Biz Maçları Böyle Bitirdik

Gecekonduda maci tatil edecekbabayigit göremedik daha

elmander cluj maçıydı pozisyon gereği kafası yarıldı ne alakası var

En çok Gerets koymuştu nasıl içimde kaldı.

elmander640kan_cluj_b.jpg

Üzerinde durmaya gerek yok.Diyarbakır-Bursa maçının aynısı oldu

3 puan fenere gider.TS'nin aptal taraftarı hesap versin.Bizim yapacak birşeyimiz yok.

Volkan'ın tahriki ile ilgili topic açsa neyse

orası doğru ama fener oldumu daha kolay kararlar veriliyor nedense lehine... sahaya atlayan futbolcuyu kovalayan oldumu kafası gözü çıkan oldumu yok

olaylar hoş değil ama kadıköydede genelde bu durumlarda kalan bizdik...

Olayların sebebi trabzon fener değil olum sebebi tff.

Fenere Şikeden ceza vermeyip çalıntı kupayla trabzona gönderen de tff.

Şimdi kimi kime şikayet ediyonuz onu anlamadım ben

Maç sabaha kadar da oynansa Trabzon, fener'e gol atamazdı. Bu da bir gerçek.

Birader elmalarla armutları karıştırma... O maç ayrı aşağıdaki resimdeki maç ayrı. 2-2lik maçı izlemedin sanırım.

Tamam belki haklı olabilirsin ama yukarıdaki resmi koyarak yanlışın peşine düşme... Elmander'in kafasının yarılması da Yobo'nun dirsek darbesiyleydi. Tribünden bir çok şey atıldı ama bu resim Yobo'ile olan ikili münasebetle oldu. senin yukarıda yaptığın gibi başkaları da tribünden gelen olay diye çıkarmış. Lütfen yanlışı, yanlışla örtmeyelim...

1332015614-1.jpg

oyle ama beni ne trabzon nede fener ilgilendirir, kaldi ki bu mac sabaha kadar oynansa trabzon puan alamaz

Birader elmalarla armutları karıştırma... O maç ayrı aşağıdaki resimdeki maç ayrı. 2-2lik maçı izlemedin sanırım.

Tamam belki haklı olabilirsin ama yukarıdaki resmi koyarak yanlışın peşine düşme... Elmander'in kafasının yarılması da Yobo'nun dirsek darbesiyleydi. Tribünden bir çok şey atıldı ama bu resim Yobo'ile olan ikili münasebetle oldu. senin yukarıda yaptığın gibi başkaları da trübinden gelen olay diye çıkarmış. Lütfen yanlışı, yanlışla örtmeyelim...

1332015614-1.jpg

Sağdan 2.resim benim koyduğum maç

fener maçında da elmanderin kafası yarıldı

Fenerbahçe maçı çoğunluğu...

Görülüyor ki Fenerbahçe denen kulüp futbol sahalarından silinmedikçe futbolumuza huzur gelmeyecek. Bunlar karanlık tarafı temsil eden, kavga çıkaran, çoğu zaman kavgaya sebebiyet veren,emek hırsızlığından utanmazca gurur duyan şeytanvari bir kulüp !

Geri
Üst Alt