Birsel - Nevriye İddiası

Cevap: Birsel Galatasaray'da Nevriye yolda

Bu mu yalanlama ? Kapatılmayacağını biliyoruz zaten. Küçülme konusunda net bir şey söylememiş.
onu bırak bu herifin bunamadıgı bile belli degil. resmi sitelerinde niye yalanlamıyorlar ozaman:) sadece haberler yalan amatör branslar kapatılmayacak diyor. zaten kücülücegi söyleniyordu. ben serdar gürelin hic yanıldıgını görmedim. bu haber dogrudur ama. sonradan bu bir mesaj olabilir dedi.

biz yıllardır öyeleydik. onlar nasıl zevk aldıysa bizde alırız korkma. eurolig sampiyonlugunu düşünmüyormusun. şimndi biz fenerin halinimi düşünücez. bak biz bikere yalpaladık. onlar bizim oyuncuları kaptılar. nevriye bizde oynuyordu. hemen kötü anımızdan yararlandılar. yabancılarımızıda alıp ambargomuza son verdiler. Önemli olan GALATASARAY. fenerin canı cehenenme.

Fener'i düşündüğümü nerden çıkardın?

Aksine bizi düşünüyorum.

Tek söylediğim Feneri bitirerek değil,yenerek şampiyon olalım.

Fener'i düşündüğümü nerden çıkardın?

Aksine bizi düşünüyorum.

Tek söylediğim Feneri bitirerek değil,yenerek şampiyon olalım.
o anlamda demedim. feneri düşünüyorsun diye. tamam gene yeneriz işte 2 oyuncu gitmesiyle kimse bitmez. gücsüzleşirler o başka. bunları rezil etmek lazım. hic acımacaksın bunlara.

Nevriye'ye Galatasaray forması giydirecek adam daha doğmadı sanırım.

Hani bi Ahmet Dedehayır vardı, hatırlayanlar olacaktır. Hangi icraatlerinin sonrasında tribün baskısıyla gönderildiğini..

Nevriye'nin bize geleceğini hiç sanmıyorum

Cevap: Birsel - Nevriye İddiası

Evet odur. O zamanlar ünlü bir oyuncu değildi, kim niye üye olup da mesaj atsın ki onun yerine.

Gelmesinler istemem. Ağlayanın malı gülene yaramazmış.

batan geminin basketçileri bunlar desem abartmışmı olurum birsel gelse yeter

bize gelmesellerede olur fener dagıl yeter birazdan wnba all star macıvar

Galatasaray yönetiminin alkışlanacak kararı

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe’nin serbest bırakmaya hazır olduğu Bayan Takım oyuncularından hiçbirini almamayı kararlaştırdı.

Öğrenildiğine göre menajerleri tarafından Galatasaray ile birlikte birçok Avrupa takımına önerilen oyuncular için Galatasaray yönetimi Birsel Vardarlı, Nevriye Yılmaz, Esmeral Tunçluer ve Ivana Matovic gibi oyuncuların, Avrupa Şampiyonluğu’na katkı verebileceğini ancak Fenerbahçe’nin yaşadığı sorunlardan yararlanmanın doğru olmayacağı düşüncesinde birleşti.

Bu gelişmenin ardından, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları fedakarlık yapıp kulüplerinde kalmazsa, Avrupa’ya transfer olacak.

Galatasaray yönetiminin alkışlanacak kararı - BASKETFAUL

Alıntı

Eyüp Yıldız

Birsel ve Nevriye kontratlarında indirimi kabul etmişler bunca sene ekmeğini yediğimz kulübümüzü zor durumda bırakmak olmaz demişler.

Gs ve Bjk den bazı yetkililerle görüştüm ezeli rakibimizin zor durumunda istifade etmeyi düşünmüyoruz sözünü duydum.

Eyvallah:tiphat:

Kaynağa bakın kariyerlerinin sonuna kadar beklemeyin bu kızları :D

Geri
Üst Alt