Bir Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Tarihi konular açmaya devam etmesini istediğim üye

images

ismiyle soyismi arasında tezatlık var.

edit: sivaslı değilim totem o totem :D

Sivaslı yigido

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mod olmadan once kendisi Trollluk yapan mod olduktan sonra Trollluk yapmayin diye uyaran sahis.

Atakan Arda ; Sanchez gibi harika bir dosta sahip canım kardeşim...

Son düzenleme:
Ahmet abi kedileri olan severim kendisini iyi Galatasaraylıdır ayrıca

Ara sira kamil (şu öküz avatarı olan renkdaşla) karıştırırım

Daha önce duymadığım bir isme sahip renkdaşım.

Edit: @Ahmet KOLKOPARAN Ağabey o kanada buzullarını Galatasaray sevgisi ile eriten Atakan değil de Tuncay olmasın :D :D

Daha önce duymadığım bir isme sahip renkdaşım.

Edit: @Ahmet KOLKOPARAN Ağabey o kanada buzullarını Galatasaray sevgisi ile eriten Atakan değil de Tuncay olmasın :D :D

O sırada Tuncay'ın profiline girip yarışma hakkında mesaj yazmayı düşünüyordum. Tuncay'ı düşünerek yazdım onu. Haa niye öyle birşey yaptığımı sorma. Şu an 24 tane chrome sayfası açık forması logosu.
Hayır Atakan'ın mesajını görünce Sanchez'den bahsedecektim. Ne ara Kanada'ya gittim. Ah bir bilsem...

Biri facebooktan mesaj atar. Biri twitterdan birşey sorar. öbürü başka bir forumdan cevap yazar.
Beni eni konu 20 yaşında gencecik biri sanıyorlar kendileri gibi :D Sonra böyle Daldaki kuşa nişan alıp yerdeki şişeyi vururum :red:
Ben bu kadar yükü kaldıramam karşiim. :D

Dur ya editleyeyim...

Kocaman yürekli, güzel insan. Forumun ağabeyi, benim bile :)

Has Galatasaraylı adam gibi adam :)

Edit: Ahmet ağabey'e yazmıştım ama araya Arda ağabey girmiş olsun aynı şeyler onun içinde geçerli o yüzden problem yok :D

yalniz benim hakkimda yorum yapilmadi, adamdan sayilmadigimi hissettim. neyse bunuda sindiririz

Adam gibi adam moderatorlerin hası :D

Edit: Araya Ahmet ağabey girdi yazamadım kusura bakma Recep :asd22:

Geri
Üst Alt