Bize Demba Ba Gibi Biri Lazım

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
demba ba'yi biz alaydik 20 puants farkla sampiyon olmaz mi idik m8s? yilmaz ve bulud ilen 3 kulvara cikmayacaz heral aksi takdirde INNÆSABIRIN.

:DD

aynen keske biz alsaydik ama nerdeee :(

her zamanki gibi çok tatlısın ve haklısın heis:ask:

Aynen ben de istiyorum onun gibi birini.

ePlanet de bir sürü Ba gibi adamlar var sevgili Emircim, herifini orada bulursun kısmetse.

:D

hemen göklere çıkarmayın adamı 1 ay sonra tam tersi yorumlarda olabilir, ama bu perormansında bir adam isteriz tabi.

6 Mn € ve üç yıllık taksitleri düşündükçe fıttırıyorum bu adamı almayı nasıl akıl edemezler anlamak güç.

Forvet almasına alım da beni düşündüren 5 yabancı kimi oynatacağımız..

Muslera - Telles - Melo - Sneijder - Bruma oynar desek; Semih dışında ilk 11 için stoper yok. Yabancı stoper alırsak kim kesilecek? Bunun üstüne yabancı forvet de alırsak yine kim kesilecek? Sezona stoper ve forvetsiz başlamak da intihar gibi bir şey olur.

Telles'i kessek, sol bek yok (Balta demeyin). Bruma'yı kessek yazık olur çocuğa. Diğer 3'ünü keseni tokatlarlar zaten..

:sad007:

Galatasaray taraftarinin Demba Ba hayranligi iliginc bir sey. Dun kaleciyle karsi karsiya gol kacirdi. Ayni golu baska bir futbolcu kacirsa "kazma nasil atamadi" diye kiyameti koparirdiniz.

Klasik taraftar düşüncesi 1-2 maçla yorum yapma.Demba ba iyi bir oyuncu olabilir ama bir anda göklere çıkarmanın anlamı yok.

O değil de bir pampis cisse vardı bunun ekürisi ona ne oldu. Adam topu nerede alırsa alsın doksana takıyordu.

Geri
Üst Alt