Bireysel Sağlık Sigortası Gerekli mi?

Burak Demirbağ

Sarı Üye
Arada bireysel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. Sizce gerekli mi? Yoksa para tuzağı mı? Bilenlerden bilgi almak isterim.

Çalıştığın firma öderse, güzel iş ama cepten ödeyeceksin nanay. Benim bildiğim. Enflqsyon, primler vs. zor ve karışık.

Gerekli tabii ki, herhangi bir hastalığın e-nabızına işlenmeden önce sigortanı yaptırman çok önemli. Eğer e-nabızında bir hastalık varsa o saatten sonra özel sigorta yaptırırken o hastalığı muaf tutarlar ve onun için özel sağlık sigortanı kullanamazsın. Gerekirse en düşük teminatlarla mümkün olan en ucuz sigortayı 3 yıl üst üste yaptırıp ömür boyu yenileme garantisi almak lazım. O saatten sonra ne hastalık çıkarsa çıksın limitler dahilinde sigorta karşılamak zorunda sen ölene kadar ki genelde özel sağlık sigortalarında yatarak tedavi sınırsız teminat olur. Devlet hastanesinde bir milyon suriyeliden sana sıra gelmesini beklememiş olursun.

Gerekli tabii ki, herhangi bir hastalığın e-nabızına işlenmeden önce sigortanı yaptırman çok önemli. Eğer e-nabızında bir hastalık varsa o saatten sonra özel sigorta yaptırırken o hastalığı muaf tutarlar ve onun için özel sağlık sigortanı kullanamazsın. Gerekirse en düşük teminatlarla mümkün olan en ucuz sigortayı 3 yıl üst üste yaptırıp ömür boyu yenileme garantisi almak lazım. O saatten sonra ne hastalık çıkarsa çıksın limitler dahilinde sigorta karşılamak zorunda sen ölene kadar ki genelde özel sağlık sigortalarında yatarak tedavi sınırsız teminat olur. Devlet hastanesinde bir milyon suriyeliden sana sıra gelmesini beklememiş olursun.
Teşekkürler Zeki bey. Hem doktora derdini anlatmak ayrı dert hem de randevu bulmak ayrı dert.

Şirket ozel saglik sigortasi yapıyor. On numara hizmet.
Hatta kızım içinde aldim. O daha cok ise yarıyor.
ama parası benden ciksa nasıl olur bilmiyorum

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

35 oldum sayılır Berkan bey.
Yavaş yaptırsan iyi olur. 3 sene art arda yaptırınca ömür boyu garanti oluyor. Yani ondan sonra çıkan her hastalıkta(inşallah çıkmaz hiç bir zaman o ayrı) sorgusuz sualsiz, her şeyi kapsıyor. Ailende sana geçmiş olabilecek ama henüz belirti göstermeyen kronik bir rahatsızlık varsa onu da sağlık sigortası kapsamına almış olursun.

Geri
Üst Alt