Bir Sırp Taraftar Öldürüldü

doğru
B3AC9JGCUAA9tHZ.jpg

B3ADBbOIcAAQ8rp.jpg

ultraslan grubu acilen dağıtılmalı...bu grup insanlığa bela olmaktan başka birşey yapmıyor...

Eğer doğruysa başımıza büyük ihale aldık demektir beyler. Kurallar katı.

sırplar bizi suçluyor bizde onları
ama cidden 1 değil 2 değil 3 değil
utanıyorum şu altta ki yorumlardan
https://twitter.com/delije_net/status/535918454986272768
Bizim ülkedeki kadar hiç bir yerde bu kadar şerefsiz insan yok. Spor lan bu Spor!!!

O küçücük beyinlerinize girmiyor işte. Sokayım sizin gibi "insanlara". Utanmaz arlanmazlar. Sizin gibi taraftar sizin gibi insan olmaz olsun.

Allah bin belalarını versin böyle şerefsiz piçlerin.

I am the one who knocks!

Senol Günes: Spor birbirlerini tanimayan insanlari birlestiren bir aracti, simdi kitleler kan dökelim diyor. (mayis 2012)

Son düzenleme:
Ters baktı diye adam öldürülen bi ülkede olduğumuz doğru da olayın aslı astarı bilinmeden kendi taraftarına ve branşa saydırmak neyin kafasıysa,bilet verilmemişken 300 kişi geliyosa ve buna önlem alınmıyosa böyle olaylara davetiye çıkar,ayrıca klüp niye ceza alsın ki???

Yetmedi mi diğer hesabınla yazdigin?

Ki doğru diyorsun orası ayrı...

diğer hesabım olsaydı moderatör abiler çift dikiş üyelik yasak deyip beni cezalandırırlardı..

benim ultraslanla ilgili ilginç projem var bu grup ateşli taraftar imajını tamamen yanlış anlamışlar.. takımı sevmek insanı sevmekten üstün olamaz..

ultraslan atkımı az önce balkondan aşağıya attım.. artık o gruba destek vermeyeceğim.. 9 tane meşalemi ve arenadaki koltuk kıracağımı da imha edeceğim..

en önemlisi 3 kutu fırlatılmaya hazır su bardağımında hepsini ağlayarak lavaboya döktümm lanet gelsinnn

Ters baktı diye adam öldürülen bi ülkede olduğumuz doğru da olayın aslı astarı bilinmeden kendi taraftarına ve branşa saydırmak neyin kafasıysa,bilet verilmemişken 300 kişi geliyosa ve buna önlem alınmıyosa böyle olaylara davetiye çıkar,ayrıca klüp niye ceza alsın ki???
stad çevresindeyse alır dortmund gibi

Uaci çete dağıtılmali diye senelerdir yırtınıyorum. Cetenin basinda zaten hapisten cikma bir zanli var, ne beklersin ki bunlardan. Lanet olsun böyle taraftara.

emniyet almamış,basket klübüyüz blackwater değiliz ya,olayın aslı astarı belli değil ama gelen adamlar holiganın alası 25yaşında gibi acıtasyonlar çok saçma.
Aynen zaten buraya gelen sırp taraftarı olay cıkarmayada geliyor Sırplar bizim gibi mimli bu konularda Allah rahmet eylesin annasına babasına yazık.

Geri
Üst Alt