Burak Demirbağ
Sarı Üye
- 18 Eylül 2018
- 503
- 155
- 343
Arada bireysel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. Sizce gerekli mi? Yoksa para tuzağı mı? Bilenlerden bilgi almak isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35 oldum sayılır Berkan bey.Yaş kaç?
Teşekkürler Evren bey.Normal sigortan varsa tamamlayaci saglik sigortasina bak hem fiyatlari ucuz hemde cogu ozel hastanede geciyor ciddi bir hastaligin yoksa yeterli gelir
Zaten öyle değilmiyizBireysel sigortan yoksa ülkedeki mültecilerden bile aşa kalıyorsun maalesef.
Teşekkürler Zeki bey. Hem doktora derdini anlatmak ayrı dert hem de randevu bulmak ayrı dert.Gerekli tabii ki, herhangi bir hastalığın e-nabızına işlenmeden önce sigortanı yaptırman çok önemli. Eğer e-nabızında bir hastalık varsa o saatten sonra özel sigorta yaptırırken o hastalığı muaf tutarlar ve onun için özel sağlık sigortanı kullanamazsın. Gerekirse en düşük teminatlarla mümkün olan en ucuz sigortayı 3 yıl üst üste yaptırıp ömür boyu yenileme garantisi almak lazım. O saatten sonra ne hastalık çıkarsa çıksın limitler dahilinde sigorta karşılamak zorunda sen ölene kadar ki genelde özel sağlık sigortalarında yatarak tedavi sınırsız teminat olur. Devlet hastanesinde bir milyon suriyeliden sana sıra gelmesini beklememiş olursun.
reis ben devlet hastanesinde sıra beklerken ecnebinin biri önüme geçince kanıma dokunuyor. elimdeki nufus kağıdını sımsıkı tutup seçimde hesaplacağız deyip öfkeleniyorumZaten öyle değilmiyiz![]()
Hiçbirşey yapamazsın, orası onların hastahanesireis ben devlet hastanesinde sıra beklerken ecnebinin biri önüme geçince kanıma dokunuyor. elimdeki nufus kağıdını sımsıkı tutup seçimde hesaplacağız deyip öfkeleniyorum
Kesinlikle tamamlayıcı sağlık sigortası olmalıNormal sigortan varsa tamamlayaci saglik sigortasina bak hem fiyatlari ucuz hemde cogu ozel hastanede geciyor ciddi bir hastaligin yoksa yeterli gelir
Rica ederim sgk var ise ozel saglik sigortasi yapmak fazla para odemektirTeşekkürler Evren bey.
Yavaş yaptırsan iyi olur. 3 sene art arda yaptırınca ömür boyu garanti oluyor. Yani ondan sonra çıkan her hastalıkta(inşallah çıkmaz hiç bir zaman o ayrı) sorgusuz sualsiz, her şeyi kapsıyor. Ailende sana geçmiş olabilecek ama henüz belirti göstermeyen kronik bir rahatsızlık varsa onu da sağlık sigortası kapsamına almış olursun.35 oldum sayılır Berkan bey.
forumdaki gençlerin bir kaçını işe aldırmalısın. senelerdir kullanmadın bu ayrıcalık hakkınıÇalıştığım şirkette ben yapıyorum bu işleri. Boş iş.
Gereksiz oğlu gereksiz bir şey.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi