Birbiriyle yan yana oynayamayacak olan futbolcular

Cevap: Servet ve Gökhan Zan yeterli mi ?

gökhan zan ı nasıl aldılar bu takıma halen daha çözebilmiş değilim

Cevap: Birbiriyle yan yana oynayamayacak olan futbolcular

Rijkaard'a akıl verecek değiliz.

Rijkardın futbol bilgisi bizden kat kat üstündür ama hiç kimse mükemmel değildir Rijkardın da her yaptığı doğru değildir. Herkesin bi akıla ihtiyacı vardır. Ne demiş atalarımız akıl akıldan üstündür...

Eğer ki hedef Süper Lig ise yeterli gibi duruyo ama orda dahi patlak veriyolar.Kesinlikle sağlam bir defans lazım bu takıma.

Süper Lig için yeterli ama Avrupa için ikisi de başımıza iş açabilecek oyuncular.

defansımız için yeterli diğil, ama rakip takımın hücum hattı için süper yeterli tabiki.

Sabri......Pique......Vidic......Hakan Balta

Servet ve Zan bence son derece kalitesiz futbolcular, nasıl bizim takımın ana full back'leri anlamak mümkün diğil... futbol adına en ufak birşey yok... çok yeteneksiz oyuncular...

defansımız için yeterli diğil, ama rakip takımın hücum hattı için süper yeterli tabiki.

Sabri......Pique......Vidic......Hakan Balta

Servet ve Zan bence son derece kalitesiz futbolcular, nasıl bizim takımın ana full back'leri anlamak mümkün diğil... futbol adına en ufak birşey yok... çok yeteneksiz oyuncular...

Pique ve Vidic'i alamayacağımızı sen de biliyorsun değil mi :o

Pique ve Vidic'i alamayacağımızı sen de biliyorsun değil mi :o

ikisini 40, 50 milyona kapatırız. stad gelirleri, CL gelirleri, Arda Turan ve Servet'i satarsak neden olmasın... Rijkaard faktörünü unutmayın...

Rijkaard'a akıl verecek diğiliz.. adam elindeki malzemeye göre iş yapmaya çalışıyor artık Barcelona'da diğil...

olur mu ya.rijkaard güveniyorsa sorun yok beyler.tartışılamaz bile taktik konuları

oğlum bizim takımda HAGI oynadı HAGI.. Vidic kim.. Pique kim..............

Bende onun için güldüm zaten. Bu takımda Vidic in Pique nin işi ne? Sen Galatasaraysın Büyük düşün :D

Gerçek hayatı geçtim FM de bile alamayız. Hatta Her hangi bir menejerlik oyununda bile alamayız ne yazık ki hile yapmadan :)

Bende onun için güldüm zaten. Bu takımda Vidic in Pique nin işi ne? Sen Galatasaraysın Büyük düşün :D

Gerçek hayatı geçtim FM de bile alamayız. Hatta Her hangi bir menejerlik oyununda bile alamayız ne yazık ki hile yapmadan :)

bence alırız... :catsmiley:

Leo Franco - Ufuk Ceylan

Yetersizler, yeteneksizler, uyumsuzlar aynı zamanda kaleci rakip forvetlerin boy hedefi haline geliyor sayelerinde. Orta saha ön liberolarımız sağolsunlar zaten yol geçen hanı gibi(!) Servet ile Gökhan'da son derece etkisizler isteyen şutta çekiyor, topla o bölgede istediği gibi oynuyorda. Stoperlerimiz sadece gövdelerini, fiziki üstünlüklerini kullandıkları için ki başka meziyetleri de çok çok kısıtlı fiziken düşüş olunca böyle kevgir gibi defans kaçınılmaz oluyor. Emre Aşık saatli bomba gibi her an kart alabilecek bir oyuncu ama oynasa bu ikiliyi cebinden çıkarır. Rijkaard maçlardan önce kamp uygulamasına geri dönmeli takım sanki baklavasına oynuyor!

Emir reis nediyorsa o.Bencede çok yeteneksizler.Ayrıca Servete Arsenal Barca falan nasıl talip oluyor anlayamıyorum yani teknik kapasitesi 0 oyun kuramayan sadece fiziği ile oynuyon bu oyuncuları çok şişiriyoruz diye düşünüyorum.Bize sağlam 2 stoper lazım pique-marquez diyorum bende.

Geri
Üst Alt