Bisiklet Başlığı

@muray onder ustad fikir danisacagim, hazir yazda geliyor

Sabah yuruyus olayinda sikintidan patlayan biryim, hareket diye amacsiz yuruyusten nefret ediyorum. Kosmakta dizim icin falan opsiyon degil. Bisiklet edinesim var-oyle teferruatli bisey de degil, duz city bike yani bildigin. In sahile duz yolda sur sonra don evine mantigi

Marka tavsiyen/fiyat araliklari nedir bu aralar?

@muray onder ustad fikir danisacagim, hazir yazda geliyor

Sabah yuruyus olayinda sikintidan patlayan biryim, hareket diye amacsiz yuruyusten nefret ediyorum. Kosmakta dizim icin falan opsiyon degil. Bisiklet edinesim var-oyle teferruatli bisey de degil, duz city bike yani bildigin. In sahile duz yolda sur sonra don evine mantigi

Marka tavsiyen/fiyat araliklari nedir bu aralar?
Şehir tarzı istiyorsan katlanirlarda uygun 2 model var. Şehir tarzı. Carraro Flexi ve Mosso S21. Ikiside 3*7. Sana taşıma park v.s. rahatlığı saglar. Aralarındaki gözle görülür tek fark Mosso ön set 42-34-24, Carraro 48-38-28. Duz yolda daha seri gider. Şehirlerde en ust dişli o. 50-52 yol bisikletlerinde oluyor. Klasik şehirde alsan olaylar genel olarak böyle.

Şehir tarzı istiyorsan katlanirlarda uygun 2 model var. Şehir tarzı. Carraro Flexi ve Mosso S21. Ikiside 3*7. Sana taşıma park v.s. rahatlığı saglar. Aralarındaki gözle görülür tek fark Mosso ön set 42-34-24, Carraro 48-38-28. Duz yolda daha seri gider. Şehirlerde en ust dişli o. 50-52 yol bisikletlerinde oluyor. Klasik şehirde alsan olaylar genel olarak böyle.
istanbul şehir içi bisiklet öner usta

istanbul şehir içi bisiklet öner usta

Şehir için alt yapı zaten, yukarıda bahsettiğim şekilde. Ön setin üçlü olması önemli, tekli alırsan patlarsın. Üçlüler de biraz ağırlık yapıyor ama şart. Ha bence ön için en iyisi ikili set, oda yol bisikletlerinde var.

Bir insan bisikletle ilgili neden bu kadar çok şey bilir ki. Güzel bişi ondan soruyorum
Mesela bir yokuş, aslında yokuş bile değil hafif bir ara çıkış, sen elinde çıkacak hale geliyorsun veya kaplumbağa gibi giderken (burada en kötü sıkıntı dişli arazi lastiği), arkadan gelip yanından adam süzüle süzüle gidince araştırıyorsun, öğreniyorsun.

Öyle bir şey olursa, herkesi Recep kışkırttı deriz. Zaten burada yetkili olanda sensin.
hocam ben karşılarım gelırlerse

Resim

Geri
Üst Alt