mi? Bu şikeci ahlaksızı aziz başkan yea xd diyip sevimli göstermeye çalışan sözde Galatasaraylılar var asıl şerefsizin büyüğü onlar.

İzlemedim henüz ama eksiği vardır, fazlası yoktur. İfb’yi izliyoruz yıllardır. Doğru dürüst coşkulu futbol oynadıklarını görmedik. Top mop oynamazlar ama her sene 2. Olurlar. Eskiden şampiyon da oluyorlardı. Top oynayamadıkları şaşırılacak bir şey değil aslında. Adamlar hep saha dışında çalışıyor. Kafalarını sahaya çalıştırsalar muhtemelen bir kaç fazladan şampiyonlukları olurdu o kadar sermayeyle.

Ümit Karan'ı sonradan plaket vs verilmek için neden çagırmadıklarını anladım.. Ayrıca bu videoyu bizim yaptırmamız gerekirdi..
Mind vortex bu konularda iyi bir belgesel kanalı. Sorsan dursun başlan falan bilmez bu videodaki detayları

olayı hatırlamayan gençler için iyi özet olmuş

bunların gerçeklikten kopuş ve şizofrenisi bu süreçle başladı.

Biz zaten bu olayları günlük takip ettik tüm tapeleri dinledik videoda bilmediğimiz bir şey yok eksiği var hatta. Yeni nesil çocuklar dinlesin, öğrensin yeter

1000069031.webp
1000069032.webp1000069033.webp1000069035.webp

Ekli dosyalar

• 1000069033.webp
    1000069033.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 18
Şaşılacak hicbirsey yok ,masum olsalardı zaten uefa ve casta aklanirlardi ,korkudan casa gidemediler, sonucu bildikleri için
Bize saldırdıkları zaman arada bunları yüzüne vuracak bir yönetici başkan olmaması bizim ayıbımız

Şaşılacak hicbirsey yok ,masum olsalardı zaten uefa ve casta aklanirlardi ,korkudan casa gidemediler, sonucu bildikleri için
Bize saldırdıkları zaman arada bunları yüzüne vuracak bir yönetici başkan olmaması bizim ayıbımız
Reis şaşırmıyoruz. Unutanlara göstermeye çalışıyoruz. Hala bu şerefsizleri savunan sempati duyan arkadaşlar renktaşlar var aramızda

İyi kötü veya eksikleri olması önemli değil önemli olan hatırlatılmasıdır çünkü hırsıza hırsız olduğunu hatırlatmazsan gelir sana ahlak dersi verir.

Kulüp olarak o kadar hafızası yitik bir camiayız ki şu olayı "bu ateş üfleyerek sönmez" denilen noktadan unutulmaya yüz tutmuş bir hale getirdik.

Fenerbahçe tüm ulusal ve uluslararası kurumlarca tasdiklenmiş şikeci bir takımdır ve sonrasında devlet eliyle bu işten ceza almadan devam etmiştir.

olayı hatırlamayan gençler için iyi özet olmuş

bunların gerçeklikten kopuş ve şizofrenisi bu süreçle başladı.
Bu videodan sonra Adnan Polata olan nefretimi tekrar hatirladim, unutmustum ne guzel.

Bir digeri ise, Sedat Peker fener tribun amigosu oldugunu ilk defa ogrendim ben lan. Bunu bilmiyodum ;D

Geri
Üst Alt