Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Ahahahahaha aferin açtığım ortayı gol yapmışsın, sözlün 100
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanca,ingilizce, ve Fransızca biliyorum. Ayrica Almanya da hic ulasamican seviyede Üni deyim. bana ders vermeye calisiyor birde... basit ergen. antipatiksin iste...seni baska yabanci bi dilde görelim ...ha yokdu dimi. #FAIL xD1 tane dil ? almancayı dil biliyorum diye mi sayıyorsun lan tıfılAhahahahaha argümanlar bitti demek, belki de seni insan yerine koymadıgım gerçegi en derin yerlerine batıyordur be arif. Sadece benim değil almancı kankaların haric kimse tarafından insan yerine koyulmamak batıyordur belki de sen de haklısın. Neyse
![]()
teşekkür ederim , sizde ölüm haberiyle ilgili açılan başlığı panayıra çevirmişsiniz aferinAhahahahaha aferin açtığım ortayı gol yapmışsın, sözlün 100
Almanca,ingilizce, ve Fransızca biliyorum. Ayrica Almanya da hic ulasamican seviyede Üni deyim. bana ders vermeye calisiyor bide... basit ergen. antipatiksin iste.
La o(ğ)lum t(T)ürkçe konus(ş)mayı ög(ğ)ren ondan sonra okurum yorumlarını belki
teşekkür ederim , sizde ölüm haberiyle ilgili açılan başlığı panayıra çevirmişsiniz aferin![]()
Bilgilendirme için teşekkür ederim , sayende dil bilgim biraz daha gelişti yakında hatasız yazarım inşallahT büyük olacak, ayrıca bağlaç 'de' ayrı yazılır. İyi forumlar![]()
Burda türkce ana dil olmayan ve yabanci klavyesi olan üyeler var. Normaldir ki bazi hatalar olacak. Konu ile cvp veririsin, ahlaksizca konusma kabiliyet üzeri vurmaya calismazin. Dil üzeri vurmaya calisanlar üyleler var... Bakarsin kendileri zar zor türkce konusuyor. Bir dogru dürüst yabanci dili bile yok. Bi Spor forumda bir iki hatasiz kelime yazabiliyor diye Edebiyatci kesiliyolar hemen.AhahahahaYa 13 dil bilsen nolur sen ? Ah abisi ah
![]()
Arif poponu dunyaya indirebilirsen ltf
Yorum Alalim Hayri
![]()
Allah ailesine sabır versin.
Üzüldüm fakat 300-400 kişiyle farklı bir ülkede orada bulunan taraftarlara taşlarla ve meşalelerle saldırırsan elbette karşılık veren olur.
Sırp holiganların amaçları zaten olay çıkartmak bunun için geliyorlar.
Milyon tane Euroleague maçı oynadık şimdiye kadar hatta bunlara pana ve oly maçları da dahildi.
Hiç birinde olay çıkmadı ama bu maçta karşı taraftan saldırı oldu.
İnsan ölümünü haklı gösterecek bir sebep tabi ki olamaz ama rahat dursalardı kimse birşey yapmazdı eminim.
300-400 kişi tahmini 10 bin Galatasaray taraftarı arasına girip onlara saldırıyor ee o kadar kişi arasında elbette arıza tipler çıkar ve sonucu böyle olur.
Başka bir ülkeye gidip millete saldırdıktan sonra onlara gülle karşılık verilmesini mi bekliyorlar anlamıyorum?
Spordan holiganlık uzaklaşmalı gereksiz bir şekilde kavga ortamı yaratıyor holigan tipler karşılığında da istenmeyen olaylar yaşanıyor.
Yapılan yorumlara da diyecek birşey yok kendimizi yerden yere vurmayı çok seviyoruz.
Olayın aslını öğrenmeden hemen ülkemize saydırmaya başlıyoruz.
Tasvip edilecek bir olay değil ama Ergin Ataman ve İsmail Şenol gibi isimlerde sırp taraftarların yaptıklarını şok edici bulduklarını söylediler.
Karşı taraf hiç masum değil yani.
Terör estirmeye gelmiş adamlar.
Polis açıklaması doğruysa olayın aralarında yaşandığını söylüyor.
İki türlüsü de üzücü bir durum.
Başka bir ülkeye gidip grup halinde insanlara saldırmak net olarak ahmaklıktır arkadaşlar.
Şimdi biz 300-400 kişi Olympiakos deplasmanına gitsek ve onlara saldırsak alayımızı öldürürler.
Böyle bir olayı yapan grup ölümü bile göze almıştır ve olay çıkarmak için gelmiştir başka açıklaması yok bunun.
Sırp holiganlar yüzünden ölmüş o kişi suçu başka yerde aramasınlar hiç
Agresif bir toplum olduğumuz kesin ama daha önce milyon tane yurolig maçı oynadık ve hiç bir sorun çıkmadı.Polisin de medyanin da soyledigi hicbir seye inanmam. Ne kadar rahat yalan soyleyebildiklerini gorduk yakin gecmiste.
Turkiye'ye gelen kuluplerin Dortmund'un yaptigi gibi taraftarlarini uyarmasi lazim. Nasil bir ortama geldiklerinin farkinda degiller maalesef.
Agresif bir toplum olduğumuz kesin ama daha önce milyon tane yurolig maçı oynadık ve hiç bir sorun çıkmadı.