Bir Sırp Taraftar Öldürüldü

Türkiye tekstilciler odasına başvurup polar yaptırtmalarını engellersek kendiliğinden yokolur diye düşünüyorum

ya bizim taraftar taraftar degil tamamda, su avrupalilar ne zaman ogrenicek, istanbula gelip olay baslatma kardesim.

Kendi aralarında cıkan olay sonucu bıçaklandı iddiaları bana mantıklı gelmiyor. Zaten o kadar kişi olay cıkarırken beraber hareket ettiler. Topkapı civarına kacarkende beraber kactılar. Polis çemberinde mac sonuna kadar bekletilirkende beraberdiler. Ne olduda bir anda birbirlerini bıcaklayacak kadar aralarında anlaşmazlık oldu ki. Cok saçma.

Olayın iç yüzü belli olmadan kimseye haksızlık etmemek lazım, yalnız şunu söylemeden geçemeyecem, buraya gelen sırplar'da az değil sağa sola saldırıp, insanların değerlerine küfür edip sonra da bu eylemlerini youtube'a koyup ''işte türkleri, türkiye de ... yaptık'' gibisinden şov yapıp gidebileceklerini sanıyorlar, tabi ki bu yazdıklarım olayı ne normalleştirir ne de hafifletir ama artık insanların'da hangi ülke de nasıl davranılacağını öğrenmesi lazım.

[U' Alıntı:
ali yayli[/U];7153478]diğer hesabım olsaydı moderatör abiler çift dikiş üyelik yasak deyip beni cezalandırırlardı..

benim ultraslanla ilgili ilginç projem var bu grup ateşli taraftar imajını tamamen yanlış anlamışlar.. takımı sevmek insanı sevmekten üstün olamaz..

ultraslan atkımı az önce balkondan aşağıya attım.. artık o gruba destek vermeyeceğim.. 9 tane meşalemi ve arenadaki koltuk kıracağımı da imha edeceğim..

en önemlisi 3 kutu fırlatılmaya hazır su bardağımında hepsini ağlayarak lavaboya döktümm lanet gelsinnn

[U' Alıntı:
Hayri Cund[/U];7153492]Türkiye tekstilciler odasına başvurup polar yaptırtmalarını engellersek kendiliğinden yokolur diye düşünüyorum

Hesapları karıştırdın sanırım Reyiz!:H:P;):o:D

Firsati bilen bazi arkadaslarimiz, hic bos durmamis, hemen Yilmaz baskanimizi hedef göstermisler.

yilmazbaskan_manset.jpg

Uçur Bizi Yılmaz Başkan Artık Göklere - YouTube

Olayin ic yüzünü bilmeden, yorum yapmak dogru olmaz. Okan arkadasimizin anlattigina göre, saldiranlar sirpmis, Istanbulda´da vukat cikarirsan, sonu buraya gelecegi zaten tescilli. Ama eger bizim gencler saldirmis ise, nedensiz bir sekilde, yaziklar olsun derim.

Zaten sirplarinda hooliganlari meshur, muhtemelen vukat cikarmak icin gelmistir zaten bir kesimi, ancak böyle olaylarda genel olarak aralarindaki en masumu aci ceker. Yazik spora hic yakismiyor bu görüntü...

Sırp taraftarların saldırısı
Ataman, Abdi İpekçi Spor Salonu'na takımdan 15 dakika sonra geldiğini ve Kızılyıldız taraftarlarının çıkardığı olaylar karşısında "dehşete düştüğünü" söyledi.
"300-400 Sırp zıpır, taraftarımıza, Türk polisine taşlarla ve meşalelerle saldırdılar" diyen Ataman, sözlerini şöyle tamamladı:
"Salona gelirken salonun önünde gördüğüm ve yaşadığım manzara dehşet vericiydi. 300-400 kişilik bir grup, sahil yolundan askeri bir tabur gibi toplu halde yolu kapatarak geliyordu. Oradan buraya gelinceye kadar kimse müdahale etmedi. Biletleri ve maça giriş izinleri yok. Ayrıca üst düzeydeki emniyet kuvvetlerimizi de nasıl yanılttılar, hayretler içindeyim. 300-400 Sırp... Bunlara 'terörist' diyeceğim. Bu konuda Avrupa Ligi yönetimini de acil bir şekilde ceza vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu taraftara zaten çok fazla taviz veriliyor. Belgrad'da 18 bin kişilik salonda 25 bin kişi vardı, kınıyorum. Ayrıca bizim emniyet teşkilatımız da nasıl böyle bir faka bastı? Bir Türk vatandaşı olarak endişeye düştüm. Böyle bir şeyin başka ülkelerde olması mümkün değil. Ciddi anlamda tedirgin oldum."

kendi aralarındaki kavgada olmuş. yazık olmuş. iyi ki bizimkiler bulaşmamış. Allah sevenlerine metanet versin

Bu Fenerliler ve Bjk lilar böyle bir haber bekliyormuş. Nasil seviyorlar ölü üstünden propaganda yapmayi. Bunlar Sirplar GS taraftarina saldirdilar haberine iyi olmuş diyen tipler. Bu haberin üstünden emre ayi ve aziz emmiyi aklamaya çalişiyorlar. Bizim insanimiz ölmüş.

Yazık günah.. ama Sırp'larda olay çıkarmaya gelmiş. Türk bayrağını yakmışlar.

Neyse ki deplasman maçı daha önce oynanmıştı. Yoksa orada büyük olaylar olurdu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, karşılaşma öncesinde, maça giriş biletleri bulunmayan Kızılyıldız taraftarları ile Galatasaray taraftarları arasında uzaktan taş ve şişe atılmasıyla olay çıktığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Arada bulunan emniyet güçleri sayesinde birbirlerine yaklaşamayan taraftarlardan, Kızılyıldız taraftarları emniyet güçleri tarafından salon civarından uzaklaştırılırken, kendi grubu içinde bulunan bir Kızılyıldız taraftarının bıçakla yaralandığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı anlaşılmıştır. Bahse konu olay ile ilgili görevlilerimiz tarafından çok yönlü soruşturma devam etmektedir."

Geri
Üst Alt