GSC Haber Bitshiabu'nun Sözleşme Detayları Açıklandı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1788421923151.webp

Profesyonel futbolcu El-Chadaille Bitshiabu Kathibuyi-Ndenga Ngana’nın, kendisi ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile futbolcunun satın alma opsiyonlu olarak 2026-2027 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup, geçici transfer bedeli 2.000.000 Euro olarak belirlenmiştir.

Satın alma opsiyonu bedeli 28.000.000 Euro’dur. Satın alma opsiyonu, kulübümüzün talebine bağlıdır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2026-2027 sezonu için net 2.000.000 Euro sabit ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray SK

Asprilla stoper versiyonu.

Edit: devre arasinda bu tur hamleyo akillica buluyorum, parani koruyorsun vs. oyuncu tutarsa verecegin belli falan.

Yaz transferinde ama daha planli ve hesapli transfer beklerdim.

28.000.000 Euro’ya ramos alınır

Bu donem için sorun görmüyorum, begenirsekte belki 20m a aliriz olmadi 28e kadar çikip alirsak zaten inanilmaz is yapmis olmasi lazim. Ozamanda sorun olmaz...

Bu ne la şaka mı

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir daha söyleyelim tekrar hani fmde bile olan bir şey bu.Oyuncuyu kiralarsan kiralayan kulüp risk almış oluyor o yüzden her zaman opsiyonu fazla olur hep böyle olmuştur yani.İyi oynarsa alıyorsun , olmazsa almıyorsun çünkü.Olursa da fazla vermiş oluyorsun zaten mecbur

Bu işi yapmayan bir biz varız sanırım gerçi , bizde kiralasan da ucuz bedel satsan da

Opsiyon 18 civari olmaliydi. 28e anca Abdülü hemen yedekleyecek ve büyük takimlar pesine düserse alinir.

opsiyon önemsiz gibi

Adamlar icin oyuncu egitiyoruz üstüne bir de 2 milyon euro para veriyoruz. Bravo Dursun.

Geri
Üst Alt