- 18 Temmuz 2009
- 82.724
- 242.386
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Tanımıyorum reisAdminim bu kim
Forumu katmayaydin iyiydi renktas iyi bayramlarAdamlar kendi soyuna sahip cikiyorlar.
Burda bu forumda bile kendi insanini ve memleketini 1000 euro icin satacak kisi sayisi bir hayli fazladir.
Guncel turkiye gundemi basligini okumak yeterli.
Ama bu normal, cunku hirsli ve ofkeli olduklarindan cok, cogu Turk cahil hala.. cahil dedigim tarihsel, din, gelenek ve adet konularinda.. yahudileri en guclu yapan konularda yani![]()
Israil halkı türk dizileri çok izliyormuş doğru mudurIsrail'de bir kibbutz'da 3 ay yaz staji yaptim.
Birbirlerine cok baglilar bize karsi hic ayrimcilik yapilmadi.
Bati Seria'ya gittigimizde baski gozlemlemistim.
Kız arkadaşım bir Yahudi bu arada. Aslen Azerbaycanlı. Ama Türkler ve Müslümanlar hakkında öyle bir nefretleri yokmuş. Evet radikal sağcıları olanlar nefret ediyormuş ama o durum bizim ülkede de var. Aşırı sağcılar Kürtlerden, Araplardan, Ermenilerden, Çinlilerden vs. hepsinden nefret ediyor.
Ama şunu söyleyeyim Ortadoğu'da aklı başında olan tek ülke diyebilirim. Çevresindeki ülkelere bakıyorum kendileri inci gibi parlıyor. Ülkelerini gerçekten çok seviyorlar. Öyle koftiden, sözden değil harbi seviyorlar. En kısa zamanda orayı ziyaret etmeyi düşünüyorum.
Israil'de cok fazla Arap yasadigi icin o zamanlar Kurtlar Vadisi ve Gumus dizilerinin aktorlerini sorup taniyor musunuz diyen Arap'lar oldu.Israil halkı türk dizileri çok izliyormuş doğru mudur
Dünya'da en çok saygı duyduğum ülke İsrail'dir. Dinden bağımsız olarak söylüyorum. Bu floodda yazılan Amerika'daki çoğu Yahudilerin, siyonizmi protesto ettiğini daha önce de duymuştum.