biri bana bu videoyu açıklasın

Geçen bir arkadasa yollamak isterken pederede yollamisim linki whatssap tan babam cevap yazmadi 5 gün sonra eve gittim biraz tartışmıstik bir konu hakkinda birden hayvan gibi şii yapıyorsun bir gece bir sabah geliyorsun dedi ya la 55 yaşındaki adam çok hoşuna gitmiş tüm sülaleye izletmistir şimdiye :D

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Hala guluyorum yahu :D o bir meshur Malkocoglu bu kadar gulduremezdi :D
Doğu Alkan Reis seni animsatti.

Son düzenleme:
malkoçoğlu sönmez 1996 yılında çalışmak için almanya ya gidiyor kısa süre çalışınca sivas taki köyüne geri dönüyor almanya dan aldığı kamerayla malkoçoğlu filmini çekecem diye kafaya koymuş o dönem ne gezer herkeste kamera 1996 yılında çekilen film kim derdi 2015 yılında meşhur olacak :)

malkoçoğlu sönmez 1996 yılında çalışmak için almanya ya gidiyor kısa süre çalışınca sivas taki köyüne geri dönüyor almanya dan aldığı kamerayla malkoçoğlu filmini çekecem diye kafaya koymuş o dönem ne gezer herkeste kamera 1996 yılında çekilen film kim derdi 2015 yılında meşhur olacak :)

O donemde kamera hd gibi gorunuyor yahu simdiki tv yayinlarinin ayni kalitesinde nereden bulmus o kamerayi o donem caldi mi bir yerden :D Ulan ben 3 yasindayken cekmis o videoyu :D

Geri
Üst Alt