Birbiriyle yan yana oynayamayacak olan futbolcular

Cevap: Servet ve Gökhan Zan yeterli mi ?

Emir reis nediyorsa o.Bencede çok yeteneksizler.Ayrıca Servete Arsenal Barca falan nasıl talip oluyor anlayamıyorum yani teknik kapasitesi 0 oyun kuramayan sadece fiziği ile oynuyon bu oyuncuları çok şişiriyoruz diye düşünüyorum.Bize sağlam 2 stoper lazım pique-marquez diyorum bende.

Servet'i Arsenal ve Barca'nın istediği falan yok bence çünkü Arsenal genelde genç oyunculara şans tanır ve genelde Fransa'dan yapar transferlerini. Barcelona'ya gelirsek Servet'i 18'e almaya bile ihtiyaç duymazlar ellerindeki stoperlerin hepsi çok iyi. Defans hatlarında problemleri yok.

Bedava sirke baldan tatlı olurmuş atasözünü kendine şiar edinmiş yönetimimizin bedava sirkeyi alırken hiç düşünmemesinden, sorgulamamasından kaynaklanıyor Gökhan'ın Galatasaray'a transferi.

Yetmedikleri çok açık.Ayrıca Hakan Balta da rezalet ötesi futbol oynadığından her takımdan gol yiyebiliriz.

Cevap: Birbiriyle yan yana oynayamayacak olan futbolcular

Zalı Servet.

Yalnız bu konuda gördük ki bazılarımız kendini Rijkaard dan üstün görüyor.

Ölseniz de gam yemezsiniz artık.

Nonda - Baros

G.zanı ben halısaya almam..Bir stoper şart.

Ye-ter-siz. İkisi aynı anda olmaz, biri oynayacak onun yanında da hızlı ve atletik bir stoper olacak.

Gökhan zanın rezil oynadığı bir maç hatırlamıyorum.Parasına göre gayet iyi de denilebilir.Servetten iyi oynadığı kesin şu an için

Gercek bir kesici gormek isteyen Ferrari'yi izlesin.

Zamaninda takimin eksik iki noktasina transfer yapildi, bunlar neydi? On libero ve oyun kurucu. Ama yonetim gitti Turkiye'nin giptayla baktigi Mondragon-Song-Tomas seytan ucgenini bozdu. Aksi taktirde suan cok daha ust noktalarda olabilirdik.

Gayet basit bir soru; Zan ve Servet'in, bir kac yil once dalga gectigimiz Onder-Servet ikilisinden ne farki var? Su ana kadar hezimete ugramadiysak bu formanin azizligindendir.

Murat Akca 1 Turkiye kupasi maci, ardindan da 1 lig maci oynasin, suan o mevkide oynayanlara futbol dersi verir.

Brbirinin aynı iki oyuncu.

Defans çizginizi ortasahaya çıkaracağınız ve topa sahip olmayı amaçladığınız sistemde bir kesici stoperin yanına topu oyuna iyi sokan seri bir stoper şart.

defansa devre arası takviye lazım ama kotu bi topcu alıcaklarsa hiç almasınlar sezon sonunu bekleyelim

Servet'in kişisel hataları çoğalmaya başladı. Servet'in yanında onu tamamlayacak hızlı bir stoper yoksa Servet iyi bir stoper değil.

Gökhan Zan'ı saymıyorum bile.

Servet - Gökhan Zan

Elano - Barış - Ayhan

Barış - M.Topal - Ayhan

Kesinlikle oynayabilecekler ise;

E.Güngör - Servet

Elano - Tobi - Sarp

oynayamayacaklar:

zan-servet

baris-ayhan

mustafa-ayhan

elano-ayhan

tobi-ayhan

nonda-baros

Servet'in kişisel hataları çoğalmaya başladı. Servet'in yanında onu tamamlayacak hızlı bir stoper yoksa Servet iyi bir stoper değil.

Gökhan Zan'ı saymıyorum bile.

Bence sorun organize olamamak Semih abi.Defans çok dağınık bir görüntü veriyoruz.Ayrıca top çıkaramadığımız için çıkarken çok top kaybttiriyoruz.Buda ileridekilerin çabuk dönememesine artı olarak bireysel hatalara sebep oluyor.Defansa lider özellikli,topu oyuna iyi sokan birisini almak yeterlidir.Hızlı stoperin çokda gerekli olmadığını düşünüyorum.Hee olursa iyi olur.

rijkaard çok tutucu defans konusunda..

münir nurettin bile iğrenç diyor bizim defansa rijkaard bozmuyor bozukları..

18 takımın en kötü defansı bizim düşünün..

ve çözümü yok malesef..

bir mucize olup servet satılsa devre arasında bir mucize daha sonra ferrari gibi bi stoper..

bu konu hep içimi karartıyor benim..

kaleye francoyu alacağımıza stoper alsaydık keşke

hayıflanıyorum işte böyle her zaman..

zaten kötü ikiside.birde üstüne hala ısrarla oyun kurmaya kalkışıyorlar ya.insan çileden çıkıyor resmen

Bence her ikisinin de hem defansif hem de ofansif anlamda oyun zekaları düşük olduğundan ikisi de yetersiz...

Bunların arasında Emre Aşık dengeli, oyunu bilen kalıyorsa zaten bu durumu açıklıyor...

En azından birisinin oyun zekası olmalı...

Servet ya da Gokhan Zan'dan sadece birisi oynamali. Ikisinin de tarzlari ayni, teknik kapasiteleri sifira yakin, hava toplarinda cok iyiler. Defansta Servet/Gokhan ikilisinden biriyle Emre Asik/Gungor ikilisinden biri oynamali. Aksi takdirde defanstan top cikaramiyoruz.

Geri
Üst Alt