Bir Sırp Taraftar Öldürüldü

Bu hafta Su Topu takımımızın Partizan ile deplasmanda maçı varmış ..

Holigan her ulkede var, gelismis ulkelerin bu holiganlari nasil kontrol altina aldiklari da belli, mac oncesi polisin yapmasi gerekenler de. Biz de onlem alacak da, onlemi takacak da bir seviye yok o yuzden gelen kulup taraftarlarini uyarmali Dortmund gibi.
Ataman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ''Salona arabayla gelirken gördüğüm manzara dehşet vericiydi. 300 kişilik biletsiz bir grup toplanıp buraya askeri tabur gibi geliyor, kimse müdahale etmiyor. Sonra da bizim insanımıza saldırıyorlar. Burada polise ve taraftarımıza meşale ve taşlarla saldırdılar. Bu gruba mesajım; kendinize gelin. Bunlara 300-400 terörist diyeceğim. Bu konuda Euroleague yönetiminin acil toplanması ve ceza vermesi gerekir. Emniyetimiz bu konuda nasıl faka bastı, beni Türk vatandaşı olarak çok büyük bir endişeye soktu. Başka yerde böyle bir şey olamaz.''

Sırbistan deplasmanını daha önce yapmamış olsaydık, orada çok kötü olaylar yaşanırdı zaten.
Acayip derece de kinle dolmuşlar.

Sayfalarında yunanlar da hemen girip gazlamışlar adamları.

Spor yüzünden bu tarz olayların olması son derece saçma.

Son düzenleme:
Olayla ilgili Tribündergi'deki konulara da bakıyorum. Henüz net bir bilgi yok. Herkes komplo teorileri ile konuşuyor.

Bana kalırsa bu öldürme olayını Emniyet Güçleri tarafından yapıldığını düşünüyorum. Çünkü GS tribünleri ile Kızılyıldız tribünleri sıcak temas dediğimiz yakın mesafe durumuna hiç geçmediler. İki taraf da uzaktan birbirlerine taş , meşale attılar. Kızılyıldız taraftarlarına Emniyet Güçleri yakından müdahale ettiler. Kızılyıldız taraftarlarının emanetlerle gelindiği biliniyordu (sopa,bıçak,demir). Üyelerinden bir tanesi emniyet güçlerini bıçaklamaya çalışıp , emniyet güçleri de nefsi müdafaa ederek o bıçağı adamın elindeyken adama saplamış olabilir. Bu fikir bana daha mantıklı gibi duruyor. Çünkü ne hazırlıksız GS tribünlerinin böyle 300 kişi içerisine girip sadece 1 adama müdahale etmeleri , ne de Kızılyıldız taraftarlarının kendi içlerindeki birisini öldürmesi hiç de mantıklı değil. Emniyet de zaten olayın hemen ertesi günü (dün) sabah saatlerinde acil bir açıklama yaparak olayın Kızılyıldız'ın kendi içlerinde kaynaklandığını belirtiyor.

Ben emniyetin olaydan sıyrılması olarak görüyorum bu hareketi. Zaten soruşturma da açılmamış Emniyet Güçleri tarafından. Eğer Emniyet bu açıklamayı yapmasaydı şu an şüpheli olarak Emniyet Güçleri de gösterilecekti. Bu da iki ülke arasındaki gerginliği daha da körükleyecekti.

Olayla ilgili bir fotoğraf veya video olmaması da olayı daha da gizemli yapıyor. Bir tane video var ama onda çok belli değil ve çok kısa bir video. O videoda da yine sadece Emniyet Güçleri ve Kızılyıldız taraftarları var. GS taraftarları Emniyet Güçleri'nin arkasında kalıyor.

Holiganlar icin gurur kaynagi oluyor bu dövüs kavga olaylari, sirplarda zaten onun icin gelmis maca. Baska ülkeden kalk gel, ev sahibi taraftarina tas firlat, küfür et bunun karsiliginda gül atmamiz mi bekleniyor acaba ? Karsilik verilmis bir tane sirp ölmüs, haktir.

