Biten 34, Kalan 0; 46 Puan

Cevap: Biten 17, Kalan 17; 23 Puan

Bir kac transfer yapıldı diye yazmadım onu, ki transferler hala yeterli degil. "Mac kurtaran bir kaleci" transfer edilmedigi sürecede yeterli olmayacak. Aylardır aynı seyi yazıyorum. Bazıları gibi günlük yorum yapmıyorum. Lig'de fazlası ile puan kayıbı yasanıcak. Trabzonspor'un alternatifsiz kadrosu oldugunu ve bir iki kötü sonucta herzaman ki panik havalarına gireceklerini unutmayın. Hersey olabilir, ama ilk hedef ikincilik.

Bir kac transfer yapıldı diye yazmadım onu, ki transferler hala yeterli degil. "Mac kurtaran bir kaleci" transfer edilmedigi sürecede yeterli olmayacak. Aylardır aynı seyi yazıyorum. Bazıları gibi günlük yorum yapmıyorum. Lig'de fazlası ile puan kayıbı yasanıcak. Trabzonspor'un alternatifsiz kadrosu oldugunu ve bir iki kötü sonucta herzaman ki panik havalarına gireceklerini unutmayın. Hersey olabilir, ama ilk hedef ikincilik.

Biliyorum, ligin başından beri hep en iyisini düşünen nadir üyelerdensin. Trabzonspor'un takılacağı da görünüyor sanki, haklısın. Ama bizimde takılma ihtimalimiz yüksek işte.

Galatasaray bana böyle düsünmeyi ögretmistir belki de.

Lige bakıyosun, denilenin aksine aslında cok kalitesiz bir lig. Fenerbahce, Besiktas ve Trabzonspor macları bana göre banko maclar. Sonra Kayseri iceri geliyo, ilk mac icerde vs. durumumz puan tablosu dısında hic kötü degil, aksine hersey lehimize.

Galatasaray bana böyle düsünmeyi ögretmistir belki de.

Lige bakıyosun, denilenin aksine aslında cok kalitesiz bir lig. Fenerbahce, Besiktas ve Trabzonspor macları bana göre banko maclar. Sonra Kayseri iceri geliyo, ilk mac icerde vs. durumumz puan tablosu dısında hic kötü degil, aksine hersey lehimize.

Bazı avantajlarımız var, işin kötü tarafı orda. İlk devre bu tarz bir kadromuz olsaydı, en fazla 6-9 puan uzak kalırdık zirveye. Şimdi de, şampiyonluk hesabı yapardık. Ben zor görüyorum, takım yüzünden. Yoksa lig çok kalitesiz kabul ediyorum.

Akıllı olup her Galatasaraylı taraftarlık görevini yerine getirirse Galatasaray sahlanır. Bırakın baskanla, basbakanla kafanızı yormayı. Bugün en büyük favori puan bıraktı, digerleride hayli bırakır. Lig fazlasıyla kalitesiz, fakat basa oynayan takımlarda en az o kadar balon. En saglam kadro an itibari ile artık Galatasaray'da. Basta Baros, sonrada Caglar bir dönsün, o zaman izleyin siz bu takımı. Ligde ikincilige oynamamak icin artık hic bir neden ve bahane kalmadı.

Onu bilmemde, senden o kastettigin sampuanı hakedicek musluk bile olmaz.

7.sıraya yükseldik. :)

Haftaya Bursa'yı yenersek puan farkı 9'a düşecek.

Haftaya, Trabzon-Fenerbahçe berabere kalsa, bizde Bursa'yı yensek gerçekten güzel bir ortam olur. :)

Cevap: Biten 18, Kalan 16; 26 Puan

Biten 18, Kalan 16; 26 Puan

Cana'nın haftaya oynamayacak olması cok kötü oldu. Neill'a cok fazla ihtiyac var su sıra.

Bursa'da düşüş var. Yenme ihtimalimiz olan bir maç.

Fb ile TS berabere kalsa biz de Bursa'yı yensek ne olur ?

Aynen, güzel olur. Yani 1 haftada, 3 takıma da yaklaşacağız. Psikolojik olarak, motivasyon artırır takımda. Taraftar da rahatlar biraz.

Tahminim o yönde zaten. Yani Fb-Ts yenişemez biz de Bursa'yı yeneriz.

Hedef Champions League olamalı, sampiyonluk degil. Sartlar olusursa neden olmasın tabi. Fakat Trabzonspor'un kopup gitmesi, yani üzerimizdeki takımları evire cevire yenmesi bize asıl yarayan sey olur. Diger yandan, 21. haftaya kadar mayın üzerinde oynayacagız. Olurda puansız atlatabilirsek bu periyodu, önümüz tahminlerin bile ötesinde acık.

Geri
Üst Alt