- 26 Kasım 2012
- 185.619
- 258.358
- 5.998
Türkiye tekstilciler odasına başvurup polar yaptırtmalarını engellersek kendiliğinden yokolur diye düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[U' Alıntı:ali yayli[/U];7153478]diğer hesabım olsaydı moderatör abiler çift dikiş üyelik yasak deyip beni cezalandırırlardı..
benim ultraslanla ilgili ilginç projem var bu grup ateşli taraftar imajını tamamen yanlış anlamışlar.. takımı sevmek insanı sevmekten üstün olamaz..
ultraslan atkımı az önce balkondan aşağıya attım.. artık o gruba destek vermeyeceğim.. 9 tane meşalemi ve arenadaki koltuk kıracağımı da imha edeceğim..
en önemlisi 3 kutu fırlatılmaya hazır su bardağımında hepsini ağlayarak lavaboya döktümm lanet gelsinnn
[U' Alıntı:Hayri Cund[/U];7153492]Türkiye tekstilciler odasına başvurup polar yaptırtmalarını engellersek kendiliğinden yokolur diye düşünüyorum
U wot?Hesapları karıştırdın sanırım Reyiz!:H![]()
Lay down the pipe.....PAL!!!!You know...But I don't mind...
Yazık günah.. ama Sırp'larda olay çıkarmaya gelmiş. Türk bayrağını yakmışlar.
O bayrak için bu ülkede ne canlar gitti şerefsizler.Yazık günah.. ama Sırp'larda olay çıkarmaya gelmiş. Türk bayrağını yakmışlar.