biz bu formayla uefa'da çeyrek final oynadık

şampiyonluk için yarıştığımız takıma bakın ya
böyle vizyonsuzluk görülmemiş
çıkalım gidelim şu ligden :D

Uefa da ceyrek yapma ya! Helal olsun büyük basari!!

BJK li olsam utancimdan yerin dibine girerdim, sükürler olsun dogru renklere sevdaliyim! (Ne kadar da bizim yöneticler bu son zamanlar hep sahsiyetsiz/sahtekar olsada)

aria,marshall, TT bizde böyle reklam yapsa, Reklama Reklam gerekir..

izlerken icimden soguk sular akti garip bir hissiyad ilen

uzuldum spastik bjklilere f'sheur

112 yıllık tarihleri 52 saniyelik videoyu bile zorlaya zorlaya doldurmuş. Bunlar gibi ufak şeyleri katsak bizim video 60 dakikayı bulurdu herhalde.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Bakın fenevbahçe ezik, camia taraftar yönetim olarak çok ezik ama bu tinerciler daha beter

112 yıllık tarihleri 52 saniyelik videoyu bile zorlaya zorlaya doldurmuş. Bunlar gibi ufak şeyleri katsak bizim video 60 dakikayı bulurdu herhalde.
Hahahah :2aloh1: Bizim bilmem kaç saatlik "Unutulmaz Maçlar" belgeseli çıktığı zaman bu şikeci kardeşler kıskanmışlardı "O kadar 30 küsür maç var TR'den sadece Eskişehir maçını koymuşlar" diye heheheh :D Hayır bir de istesen en az bir o kadar daha sağlam avrupa maçı koyarsın o belgesele :asd22: Bir de bu eziklerin tarihine bak topu topu 52 saniye hahahah :D Hele büyük şikecilerin yüzüncü yıl belgesellerinde tahminimce sadece Galatasaray maçları vardır. Başka bir başarıları yok çünkü :asd:

konuyla alakalı değil ama burada bulunsun

---gssözlük alıntı--

Galatasaray-fb rekabeti ;

hakkında çok ilginç bir ayrıntı barındıran rekabettir, şöyle ki;

- bugüne kadar 380 derbi oynanmış
- bunlardan 143'ünü fenerbahçe, 122'sini galatasaray kazanmış, 115 derbi berabere sonuçlanmış
- derbilerde fenerbahçe'nin 21 maçlık bir üstünlüğü söz konusu

ancak:

- 116 derbi fenerbahçe statlarında oynanmış
- 88 derbi galatasaray statlarında oynanmış
- 176 derbi tarafsız sahalarda oynanmış

ve buna ilaveten:

- galatasaray'ın kendi evinde oynadığı 88 maçtan 33'ü taksim / inönü statlarında 2'si atatürk olimpiyat statlarında

yani özetle,

- 380 maçlık derbi tarihinde galatasaray'ın gerçekten kendi evinde oynadığı maç sayısı sadece ama sadece 53...

---alıntı-----

On numara reklam olmuş :D Ezikliğin böylesini bizlere sundukları için Beko'ya teşekkür ediyoruz :D

Fi tarihinden bir reklam: Adım Bako televizyonum Beko :D 90'lı yılların başıydı sanırım...

Biz de bu formayla UEFA kupasını ;

1999-2000%20Away.JPG

Bu formayla da Süper Kupayı kazandık ;

2000-2001%20Home.JPG

Naber koçum...

Bu formalar ve hatıraları neden yok panpa; :smiley_simmons:

football_shirt_6057_1_369x492x1.jpg

20 senede 3 kez şampiyon olmuş takım bırakında uefada çeyrek finalle chelsea liyle övünsünler ben 8 yiyip tarihe geçtiler diye sevinen bejekeli tanıyorum bunlar ne ki bejeke her zaman küçük kulüptü hepte öyle kalıcak

20 senede 3 kez şampiyon olmuş takım bırakında uefada çeyrek finalle chelsea liyle övünsünler ben 8 yiyip tarihe geçtiler diye sevinen bejekeli tanıyorum bunlar ne ki bejeke her zaman küçük kulüptü hepte öyle kalıcak

yok daha neler .. ciddimisin :D

Aslında bu Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş durumunu Türk Sinemasından örneklemek mümkün;

Fenerbahçe Türk Futbolunun Erol Taş'ıdır,
Galatasaray Hulusi Kentmen'i,
Beşiktaş ise Nuri Alço'sudur.

Beşiktaş Nuri Alço'dur, Çünki amacı oradan kendine pay çıkarmaktır. Onun amacı diğerlerinden çok farklıdır. Kısaca menfaatçidir.
Hatırlayın Nuri Alço'lu filmleri. Filmin ana konusundan çok farklı amaçlar peşinden koşar. :red:

Bizim formaları hesaba katsak reklam olmaz üçleme film olur herhalde

Geri
Üst Alt