Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamdırÇok ihtiyacımız var almamak aptallık diyordun?
Gelecekse form tuttuktan sonra devre arası gelir hocam. Şu anki ortam bu tarz sakatlığı bulunan adamlar için çok müsait değil. Zaha da iyi oyuncu olmasına rağmen sakat geldiği için oynasa da oynamasa da eleştiriliyordu hatırlarsan.Biçmişler adamı görüldüğü üzere, durduk yere sakatlanmamış.
1 ayda sahaya döndüğüne göre çok ciddi sakatlığı da yokmuş. Koltuk değneği falan sürecin başındaki haliydi.
Transfer neredeyse bitmişken vazgeçtik, sakatlığından çok İletişimi yüzünden vazgeçtik diye düşünüyorum yoksa alınacak bir riskti, hala aynı fikirdeyim.
Zaha geldikten sonra sakatlığı var haberi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden bir homurdanma oldu. Kendisi de biraz sitem etmişti Manu maçı sonrası.Gelecekse form tuttuktan sonra devre arası gelir hocam. Şu anki ortam bu tarz sakatlığı bulunan adamlar için çok müsait değil. Zaha da iyi oyuncu olmasına rağmen sakat geldiği için oynasa da oynamasa da eleştiriliyordu hatırlarsan.
Bizimkilerin geri adım attığı kadar varmış. Şimdiki piyasa değeri asla gerçeği yansıtmıyor ama bizim orta sahaya takviye yapmamız gerektiği de ortada işin doğrusuhem +29 yaş hemde afrikalı asla alınmamalı asla
Eldekileri de çıkartacaz yakında zaten. Barışla yunus bile yaşlandı. Okanin istediği takım 32 yaş ortalamali ilerde full press yapan takım. Oynattığı oyunla kurduğu takımdaki topçuların yaşları birbiriyle inanılmaz uyumsuz. Özellikle orta saha. Ayrica rotasyonsuz 13 kişiyle 3 kulvar götürebileceğini düşünmesi aşırı mantıksız geliyor bana her sene.CV si parlak, düşüşe geçmiş oyuncular transfer ederek risk almamızı gerektirecek durumda değil artık kadromuz çok şükür; gereğinden bile fazla yüksek CV sahibi oyuncuya sahibiz nitekim.
Hele de kontenjan durumu müsaitken, yüksek potansiyel vaat eden ama henüz tam sıçramayı yapamamış en az bir oyuncu transferinin yapılmamış olmasını kabullenemiyorum şahsen, düşünülmedi bile! Ha, bunun için işlevsel ve görüşlerinin dikkate alındığı bir scout ekibi ve genç oyuncu bulup parlatmak niyeti olan TD gerekiyordu değil mi? Pardon yahu, yazarken düşündüm, gerçeklerle yüzleşiverdim; bizde -şimdilik- olmaz o işler, ne vakit olur muamma...
Temelde hemfikiriz ama mevcut durumda Barış ve Yunus' tan önce Sane ve çok sevdiğim İcardi öncelikli adaylar olur, sezonun devamında göstereceği performansa göre Lemina da eklenebilir; bizimkilerin hem CV leri henüz kemale ermedi, hem de yaşlı demek olmaz doğrusu; iyi teklif gelirse düşünülmeli tabii...Eldekileri de çıkartacaz yakında zaten. Barışla yunus bile yaşlandı. Okanin istediği takım 32 yaş ortalamali ilerde full press yapan takım. Oynattığı oyunla kurduğu takımdaki topçuların yaşları birbiriyle inanılmaz uyumsuz. Özellikle orta saha. Ayrica rotasyonsuz 13 kişiyle 3 kulvar götürebileceğini düşünmesi aşırı mantıksız geliyor bana her sene.
Şunu fenere yaslayamamak içimde bir sorun yaKeske fener alsaydi