[h=2]Sırp taraftarlardan skandal pankart![/h][h=6]Sırp taraftarlardan Türkiye'deki ölüme tepki gecikmedi.[/h]

Sırbistan Süper Ligi ekiplerinden Vojvodina'nın, Rad Beograd takımıyla yaptığı maçta olay bir pankarta imza atıldı.
"KİM ELİNİ DAHA ÇABUK TUTACAK..."
Sırp taraftarlar, açtığı pankartta "Kim elini daha çabuk tutacak, ilk Türk kanını kim akıtacak" ifadelerine yer verdi.

DAHA ÖNCE IRKÇI SALDIRI DÜZENLEMİŞLERDİ
Novi Pazar takımı ve taraftarları, daha önce Sırp taraftarların ırkçı saldırısına maruz kalmıştı. 16 Nisan'da oynanan Krusevac maçında "Türkiye'ye gidin", "Türklere ölüm" tezahüratları yapılmıştı. Boşnak taraftarların koltukları kırıp sahaya atmasından sonra maça ara verilmiş, polis Müslüman taraftarları dışarıya çıkarmıştı.

https://www.trtspor.com.tr/haber/fu...irp-taraftarlardan-skandal-pankart-84812.html

Başka bir ülkeye holiganlık yapmaya gelip terör estirdikten sonra akabininde ne yaşanmasını bekliyorlar anlamıyorum.
Hiç kendilerinde suç bulmuyorlar.
Crvena Zvezda sayfalarında da Yunanlarla beraber gaza gelmişler iyice.

Tamam yaşanan olay güzel bir şey değil ama başka bir ülkeye girip orada ki insanlara saldırmak aptallık.
O salona binlerce kişi gidiyor her türden insan oluyor.
Sen ülkeyi işgal etmeye girer gibi millete saldırırsan arıza biri çıkar olay istenmeyen boyutlara ulaşır.

B3SDWnhCQAAG3-x.jpg

Holiganlık kötü birşey beyin hücrelerini öldürüyor sanırım zira dünya üstünde ki her holiganın gerizekalı olması başka türlü açıklanamaz.

Daha ortada bir kanıt yokken hatta Emniyet bile olayın Kızılyıldız taraftarları arasında çıktığını söylemişken hala taraftarımızı suçlayanlar , marjinal ve objektif görünümlü olacağım diye GS taraftarlarına suç atıyor veya direkt suçlu sayıyor.

Yani yargısız infaz yapmayın hele hele kendi takımımıza. Biz bir kere kendi kulübümüzü ve taraftarlarımızı koruyamıyoruz. Başkalarının bizi eleştirmesi sizler sayesinde gayet normal oldu.

shu an ne soyleyecegini merak ediyorum

hani cinayet uzerinden milleti marjinal olmaya calismakla sucladin ya

Neden Sirplar tarafindan Almanyada öldürülen kahraman Tugçe'den bahsedilmiyor. Bugün beyin ölümü gerçekleşti. Bunun gibi holiganin ölümü daha degerli. Ben kimsenin ölmesini istemem ama bizim insanimiza hiç deger vermiyoruz. Tugçeye Allah rahmet eylesin diyorum.

O Cem Garipoglu pankarti açaninda holiganlardan farki yok.

Gurbetciler söyle gurbetciler böyle gurbetciler kaka gurbetciler pis. O zaman niye her transfer sezonu almanya'dan oyuncu istiyorsunuz? Siz bu kafayla devam edin Nuri, Ilkay, Tolgay hepsi size kaka pis desin. Ondan sonra Türk halki irkci degil ayrimcilik yapmaz. Kendi halkini bile sevmiyor Türk halki

İyi insan kötü insan ayrımını iyi yapmak lazım. Sonuçta taraftar olana sabıka kaydı sormuyoruz.

Geri
Üst Alt