Biten 34, Kalan 0; 46 Puan

Cevap: Biten 24, Kalan 10; 33 Puan

Bir an kendimizi küme düşmüş bir şekilde düşündüm de. Ulan sinirlerim bozuldu, kahkaha attım.

bence bu konu bu sezon için kaldırılsın neyin puanlamasını yapıyoruzki ligde kalmanınmı ?

Koca kulübün taraftarını neredeyse ligden düşme hattından uzak olduğumuz için sevinir hale getirdiler emeği geçen herkese yazıklar olsun.

En baştada toz kondurmadığınız futbol özürlüsü rijkaard'a.

Son üç sezondur en fazla galibiyet, en fazla atılan gol sayısı ve en fazla puan toplayan kişi Rijkaard.

tt.jpg

Allahtan Gençlerbirliği ve Sivasspor'un arasındaki puan farkı fazla.

En kötü 14.sırada bitiririz.

biten 24 puan 33 :D bu günleridemi görecektik

kalan 10 macta 6 puan aliriz 39 puan toplariz toplamda. Büyük bir ihtimalle kümede kaliriz.

Yalnız unutlan bi nokta var.

Ankaraspor'un henüz düşürülmediği 2008-2009 sezonunda olsaydık ciddi ciddi düşme tehlikesi yaşardık.O yıldan sonra küme düşme barajı iyice düştü.Gerek alttan gelen takımların yanlış politikaları gerekse dış etkenler sayesinde.

24 maç 33 puan

tam ibretlik.

Uğurlu olsun diye bu konuyu kapayıp bir daha açmıştık Sertaç da uğursuz çıktı. :D

Kümede kalırız diye düşünüyorum.

15.bitiririz eger bir süpriz olmazsa

Eski ligler gibi olsa son hafta takımlar buralardan 40'a dayanıyordu. Düşerdik o zaman. Ama muhtemelen en alttaki 3 takım 30'u bulamayacak. Rahatız o yüzden.

Cevap: Biten 27, Kalan 10; 33 Puan

13-15. arası bitiririz ligi.... Ama yinede temkinli olmak lazım sakat maçlarımız var...

ciddi olarak son hafta falan matematiksel olarak düşme şansımız olabilir. dibi en sonunda görmüş oluruz.

Bundan sonra bu konuyu Abdullah abi açsın.

Cevap: Biten 29, Kalan 5; 36 Puan

29 mac 36 puan

Futbolculari kurekle bayiltana kadar dovup ustlerine toprak atmali

Geri
Üst Alt